PDA

View Full Version : Pytanie o program do downloadu

DawidU89
03-05-08, 22:44
Witam mam pytanie czy kazdym programem moge sciagac pliki z trackerow bo mam np bitcomet -a ale cos nieida mi torrenty z prywatnych trackerow ;] i niewiem czego to jest wina ;/ Jeśli temat albo dzial zly to przepraszam z gory ;p

relik
03-05-08, 22:50
Bitcomet w większośći stron prywatnych jest zbanowany. Polecam Utorrent lub Azureus.

DawidU89
03-05-08, 23:07
Dzieki relik wlasnie cos mi sie kiedys obilo o uszy ze niektóre prg tego typu niemaja dostepu a powiedz jeszcze czy trzeba tego UTorrenta konfigurowac jakos specjalnie ?? Czy BL (Bez lipy)
Aha i czy da sie jakos zadania przenisc z prg do prg ??

jarski185
03-05-08, 23:10
Dzieki relik wlasnie cos mi sie kiedys obilo o uszy ze niektóre prg tego typu niemaja dostepu a powiedz jeszcze czy trzeba tego UTorrenta konfigurowac jakos specjalnie ?? Czy BL (Bez lipy)

nie trzeba "specjalnie" konfigurowac, z reguly dobrze pracuje na domyslnych ustawieniach, z programu do programu to chyba nie bardzo ale nie jestem pewien

DawidU89
03-05-08, 23:15
Może ktoś coś wie na temt przenoszenia zadań ściągnia z prg do prg ??

mrks1
03-05-08, 23:18
pliki torrent z zadaniami powinienes miec zapisane w katalogu cometa, to wystarczy je potam utorrentem otworzyc
w utorrencie ustaw katalog download taki sam jaki byl w bitcomecie to Ci sie wszystkie pliki ladnie shaszują(jak ja lubie to slowo:D

DawidU89
03-05-08, 23:21
ok dalem rade dzieki za checi

Marcin16stg
21-12-08, 00:04
najlepszy utorrent nie ma sobie lepszych,latwy w konfiguracji.