PDA

View Full Version : silesia chat

kulus123
16-07-08, 23:28
Witam

Zastanawiam się nad zmianą łącza na takie które ma dostęp do śląskiego huba dc++ silesia czat . Za bardzo nie mam kogo się spytać więc spytam tutaj . Jak wygląda sprawa występowania nowości po premierze na dc++ czy pojawiają się zaraz jak dana nowa pozycja na p2p czy trzeba długo czekać ?.

szaber
06-08-08, 19:58
Witam

Zastanawiam się nad zmianą łącza na takie które ma dostęp do śląskiego huba dc++ silesia czat . Za bardzo nie mam kogo się spytać więc spytam tutaj . Jak wygląda sprawa występowania nowości po premierze na dc++ czy pojawiają się zaraz jak dana nowa pozycja na p2p czy trzeba długo czekać ?.

Ogólnie jest tak samo szybko jak na torrencie Nowości są w takim samym czasie.
Zależy to tez od hubow na jakim siedzisz i ich ilości.

Ale nowości są tak samo szybko

ReVolution
06-08-08, 20:02
w ogole na takich lepszych hubach jakie mozna osiagnac predkosci? sorry za off ale nie chcialbym byc calkowita lama w dc;)

kostrzan
10-08-08, 13:46
w ogole na takich lepszych hubach jakie mozna osiagnac predkosci? sorry za off ale nie chcialbym byc calkowita lama w dc;)

Takie jak na lepszych trackerach torrent ;-) Ja na open network hub miałem raz nawet 16 mb/s ;-) Tak jak w torrentach - wszystko zalerzy od prędkości łącza tego od kogo ściągasz ;-)

przemo87swa
18-09-08, 19:30
czy majac chello moge podlaczyc sie dc++ do silesia chatu i sciagac pliki itp z maksymalna predkoscia?:sneaky: