View Full Version : Znikajace posty
Ostatnio zauwazylem, ze znikaja moje posty... Moze cos mam z kompem, ale watpie. Nie rozumiem dlaczego usuwacie moje posty? Nastepnym razem prosze o jakis reason usuniecia ok? Widze, ze coraz mniej warto tu cokolwiek pisac, bo i tak ci to usuna... ewentulanie dajcie jakis tutorial jak pisac posty nadajace sie do publikacji.
dzieki.
no zasady pisania postow nadajacych sie do publikacji to tak w teorii sa w regulaminie, a praktyczny aspekt to juz indywidualne podejscie kazdego moderatora, cos gdzies mi sie obilo o uszy ze podobno jak post zostanie usuniety to sie pojawia info na pw.
To chyba wystarczy Spam na forum = Warn posty które pełnią role offtopa lecą do kosza obojętnie czyje.
To chyba wystarczy Spam na forum = Warn posty które pełnią role offtopa lecą do kosza obojętnie czyje.
Ej stary, akurat TY nie powinienes sie na ten temat odzywac :)
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
xD
znikajace posty to pewnie sprawka pedobeara
pewnie sprawka pedobeara
widzę że każdego szanujesz ;|
tak sobie przegladalem http://lolpedo.com i nawiazalem do tematu :P bo pedobear sprawia ze wszystko znika ;p i_hate lepiej odwroc sie i sprawdz czy czasem kogos za toba nie ma
Nie jestem twoim kumplem ani żadnym starym wiec spuść z tonu, moge pisac na każdy temat kiedy chec. Chcesz szczegółów poczekaj na moderatora.
gutekck1982
13-08-08, 13:50
bgszef każemu są usuwane posty. Jeśli chodzi temat na samej górze forum to są one usuwane z innego powodu.
Nasililo to sie gdy zostali wybrani nowi moderatorzy, nie wiem moze tylko w moim odczuciu...a tak btw o jaki temat Ci chodzi?
Virtual Machine
13-08-08, 18:12
Nie wiem czy to do usunac czy też nie. Może lepiej pozostawić dla zainteresowanych przez jakis czas.
No wiec odpowiadając do tematu. Posty czemu są usuwane ? to można bardzo łątwo wyczytać w regulaminie. Jeżeli jakiś post łamie regulamin to sie usuwany + do tego dochodzi spam.
Nowi moderatorzy są po to by użytkownicy korzystający z forum przestrzegali tego regulaminu. Jest nas wiecej, to szybsza reakcja, szybciej działamy, wiecej usuwamy.
Nie które posty są wrecz nawet chamskie i niena poziomie.
Twoje 'bgszef' posty są nawet bardziej chamskie niż innych, bo tylko wytyczasz błedy przez kogoś popełnione jak i odnosisz jest do innych bez szacunku (takie wrażenie spełniają twoje posty), jak widac to nawet w tym temacie. Taki masz styl bycia najwidoczniej, lecz nie negujemy Cie za to, a jak przekroczysz granice to posty są usuwane, skad mozesz odczuć , że posty na twoim koncie znikaja. Następna rzeczą widać, że Twoje posty, a raczej ich licznik jest dla ciebie bardzo ważnym elementem chociaz i tak masz ich duzo tak ?.
Narazie tyle z mojej strony.
Pozdrawiam.
kostekkosa
13-08-08, 18:24
Może jakieś przykłady tematów, postów ? Chętnie wyjaśnimy.
O kurde. Myslalem, ze ten temat juz tez usuneliscie :)) Spoko chlopaki, mozecie mi nawet wyzerowac licznik postow, a nawet zablokowac. Forum jest dla mnie miejscem do wymiany pogladow, doswiadczen itp. Naprawde, uwierzcie mi, ze nie chodzi mi o nabijanie jakis smiesznych punkcikow ludzie... nie mam juz 12 lat.
@Virtual Machine
Prosze wybierz z moich 800 ( ale ich mam co? :DDD ) postow JEDEN w ktorych kogos obrazam.
edit:
tak btw, raczej jest wiecej postwo w ktorym komus pomoglem lub chociaz staralem sie niz takich w ktorych kogos obrazilem(takich chyban ie ma)
kostekkosa
22-08-08, 18:35
I chwała Ci za to ! Niestety nie wszystkie Twoje posty (jak i pozostałych osób) były zgodne z regulaminem - stąd zapewne te "tajemnicze zniknięcia". Każdy moderator jest uczulony na coś innego i przywiązuje większą wagę do innych nagięć w regulaminie. Mnie osobiście przeszkadzają (głównie) rozmowy nie na temat, tzw. off-topy, spam i język, o czym zapewne wielu się przekonało po temacie Miacho czy chociażby ScL. Czy wymaganie pisania postów na temat to tak dużo ? Chybe nie :wink: Oczywiście czasem można iść na małe ustępstwa, jeśli wątek o którym jest aktualnie mowa w jakiś ścisły sposób związany jest z tematyką przewodnią. Forum to miejsce na dyskusje, których tutaj nie brakuje i zapewne wielu z Was czuje się pokrzywdzonych, lecz zapewniam Was - nikt ze Staffu nie kasuje postów ot tak, wszystko jest moderowane (przez kilka osób) by była kulturka ;-)
@bgszef - nie znikają, tylko są usuwane. Samo nic się nie dzieje. Pewnym jestem iż zniknięcie twych postów spowodowane jest tym iż są niegodnym tego zacnego forum.
fakt.samo nic nie ma prawa nic znikac.zwykle tzw.znikajace posty sa udzialem czlowieka w tym wypadku osob czuwajacych nad tym forum.
ReVolution
22-08-08, 20:13
fakt.samo nic nie ma prawa nic znikac.zwykle tzw.znikajace posty sa udzialem czlowieka w tym wypadku osob czuwajacych nad tym forum.
normalnie ameryke odkryles, przeczytaj chociaz pierwszy post, a nie tylko nazwe tematu...autorowi chodzilo o cos zgola innego
normalnie ameryke odkryles, przeczytaj chociaz pierwszy post, a nie tylko nazwe tematu...autorowi chodzilo o cos zgola innego
Mysle ze madiatorowi nie przystaje na takie zachowanie a po drugie chcialem zwrocic uwage na problem ktory pojawil sie na pocztku tematu.mysle ze to dotyczy ciebie szczgolnie Revolution.komus zarzucasz w tym mi takze zchodzenie z watku a sam to robisz.uwazam to za delikatnie naduzycie w zawiazku z zajmowanym stanowiskiem.nie przesadzajcie.widze coraz czesciej niestety ze demokracji na tym forum nie ma.sa rowni i rowniejsi.daje to wiele do myslenia i dziwie sie ze nikt nie reaguje.a co do klotni to moze istotnie lepiej bedzie jak powygarniacie sobie na pw.wiec kto tu wlasciwie czuwa nad pozadkiem??
Mediator - osoba pośrednicząca w sporze, mająca na celu pogodzenie stron.
Poprostu smiech.Mediator ktory sie kloci.....
Temat "Znikajace posty" został przeniesiony przez Moderatora z działu "Dyskusje", gdzie każdy użytkownik mógł się wypowiedzieć do "Skargi i Problemy", gdzie sprawą zajmuje się już bezpośrednio Administracja forum. Nie mam pojęcia dlaczego od tej chwili użytkownicy tam pisali posty, które i tak by nie rozwiązały problemu. Czy mają ten sam problem, czy mają te same uprawnienia co moderatorzy i mogą użytkownikowi odpowiedzieć na nurtujący jego problem ? Odzpowiedź brzmi nie.
@bgszef przejrzałem się Twoim postom i stwierdziłem, że od początku czerwca zostały usunięte Twoje 3 posty. Te 3 posty były nie na temat, a dlaczego, bo kontynuowały offtopic zaczęty przez innego użytkownika. Zostały usunięte wszystkie posty nie na temat. Jeśli uważasz, że napisany przez Ciebie ostatnio post był na temat i został usunięty to możesz napisać bezpośrednio do któregoś z Moderatorów lecz pamiętaj, że akceptowałeś Regulamin, więc go znasz i musisz być pewny, że nie złamałeś żadnego punktu.
widze coraz czesciej niestety ze demokracji na tym forum nie ma.sa rowni i rowniejsi.daje to wiele do myslenia i dziwie sie ze nikt nie reaguje
Tutaj się mylisz. Mediator to też użytkownik i będzie traktowany tak samo jak inni użytkownicy. Jego też obowiązuje Regulamin forum TM. Sprawę mediacji i przestrzegania Regulaminu uznaję jako dwie odzielne sprawy. Tak samo jak Moderator to też użytkownik, który może zostać upomninay przez Admina forum.
Sprawe uważam za zakończoną, bo nie ma sensu już kontynuować tego tematu. Nagrodzeni użytkownicy niech przemyślą to co pisali.
Temat zamykam.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.