View Full Version : Problem z moorhunt
Witam, chcialem sciagnac sobie windowsa z pewnej strony no i wklejam hc do mh
odpalam a tutaj tylko podłaczanie. nic nie moge sciagnac, wie ktos co moze byc tego przyczyna przed formatem wszystko bylo ok, i jszcze jedno pytanie idze wylaczyc automatyczne aktualizacje w mh ?
Pozdrawiam
logi nic nie wskazują ? żadnych błędów ? sprawdź ,czy hc ma sprawne mirrory ,klikasz ppm i wybierasz "sprawdź segmenty" ,potem klikasz w "sprawdź" ,spróbuj przeinstalować Frameworka. Co do aktualek to od niedawna nie ma już opcji wybierania czy chce się aktualke czy nie ,po prostu wchodzi i już. Jedynym sposobem na to ,aby używać starych wersji jest wyłączenie połączenia internetowego ,włączenie MH ,i dopiero na końcu włączenie połączenie z netem.
A jeśli dalej masz problem to odpowiedz powinieneś znaleźć na forum o moorhuncie.:smile:
po pierwsze spojrzyj w logi, po drugie czytaj co pisze w moorhuncie mialem z nim ponad 2 lata doczynienia i trzeba troche wczesniej poczytac, moze limit na skrzynakch pocztowych jest wykorzystany... a moze wina czegos innego.
możesz zarzucić screenem z loga
nie było mnie przez jakis czas, zrobilem to co mi kazałes i tutaj podaje loga
Rozpoczęcie sprawdzania segmentów 2008-08-05 15:17:23
Nazwa pliku: Shooter 2007 DVDRip Lektor PL XviD 4TG.avi
Rozmiar Pliku: 745,99 MB
CRC32: EDB1F1FD
Rozmiar segemntu: 7
Liczba segmentów: 107
Liczba mirorów: 20
----------
Znalezione segmenty na kontach:
Mirror 1
Mirror 1StartIndex cannot be less than zero.
Parameter name: startIndex at System.String.Remove(Int32 startIndex)
at GMailClient.GMailClient.Login(String strLogin, String strPassword)
at MoorHunt.MailClient.Login()
at MoorHunt.Tools.x354bbbc37e950f19.x01263dac34ab5379 (Account x64ec8c9e27cb9a39, Int32 x691dc7a380942211, Int32 x71f0ef5ab628a112, Byte[] x5f1bc217ddfee762)
Wszystko w porządku :)
-------
Zakończenie sprawdzania segmentów 2008-08-05 15:17:24
widzę ,że użyłeś sprawdzacza segmentów ,ale sprawdziłeś tylko jeden mirror
użyj go jeszcze raz ale zanim klikniesz na "Sprawdź" to po lewej stronie wybierz opcję "All" (lub Wszystko ,nie pamiętam dokładnie). Wtedy wklej nam log z całego sprawdzenia.
Z tego krótkiego loga wynika ,że mirror pierwszy gmaila po prostu padł.
Markojag27
09-08-08, 03:14
Gmail zmienił sposób logowania i dlatego wszystko padło.
Jest już nowa wersja mh 0.5.5.5, która uwzględnia ta zmianę.
Co do automatycznej aktualizacji, to z tego co się orientuję nie można niestety jej wyłączyć. (chyba tylko kabel od neta wtedy nie znajdzie serwera, więc się nie zaktualizuje)
a co jeśli treść błędu to: wartość startIndex musi być mniejsza niz długość ciągu?
Tzn że konto padło lub nie ma początkowych segmentów.
jak ci nic nie sciaga...tzn ze moga byc konta po usuwane....albo segmenty z kont usuniete....popros uploadera o reupload.;)
Również mam problem z tym programem. Tyle że przy instalacji.
Gdy zainstalowałem ten program i próbuje go uruchomić wyskakuje mi błąd że ta aplikacja jest źle zainicjowana i kapa.
Mam XP-ka z service packiem 2. Proszę o pomoc, pozdrawiam.
mi wszystko chodzi jak zegarek
Również mam problem z tym programem. Tyle że przy instalacji.
Gdy zainstalowałem ten program i próbuje go uruchomić wyskakuje mi błąd że ta aplikacja jest źle zainicjowana i kapa.
Mam XP-ka z service packiem 2. Proszę o pomoc, pozdrawiam.
milion razy w milionu miejsc pisane, NET Framework w wersji minimum 2.0 wymagany
Każdy kto ma problem z MH:
Oficjalna strona programu Moorhunt (http://moorhunt.pl)
Najnowsza wersja programu Moorhunt do ściągnięcia (http://moorhunt.pl/MoorHunt.exe)
Stąd ściągniesz Microsoft Net Framework (http://download.chip.eu/pl/Microsoft-.NET-Framework-2.0_142219.html)
INFORMACJA: W Internecie można ściągnąć fałszywą wersję programu Moorhunt przygotowaną przez oszustów i złodziei z forum p2m.org.pl. Każdy kto używa tego programu robi to na własną odpowiedzialność i nie może liczyć na żadną pomoc techniczną ze strony producentów Moorhunta.
Wszelkie wskazówki i pomoce podane na powyższych stronach mogą nie działać na fałszywej wersji Morhunta. W związku z powyższym proszę używać tylko oryginalnej i najnowszej wersji Moorhunta którą możecie ściągnąć korzystając z oficjalnej strony Moorhunta lub strony Instalki.pl
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.