PDA

View Full Version : Jak sprawdzić czy ktoś ma co postawić?

rosak
21-07-08, 17:22
Witam,
nie wiem czy w odpowiednim miejscu- pytanie organizacyjne: jak sprawdzić czy user, któremu chcę np. wysłać zaproszenie, ma jakieś browary żeby mógł mi się w ten sposób odwdzięczyć? Wiem, że przy profilu jest 'piwa postawione/otrzymane' ale nie można z tego wywnioskować czy ktoś ma czy nie.
Pozdrawiam
rosak

Castiel
21-07-08, 17:30
nie ma zadnego ograniczenia w stawianiu piwa, to ile tam jest napisane znaczy ze dany user dostal x browarow oraz rozdal y, bez zadnych przeszkod moze dalej stawiac piwa i je otrzymywac

D3FiX
21-07-08, 17:31
Tutaj nie ma czegoś takiego jak limitowany skład butelek dla kolegów :smile:
Dasz zaproszenie, to Ci powinni przyzna punkt, przez button 'PIWO' który mam (jak i każdy) poniżej.

< --- Tutaj są statystyki, ile otrzymałem od użytkowników i ile postawiłem PIW. Ilość piw jakie możesz przyznać jest - nieograniczona. Piwa możesz sprawdzić także w profilu na moim przykładzie: http://www.torrentmania.info/u-d3fix-640.html zakładka Statystyki.

Szemhazaj
21-07-08, 17:31
nie da rady tego sprawdzić ,poznieważ stawiając PIWO nie bierzesz go z puli Twojego czy innego konta ,po prostu klikasz i się pojawia "znikąd". Krótko mówiąc PIWO może postawić każdy ,nawet jeśli nie posiada własnych PIW. Piwa otrzymane/poztawione to tylko informacja.

EDIT //

Blee D3 byłeś o sekunde szybszy :P