PDA

View Full Version : problem z piwami:/

juventino
26-07-08, 21:22
Witam,
robilem format dysku i teraz w operze nie moge stawiac piw. jak klikam ikonke piwo, to pod ostatnim postem pojawiaja sie tematy dzialu, w ktorym pisze! pamietam, ze jak rejestrowalem sie na stronie, to tez nie moglem stawiac piw. wtedy klikalem na piwo i nic sie nie dzialo... ale pozniej sobie z tym poradzilem, tylko nie pamietam w jaki sposob:/ mogby mi ktos pomoc?

aha w innych przegladarkach jest ok. tylko, ze glownie korzystam z opery...

Kamiltychy
26-07-08, 22:18
Dawaj na IE, lub FF ja też nie mogę na Operze. Jakoś się przyzwyczaiłem. :P

relik
26-07-08, 22:22
Piwo zostało Tobie postawione na Operze, wersja 9.51 czyli najnowsza. W dziale: "Filmy i Seriale (http://www.torrentmania.info/f-filmy-i-seriale-14.html/)" zostało zablokowane stawiane piw.

PS
Piwo zostało postawione normalnie tak jak w innych przeglądarkach w żaden dziwaczny sposób :)

Mxyzptlk
26-07-08, 22:26
Prawym przyciskiem myszy na piwie i "otwórz na nowej karcie" Jeśli pomogłem to postaw piwko:P

Faktycznie trzeba miec tylko nowa wersje opery, bo na tych starszych trzeba było tak jak napisałem wyżej. Wiec juventino masz 2 wyjscia. Proponuje zainstalowac nowa wersje.

juventino
26-07-08, 22:52
dzieki panowie!
piwa postawilem sposobem Józka, chyba jedynym mozliwym:) wcale to nie przeszkadza. a co do opery, to mam wersje 9.27, bo slyszalem, ze jest lepsza od nowszej... ale moze kiedys ja przetestuje

zygmuntn
30-08-08, 18:06
Prawym przyciskiem myszy na piwie i "otwórz na nowej karcie" Jeśli pomogłem to postaw piwko:P

Faktycznie trzeba miec tylko nowa wersje opery, bo na tych starszych trzeba było tak jak napisałem wyżej. Wiec juventino masz 2 wyjscia. Proponuje zainstalowac nowa wersje.

wielkie THX wkoncu udało mi sie piwko postawić z Opery a kombinowałem juz mnostwo razy
Opera dlamnie to jedyna przeglądarka i raczej jej nie zmienie i dopiero dziś piwka postawić mi sie udało :)