View Full Version : Azureus Faster
torrent2005
13-08-06, 21:21
info:
Accelerator for azureus. It searches and connects to more seeds and
provides a higher download speed
Link:
http://rapidshare.de/files/29237237/Azureus_Faster_v1.6_01.exe
DAje efekty ?? sprawdził ktos ??
a czy to dziala z innymi programami... typu *** ? :P
o takich rzeczach tu nei rozmawiamy //Szemhazaj//
Czy ktoś sprawdził czy to działa??
Może jakieś opinie na temat programu??
No opisal by ktos cos, mi sie niechce na daremno z tym bawić :superman:
W/g mnie daremno:
Trojan-PSW.Win32.IcqSmiley.c
W/g mnie daremno:
Trojan-PSW.Win32.IcqSmiley.c
heh, a to suprise :beated:
Z doswiadczenia wiem ze wszystkie tego typu acceleratory to zwykly pic na wode. Probowalem takie cos np do BitCometa i efektow zadnych nie zauwazylem.
Z doswiadczenia wiem ze wszystkie tego typu acceleratory to zwykly pic na wode. Probowalem takie cos np do BitCometa i efektow zadnych nie zauwazylem.
Ja dawno temu uzywalem do bitcometa takiego programiku (mialem wtedy 3 rozne) i tylko ten jeden poprawial zauwazalnie transfer.
dokładnie tez uzywałem czegos do bitcomet i nic nie zauwazyłem lepszego transferu
też kiedyś spróbowałem podobnego programu do bitcomet i okazało się, że on pożerał dodatkowe kilka kb z mojego łącza a nic więcej nie robił więc pozbyłem się dziadostwa i nie używam więcej takich programów, zresztą nie narzekam na transfery
Zgadza sie.
Takie programy sa dla naiwniaków, którym sie wydaje, że wyciagną dzieki nim, predkość większa niż ISP przewiduje!
ajj szkoda sie takimi programami bawic, dosc ze wogole niedzialaja to jeszcze jakis trojan sie znajdzie albo jakies inne gow**
Może ktoś napisać co ma na zadanie robić ten programik , będę wdzięczny.
dokladnie ja sprawdzaleminny akcelelator i nic nie dawal a pozatym nie mozliwe zeby cos lacze przyspieszylo jak internet wiecej nie moze to nic tego nie zmieni :oh:
Wszystkie te ,,przyspieszacze '' to pic na wode
Nie warto sie tym bawic ... nie ma akceleracji i nie bedzie ... dzieki czemus takiemu mozna sie nabawic roznego rodzajow wirusow ...
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.