View Full Version : Ban na PT
Dostałem bana na tej stronie czy wie ktos jak mozna wejsc na ta strone majac bana na IP
W tym wypadku chyba lepiej wejść tutaj PolishTracker: irc.polishtracker.org: #pt-support może na IRCu ktoś pomoże, ale pamiętaj ich czas to złoto.
Jak dostał bana za cheatowanie to support mu nie pomoże :d
Kolejny ban za uczciwość ??? x)
Oni dają bany na ip, chyba za cheaty, więc czarno widzę twój powrót.
Exploits i sk0wron maja racje , mozesz zapomniec o tej stronie chyba ze zmienisz ip
...albo bedziesz wchodził przez HAPcie ;P (High Anonymous Proxy)
Niestety - twój klient też będzie się musiał łączyć przez proxy
Wszystko wyjaśnione masz w dziale tutoriali
Z nimi rozmowa to tak jak byś skoczył w przepaść :oh:
ja dostalem bana i jkakos sie wielce tym nie przejelem na HT jest to samo jak masz tam konto to nic nie boj!
Raczej nic nie zdzialasz :) Chodz to zalezy za co dostales bana - jesli nie uczciwie( w co watpie ) to mozesz probowac to wyjasnic. W innym przypadku ban sie nalezy i zapewne nigdy nie zostanie to zmienione. (nie ma powodu zeby oszukiwac ratio naprawde mozna nabic nawet przy slabym UL - chyba ze kreci cie szybki napis EU).
Zapomnij chlopie abys wbil ponownie na PT skoro dostales bana na IP
To Twoj koniec z PT :twisted: Twoj powrot tam jest raczej niemozliwy. Lepiej zmien trackera :spiderman:
niemanicka
18-02-07, 14:08
jaki koniec... od czegos jest proxy ;]
Dostałem bana za zabawe z ratiem po tygodniu zalozyłem konto i mam je nadal choc mineło już ponad 6 miesięcy. Dodam ze mam stałe IP
PULO, może się bawiłeś programem, który wykrywają automatycznie i automatycznie dają bana, wtedy nie dostajesz na IP.
Dzień dobry wszystkim.Chciałem aby ktoś mi pomógł bo sam w stanie sobie pomóc nie jestem.Przez nieuwagę dostałem bana na IP w Polish trackerze bardzo żałuje tego co zrobiłem i proszę kogoś o rozpatrzenie mojego tematu będę bardzo wdzięczny. Jestem w potrzebie wiem że nikt mi nie musi pomagać ale proszę :pudency: :pudency: :surrender: moje gg 731705 proszę o rzetelne rozpatrzenie
//Takie prośby, to na IRCu polishtrackera, ale jak przewiniłeś, to raczej już nic Ci nie pomoże.
Majin_Vegeta
12-01-08, 10:46
Także mam problem z PT , Bana IP mam tam już przez około 1,5 roku . . . W dawnych czasach PT należałem do rangi VIP , ale przez ratio m. wpadłem , tylko przez co mogę tam wejśc to anynomous proxy , ale ściągnąc torrenta to już raczej nie ... Myslałem że choć teraz na nowy rok może odblokuje IP ale widocznie nie mają takiego zamiaru !
jesli nie jestes za natem to twoje IP powinno sie zmieniac od czasu do czasu.
jesli nie laczysz sie przez kilkanascie godzin z netem to ISP czesto zmienia twoj IP.
tyle z konta i tak nie skorzystasz jak mi sie wydaje. moglbys ewentualnie otworzyc nowe konto
można obejść wszystko wystarczą chęci i pogrzebać:)
Wiem że można mieć bana IP i nie mieć zmiennego IP a można wejść przez proxy na stronke i pużniej jeszcze odpowiednio program ustawić i odpowiedni program będzie nam pobierał ! To dotyczy się PT :)
Ludzie mnie rozwalają to póki bana nie dostanie to cheetuje ile wlezie ciekawym ile wyciągnąl na neostardzie 3 mb up a jak dostanie bana i bardzo żałuje że to zrobił ludzie są chorzy powinni się na głowę leczyć
gutekck1982
15-01-08, 18:41
Ludzie mnie rozwalają to póki bana nie dostanie to cheetuje ile wlezie ciekawym ile wyciągnąl na neostardzie 3 mb up a jak dostanie bana i bardzo żałuje że to zrobił ludzie są chorzy powinni się na głowę leczyć
Raczej na nogi, na głowe to juz za pózno!
Bananana tytytyryry, bananana tytyryty, bananama tytytyryry, bananama tytyryty, bananama tytytyryry tyryry tyryry tyty tyry tu.
czitow pobanowac na amen! a konto zablokowane usunac, proste !
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.