View Full Version : Konta shell w dobrej cenie
Witam!
Wszystkie serwery, które mam w swojej ofercie znajdują się we Francji. Serwery dedykowane są zarówno dla początkujących jak i dla zaawansowanych użytkowników. Jeżeli szukasz dobrego i szybkiego serwera to dobrze trafiłeś.
Zapraszam do skorzystania z mojej oferty.
TYLKO TERAZ KONTA SHELL W DOBREJ CENIE
50zł/1-MIESIĄC
Pojemność: 80 GB
Ilość aktywnych torrentów: 6
Klient: uTorrent/rTorrent (przez WWW)
Transfer: Nielimitowany
Osób na serverze: maks. 3 osoby
Łącze: 100/100 Mbit
Sposób pobierania plików: FTP (brak blokady)
Procesor: Celeron 2Ghz
Pamięć RAM: 1 GB DDR
Dodatkowo: Winrar, NX, Wine, RSMenager, RSUploader, TotalCMD, OdsiebieUploader ITP.
Cena konta shell: 50 zł/ 1Miesiąc
Pełne wsparcie techniczne
INFO: PW lub GG: 704209
Frajerów szukasz? 40 procesów na Kimsufi o_O Oszalałeś? Jeszcze ta cena...
Troszkę przesadziłem z tymi procesami, ale wcześniej jak miałem shella z kumplem odpalaliśmy po 20 na raz i jakoś szło. Być może po 10 procesów na użytkownika to przesada dlatego zrobię mała korektę.
Widzę, że teraz jest 28 procesów, to i tak za dużo. Ludzie zaczną wrzucać paczki to zobaczysz co się stanie.
Kimsufi to serwer dla max. 2 osób i to takich z głową na karku.
Teraz będzie dobrze, sam używam shella do maksimum i zapewniam ciebie że da radę.
kolego zarabiasz 100 zl na marnym kimie, zastanow sie co robisz. Watpie, ze znajdziesz jakiegos leszcza na to...
No i o to właśnie mi chodziło, chciałem sprawdzić reakcję innych osób na moją ofertę. Teraz już wiem gdzie popełniłem błąd i postaram się to naprawić. Podziękowania dla kolegów @gizol6630 (http://www.torrentmania.info/../u-gizol6630-27284.html) oraz @tasiu (http://www.torrentmania.info/../u-tasiu-52681.html) za krytykę, czasami warto być skrytykowanym aby w późniejszym czasie nie popełniać takich błędów.
Bierzesz się za coś, na czyn w ogóle nie znasz się, szukasz jelenia żeby ktoś płacił i w ogóle mu nie wysyłało jednemu będzie pięknie chodziło a drugiemu nawet nie będzie się chciało pobrać
Jedynego jelenia jakiego widzę to ty, a co do tego czy się znam to odpowiedz brzmi że aż za dobrze i nie pisz mi takich farmazonów bo to świadczy o twoim doświadczeniu związanym z shellami. Od początku od kiedy ze znajomymi skonfigurowałem shella na własne potrzeby nie mieliśmy żadnych problemów ani niczego z tym związane. Na twoim miejscu radził bym się wypowiadać gdzie indziej bo o tej tematyce nie masz bladego pojęcia tylko nabijasz zbędne posty.
Jedynego jelenia jakiego widzę to ty, a co do tego czy się znam to odpowiedz brzmi że aż za dobrze i nie pisz mi takich farmazonów bo to świadczy o twoim doświadczeniu związanym z shellami. Od początku od kiedy ze znajomymi skonfigurowałem shella na własne potrzeby nie mieliśmy żadnych problemów ani niczego z tym związane. Na twoim miejscu radził bym się wypowiadać gdzie indziej bo o tej tematyce nie masz bladego pojęcia tylko nabijasz zbędne posty.
Niestety ale już tutaj byli tacy którzy oferowali CUDA i to wcale nie od Nvidi. Samo postawienie to nie wszystko, pamiętaj o tym.
Nie musisz mi o tym mówić, znam się na linuxie lepiej niż co nie którzy na windownsie. Do tej pory korzystałem z kimsufi i nigdy nie miałem problemów zresztą moi kuple też. Wystarczy wiedza i kilka uspawnień na linuchu i shellik hula jak trzeba.
Shell, shell, shell - a co to jest Shell? To jest raczej konto torrent, a nie shell...
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.