PDA

View Full Version : Jakby tutaj zaczac...

mat3usz
24-08-06, 02:26
Witam po raz pierwszy na forum :)

Dopiero zaczynam z torrentem, i na wstępie przeczytałem kilka tematów z forum. Wiele razy natknąłem się na kwestie zaproszeń oraz dobrych waszym zdaniem stron. I tutaj jest pytanie - co trzeba zrobić aby otrzymać zaproszenie? A może są jakieś ciekawe darmowe strony, na których można uzyskać godziwą prędkość?

Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedzi na te być może banalnie głupie pytania, ale - jak już wspomniałem, jestem zupełnie zielony :)

Pozdrawiam, Mateusz.

tylko_R
24-08-06, 09:32
jesteś właśnie takiej dobrej stronie gdzie możesz dostać jakieś zaproszenie,
na początek poczytaj czy ktoś nie oferuje zaproszenia na jakąś polską czy zagraniczną stronę i wpisz się lub poślij pm że też chcesz zaproszenie,

możesz także zapoznać się z listą stron gdzie założenie konta nie wymaga zaproszenia,
a najlepiej jeśli zaczniesz szukać stron z których coś poważnie będziesz korzystał bo kolejny kolekcjoner nie jest nikomu potrzebny, mieć konto bo to dobrze brzmi,

mat3usz
24-08-06, 15:23
Cóż, poważnie korzystać mam zamiar zacząć, ale od czegoś zaczynać trzeba :) Czyli aby być dobrym użytkownikiem muszę też dużo udostepniać?

kulfon
24-08-06, 15:37
Czyli aby być dobrym użytkownikiem muszę też dużo udostepniać?

Jezeli chcesz sie utrzymac na stronach z ratio to wskazane bylo by zebys tez udostepniał to co pobrales do min 1
Wiec moze zanim zobaczysz co i jak to pocwicz na stronach bez ratio albo jakis mniej znanych stronach z ratio gdzie jak mowisz zadowoli cie predkosc.
Strony te sa gdzies wypisane na forum.