PDA

View Full Version : Federer i jego gra ?

radko90
31-07-08, 23:02
Co się dzieje z Federerem? Czyżby reklamy i inne zajęcia wygrały z tenisem? Kolejny turniej znowu słaby-przegrana w Cincinnati

revenge
01-08-08, 00:21
Odpowiedź prosta - pieniądze:P
Tak samo mogę zapytać, co się stało z Ronaldinho ?:wacko:

ReVolution
01-08-08, 00:45
skad my mamy wiedziec co sie stalo z federerem? wyslij mu maila jak jestes ciekawy, a roni to ostatnio sie zajmuje pukaniem lasek w klubach a nie grą na poziomie
jesli jest to ofensywne to sorry, ale po prostu czasem krew mnie zalewa jak widze co $ robi z ludzmi

pszczolex
25-08-08, 17:14
Myślę że tu nie chodzi o kasę tylko o to że już dużo osiągnął i może trochę brak motywacji go dopadł. A może niesamowity pościg Nadala go tak zmęczył i zestresował?

visare
04-09-08, 11:39
federer jak na razie przegrał wszystko co mógł w sezonie 2008. może US Open bedzie początkiem powrotu na szczyt rankingu. To właśnie w US Federer zwycieżał 4 razy z rzedu. Może powtóży swój sukces i tym razem.

bruder11
09-09-08, 11:16
Federer królem US Open!

http://img.interia.pl/sport/nimg/k/c/Roger_Federer_raz_piaty_2807169.jpg
(http://sport.interia.pl/tenis/news/federer-krolem-us-open/zdjecie/roger-federer-po-raz-piaty-z-rzedu-wygral-us-open,2807171)
Roger Federer po raz piąty z rzędu triumfował w wielkoszlemowym turnieju US Open (z pulą nagród 20,657 mln dol.). Na twardych kortach w Nowym Jorku szwajcarski tenisista jest niepokonany od 2004 roku, a w poniedziałek wygrał tam 35. kolejny mecz.

źródło-interia.pl
Król jest jeden, a nazywa się Roger Federer!!!

zxspectrum
09-09-08, 11:37
Ogladalem wczoraj ten final, faktycznie Federer gral niezle aczkolwiek Angol mial jakis problem z kolanem od 2 seta i gral przecietnie porownojac jego gre w finale do poprzedniego meczu z Nadalem :/

mrks1
09-09-08, 11:48
wyjasnienie jest proste
zadziala przyglucha zlota rybka
Przychodzi facet do swojego kumpla, patrzy, a tam u niego na podwórku wielki kort tenisowy z trybunami na kilka tysięcy ludzi. Na korcie Federer z Roddickiem rozgrywają mecz. Idzie do kumpla i pyta:
- Stary, skąd ty miałeś tyle kasy żeby zafundować sobie to wszystko?
- A wiesz, bo mam złotą rybkę która spełnia każdemu życzenie.
- Pożycz mi ją! Jutro ci oddam!
- Dobra, tylko uważaj, ona jest mocno przygłucha, musisz do niej wyraźnie mówić.
Facet wziął rybkę i szczęśliwy wraca do domu. Postawił na stole i głośno, wyraźnie, powoli mówi do niej akcentując każde słowo:
- Złota rybko! Chcę mieć górę złota.
Rybka na to:
- OK. Idź spać a rano życzenie będzie spełnione.
Facet wstaje na drugi dzień, a tu jego dom przygnieciony przez górę błota. Chwycił rybkę, leci do kumpla i krzyczy:
- Coś ty mi dał! Chciałem górę złota a ona mi dała górę błota!
- Mówiłem ci przecież, że jest trochę głucha. Co ty niby myślałeś, że ja chciałem mieć wielki tenis?

vandeman
26-09-08, 11:50
Fedexowi chyba na szczęście sie znudziło wygrywanie. I tak Pete Sampras był najlepszy...