View Full Version : Grupy Publiczne
Konrad9991
30-04-08, 17:58
Niedawno na forum powstały Grupy Publiczne ale nic się w nich ciekawego nie dzieje ;/ może ma ktoś oryginalny pomysł żeby to zmienić- coś Twórczego
Albo w jakim celu te grupy powstały ?
Niedawno na forum powstały grupy socjalne ale nic się w nich ciekawego nie dzieje ;/ może ma ktoś oryginalny pomysł żeby to zmienić- coś Twórczego
Nie ma już grup socjalnych, są grupy publiczne:P
Konrad9991
30-04-08, 18:00
poprawiłem
jak to nie ma jak są ?
mufini jedno i to samo tylko nazwa się zmieniła ;/
mufini chciał chyba przez to powiedziec że zamiast grup socjalnych są publiczne:P
poprawiłem
jak to nie ma jak są ?
mufini jedno i to samo tylko nazwa się zmieniła ;/
Wiem wiem. Nie czepiam już się i przyłączam do twojego pytania odnośnie tych grup. Coś można byłoby pomyśleć. Hmm
antonpolaco
30-04-08, 18:07
to wszysto, dlatego że mamy bardzo dobre, otwarte i dynamiczne forum,
które łączy w sobie zalety forum, sb, grup publicznych, irca i czego tam jeszcze
Konrad9991
30-04-08, 18:08
to wszysto, dlatego że mamy bardzo dobre, otwarte i dynamiczne forum,
które łączy w sobie zalety forum, sb, grup publicznych, irca i czego tam jeszcze
no w sumie masz rację ale ja wychodzę z założenia że na tym forum nic "nowego" bez powodu nie powstaje.
Jak to nic się nie dzieje ja widzę że się dużo dzieje.
gutekck1982
30-04-08, 18:20
Chcesz, żeby się coś działo?
Nie tylko Ty jeden.
Dzięki takim grupą poznajemy się lepiej.
Społeczność forum może się spotykać na serwerach i grać ze sobą, nie będąc już anonimowym, po czym mogą wymienić kilka zdań na forum, lub przez PM.
Niedawno na forum powstały Grupy Publiczne ale nic się w nich ciekawego nie dzieje ;/ może ma ktoś oryginalny pomysł żeby to zmienić- coś Twórczego
jakby ktos mial jakis oryginalny pomysl to by sam zalozyl temat w tym dziala chyba
moze nazwa grupy jest nieco zwodząca, ale tak naprawde to co tam sie moze dziac?
Grupy Publiczne są to grupy ludzi zwykle z szczególnym zainteresowaniem lub innym kierunkiem wspólnym.
Jest to sposób porozumiewania się między członkami jak również możliwość dzielenia się zdjęciami, obrazami lub innymi elementami graficznymi.
O to główne zastosowanie. Podkreślam tutaj, że możliwość komentowania nie jest zliczana z ogólną ilością postów oraz należy zastosować tutaj odpowiednią formę komentowania, bo to nie IRC czy Shoutbox (z góry piszę, że IRCa jak i publicznego SB, nie będzie na TM).
Zapraszam do tworzenia, jak i przyłączania się do grup obejmujących m.in zainteresowania.
Grupy Socjalne aktualnie przyjmują nazwę "Publiczne", co może ulec zmianie.
Konrad9991
02-05-08, 21:23
jakby ktos mial jakis oryginalny pomysl to by sam zalozyl temat w tym dziala chyba
moze nazwa grupy jest nieco zwodząca, ale tak naprawde to co tam sie moze dziac?
a nie lepiej wspólnie pomyśleć :)
to ja mam pytanie czy można dorzucić na stronę główną tabelkę z ostatnimi postami w Grupach (do tych dołączonych) ?
Bez przesady, ile już tych tabel :)//D3
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.