PDA

View Full Version : Kamienie smierci

marcinus
04-02-06, 20:22
Co sadzicie o tym serialu?

Nanek
04-02-06, 23:32
Ja sądze, że to jakiś francuski shit ... I nic francuskiego mi sie nie podoba :> I tak samo jest z filmami, oglądłem sobie kawałek 5x2 (film) i tak samo do pypy i BODUE (jakoś tak)... Nic co francuskie nie przypada mi do gusty.

Jedynie język mają "fajny" heh
I ALIZEE też daje rady :P

rozbuchaczkluch
05-02-06, 00:26
Po pierwsze ten serial to "Kamienie Śmierci", a nie "Kamienie Strachu" :P
Po drugie serial jest dosc ciekawy, mimo, ze byl dopiero 1 odcinek. Zycie tej kobiety, ktora gra główna role jest pełne zagadek i owiane jakaś tajemnicą.
Zobaczymy, jakie beda nastepne odcinki, mam nadzieje, że serial ten bedzie trzymal widzów w napięciu na dobrym europejskim poziomie :D

Szemhazaj
05-02-06, 19:18
szczerze mówiąc nie lubiałem nigdy kina francuskiego (z kilkoma wyjątkami) ale ten serial zapowiada się całkiem fajnie ,po pierwszym obejrzanym odcinku jestem pełen optymizmu co do następnych

HERKULES
05-02-06, 20:23
Ja ogolnie nie przepadam za serialami. No i ten takze nie zrobil na mnie pozytywnaego wrazenia. Pewnie swiat dzieli sie na takich co lubia seriale i takich co nie polubia ich nigdy. Ja tam wole obejrzec pelnometrazowy film, niz stawac sie niewolnikiem (lub jak kto woli fanem) jakiegos serialu i ogladac go, az umrze smercia naturalna (poprostu wszystko sie kiedys nudzi, a jak ogladalnosc spada, to serial wypada :P

tanka
12-02-06, 14:26
eee wielka kupa!!!! serial nudny jak flaki z olejem :) nie ma co porównywać do losta. Nie wiem co ludzie widzą w tym serialu dla mnie to już McGaywer jest ciekawszy :)

czech16
12-02-06, 15:42
oglądałem któryś odcinek i myślę że jest to naprawdę maksymalny shit. Aktorka ma takie zdolności jak moja kilkuletnia siostra(czytaj żadne), jej jesdyny atut kryje się pod bluzką. Już lepszy był Nash Bridges i JAG.

PULO
15-02-06, 07:06
Strasznie przereklamowany, jak go reklamowali w TVP to myślałem że będzie coś naprawde ciekawego, zawiodłem sie.

nextepisode1
15-02-06, 11:53
Wątek kryminalny w serialu przeplata się z obyczajowym i romansowym a to mi sie w nim nie podoba bo nie lubie romansidel. no i jeszcze produkcji francuskiej

niemanicka
24-02-06, 15:36
wg mnie serial nawet fajny... przynajmniej w czwartkowy wieczor jest co obejrzec. Mam nadzieje, ze nastepne odcinki beda rownie dobre :D

Aleksa
26-02-06, 21:54
a ja pomijając już to że nie przepadam za francuskimi rzeczami (tu chodzi mi głównie o filmy/seriale i muzykę), na dodatek motam się w serialach :(
a najgorzej jak lecą raz w tygodniu :/ bo najpierw zapominam kiedy, a potem o czym to w ogóle było....
więc tak jak zawsze zobaczyłam pierwszy odcinek tego serialu (jakoś tak za bardzo naciągany jak na mój gust...), stwierdziłam, że tak dla pewności (czy oglądać czy nie) zobacze następny i...
oczywiście, że zapomniałam, że to ma lecieć... :unhappy:
a gra aktorów ostatnimi czasy w każdym serialu jest tak beznadziejna, że już staram się nie zwracać na to uwagi...

Polakov
26-02-06, 22:17
moja paniena to oglada
na FW.pl ma dosc duzo * mi w miare tez sie podoba
ostatnio paniena mi marudzial zebym tego na necie poszukal :)

i gdzie ja takie cos znajde :(

rozbuchaczkluch
26-02-06, 22:38
i gdzie ja takie cos znajde

z tego co wiem to żadna grupa nie ripowała jeszcze tego serialu, wiec szczerze watpie, aby ktos go miał zamiar wstawic :confused:

tester2
01-03-06, 16:36
Dobry serial, trzyma w napięciu, wedlug mnie może on konkurować z LOST, lecz ja do LOSTa się bardziej przywiązałem 8)

quake
03-03-06, 18:00
Jak dl mnie to jest słaby , nie ciekawi tak jak LOSt, powinni lost puszczać raz na tydzień i potem zaraz drugą serie a nie ten francuski serial.

Dean
03-03-06, 23:21
mi jakos tez nie przypadł do gustu. Zresztą nie lubie francuskiego shitu ;/

SuchyX
14-03-06, 18:14
Nie przepadam za tym serialem...... Nie wiem czemu ale zraża mnie język francuski!!!!

kulfon
14-03-06, 20:16
Mial byc taki dobry a kicha z tego nie z tej ziemi. Wielkie dno. Ani ciekawe, anie wciagajace. Porazka totalna

Szemhazaj
25-03-06, 00:13
i tak oto w czwartek serial się zakończył ,moja końcowa ocena jest pozytywna ,bardzo dobry scenariusz chociaż troche zagmatwany ,dużo trupów ale oglądało się w miare przyjemnie ,od przyszłego tygodnia rusza nowy serial ,czekam z niecierpliwością

szaber
13-08-06, 22:50
tak nawet fajnie sie zakonczyl, ogolnie fajna fabula i wykonanie moze byc

tomaszek15
29-08-06, 14:09
Moja mama to oglądała i czasami się dosiadłem do niej, nie powiem żeby był to zły film!

Riddick
30-08-06, 14:29
Moim zdaniem serial do pupy , francuzi nie umia pisac dobrych i wciagajacych scenariuszy

pleban6
17-09-06, 11:22
Moim zdaniem serial do pupy , francuzi nie umia pisac dobrych i wciagajacych scenariuszy

no niestety, ale ten serial byl slabiutki i w ogole nie trzymal w napieciu, jaki to tam hit, raczej to byl kit ;P