PDA

View Full Version : p2m.com.pl - Powraca !

Szemhazaj
02-08-08, 21:44
Pod dwumiesiecznej przerwie , powraca na łamy
internetu najlepsze forum technologi P2M ( p2m.com.pl )
które bylo i jest prekursorem peer2mail.

Zapraszamy Cie do czynnego udziału w życiu forum,
uploudowania/pobierania za pomocą naszego autorskiego klienta
sieci p2m : Ygoow a także do wspracia tego projektu
oraz forum aby działało i nadal sie rozwijało z korzyścią
dla Ciebie i calej technologi P2M.

Jedyne i niepowtarzalne forum , znajdziesz pod adresem
www.p2m.com.pl gdzie czeka na ciebie ogrom softu, muzyki,
gier i filmów przygotowanych dzięki naszej całej społeczności .

Przyłacz się do nas już Teraz i twórz wraz z nami
najlepsze i największe forum P2m o którym już nie raz pisały
czasopisma komputerowe jako przykład forum P2M w najlepszym wydaniu

Pozdrawiamy i Zapraszamy Ponownie

Team p2m.com.pl

Wygląda na to ,że Ygoow i ekipa p2m com pl jednak nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa

kyrcer
02-08-08, 21:58
No jestem ciekaw czym tym razem nas zaskoczą.

Timmy2000
03-08-08, 16:02
heh no ale co do tego prekursorstwa to bym nie przesadzał ;) Wiele for chociażby w polsce powstało i rozwineło się wczesniej, hmm ciekawe jaki był powód tak długiego downtime

roberto1972
03-08-08, 19:51
bardzo dobra wiadomość dzisiaj przyjechałem po weekendzie i odebrałem wiadomość o powrocie strony

Damian_
05-08-08, 13:18
obczaiłem stronkę lecz jej zasoby nie są tak duże jak sie tu piszę.
Powiedział bym nawet ze bardzo mizerne w niektórych działach.

Szanujmy_sie
18-08-08, 22:45
No niestety po tak długiej przerwie trzeba liczyć się z tym, iż nikt przez ten czas nie wrzucał niczego, ale wiadomo po przerwie czas na intensywną pracę i myślę, że po pewnym czasie, forum znowu będzie jeszcze bogatsze...., ach, nie przekonuję, bo przekona się każdy sam i sam stwierdzi, ja tylko wyraziłem opinię.
Dziękuję.

RamirezzMS
29-08-08, 12:43
Ja sie nie dziwie ze uploderzy odchadza od was i nie ma kto wrzucać dziś w pracy próboje wchodzić na p2m.com.pl i ygoow.com i nic.Ciekawe co powiessz o tym kiedys wasza strona była jedna z lepszych teraz po prostu upada :(Mówie to z doświabczenia bo z p2m korzystam juz 2 lata.Nikt z administracji nie mówi co sie dzieje i potem ty piszesz posty i bronisz ich choć wszyscy widza że administracja nie kwapi sie do wyjaśnień niczego.Podsumowując sytuacje waszej strony czyli p2m.com.pl można tylko tak Żal.pl

Szanujmy_sie
29-08-08, 18:49
a tam zaraz bronię... przecież to tylko przez drogę dedukcji wywnioskowałem - popatrz - masz firmę , która się czymś zajmuje, ma przerwę dwa miesiące, ponieważ to nie jedyna firma na rynku zajmująca się podobnym fachem - to oni idąc do przodu mają więcej pomysłów , więcej projektów, więcej wszystkiego tego co chwilowo firma , której nie ma - nagle przychodzi reaktywację i ma materiał do nadrobienia czyli adekwatnie - są dwa miesiące "do tyłu" co za tym idzie? Nadrabianie, i to nie idzie zrobić czegoś w dwa dni czy tydzień, potrzeba czasu, który się straciło i podejmuje się kolejne kroki aby znowu firma się podniosła. Prosta rzecz, nie żadne żal.pl i inne głupoty, tylko czysta prawda, równie dobrze każda ze stron, for internetowych może zniknąć "od tak" na jakiś czas - i to nie winno dziwić, bo wyodrębniasz to jako - nie wiem- pierwszy zaistniały przypadek.

"kiedys wasza strona była jedna z lepszych teraz po prostu upada"
- tylko to jest forum o tematyce p2m- a to zalezy od uploaderów, nie tylko od samej Administracji - oni pilnuja porządku, sprawdzają hashcody, wprowadzają pomysły i w tym przypadku także tworzą program Ygoow, bedąc alternatywą dla MH, --> za darmo.
Co było kiedyś , a co teraz ?
-radio internetowe
-nowy klient dla wszystkich nieodpłatnie
-coraz to nowsze pomysły, o których nie jest w stanie na razie nikt powiedzieć,
-nie ma czegoś takiego jak natarczywe reklamowanie strony jak to miałem przypadek spotkać, chociażby i tu na forum, gdzie admin Witkat - najlepiej to reklamowałby swe forum chociażby w temacie "bielizna dla kobiet"
-są tam ludzie otwarci, jest kultura, nie spotkałem się z chamstwem ze strony ekipy tej strony,
- nie ma nacisku, aczkolwiek nie można tez pozwolić na zbyt ekstrawaganckie zachowanie.
Podsumowałbym tak : niczego stronie nie brakuje,niczym nie razi i nie szkodzi, więc nie wiem skąd ta "niechęć" jak się słyszy p2m.com.pl ? Nikt chyba sensownie nie wyjaśnił jeszcze dlaczego.Bo można mieć jakies uwagi , spostrzeżenia, ale żeby zaraz wyzywać od najgorszych to chyba trzeba mieć jakiś powód.

Zacytuję tutaj jeszcze raz dla Ciebie moją poprzednią wypowiedź :
"...nie przekonuję, bo przekona się każdy sam i sam stwierdzi, ja tylko wyraziłem opinię."

gloom2991
29-08-08, 19:01
macie racje, że ta strona powoli upada

Szanujmy_sie
30-08-08, 16:57
macie racje, że ta strona powoli upada

hmmm... a może jakieś argumenty?

logo
30-08-08, 19:43
szczerze już upadła

Szanujmy_sie
31-08-08, 01:48
Upadek to jest..., ale co do podawania argumentów.

Timmy2000
31-08-08, 15:45
upadek dlatego gdyż nie ma już u was uploaderów, zostało bardzo niewiele osób wrzucających gdyby złożyć ranking na podstawie ilości uploadów przybywających co miesiąc to do pierwszej 10-tki byście się nie łapali nawet jeśli nie patrzeć na te wszystkie problemy ostatnie z długą nieobecnością forum

atom238
31-08-08, 22:59
No zobaczymy co się z spłodzi. Ja jestem dobrej nadziei ponieważ niegdyś korzystałem z p2m dość dużo ale.... nieraz mnie wykańczało....

MojeGBA
14-10-08, 13:58
a może by tak zrobić hacka na p2m.org.pl, by oni przez dwa miesiące nie istnieli.
Ciekaw jestem, czy wtedy by się podnieśli?

andriu-m
14-10-08, 14:42
ale masz pomysly, startuj na soltysa wsi

jestemfajny
16-10-08, 17:18
a może by tak zrobić hacka na p2m.org.pl, by oni przez dwa miesiące nie istnieli.
Ciekaw jestem, czy wtedy by się podnieśli?
żal.pl
administracja jest na tyle silna (tak mi się wydaje), że po 3 dniach strona by ponownie stanęła na nogi.
nie tak jak na p2m.com.pl, gdzie nawet sami nie wiedzieli ile to potrwa.

poza tym przestań pisać głupoty, zaniżasz poziom forum :P

kaitos
16-10-08, 17:56
żal.pl
administracja jest na tyle silna (tak mi się wydaje), że po 3 dniach strona by ponownie stanęła na nogi.
nie tak jak na p2m.com.pl, gdzie nawet sami nie wiedzieli ile to potrwa.

poza tym przestań pisać głupoty, zaniżasz poziom forum :P

Administrator kolego, Administrator.

Tylko 1 sie zna na czymkolwiek :]

jestemfajny
17-10-08, 14:37
Nie znam ich na tyle, by potwierdzić co piszesz ;)