View Full Version : Szanse Legi gry w Lidze Mistrzów
Jak myślicie czy Legia wygra w dzisiejszym meczu z Sachtarem Donieck??
Moim zdaniem może nie być tak żle Legia gra z meczu na mecz coraz lepiej i żeby się Włodarczyk przełamał to będzie dobrze :rap:
Mam nadzieję, że wygra ale z Legią jak i z całą polską piłką nigdy nic niewiadomo... same chęci nie starczają :\
Legia dzisiaj wygra :D
Władeczek w końcu się przełamie i strzeli piekną bramkę. Edson dołoży następną z rzutu wolnego. Wygrają gładko 2-0. Będzie to bardzo dobra zaliczka uzyskana na boisku przeciwnika.
Niestety, ale akurat w tym meczu nie mogę spojrzeć obiektywnym okiem :)
nextepisode1
09-08-06, 18:03
Jak Legia zagra dzis tak jak w sobote to nie mamy zadnych szans na awans
Legia legia gogo :) obstawiam 2-1 dla legii :)
http://www3.legialive.pl/ :)
1:0 dla Szachtaru no cóż niesłusznie podyktowany rzut karny nie wiem jak to sędzia widział że Choto faulował na polu karnym, ale po drugiej połowie powiało optymizmem przed rewanżowym spotkaniem w Warszawie.
:( fabianski bronil nieziemsko mam nadzieje ze legia pokaze cos w rewie
Masz racje Fabiański pokazał klase. Pewnym punktem Legi był też Choto a to z lewej a to z prawej wszystkie piłki były jego. :rap:
macie racje
Fabianski jest the best!!!
tylko czekac jak odejdzie gdzies za granice :oh:
Ilu Legia dobrych bramkarzy miała, to ciężko zliczyć.
Chociażby ostatnio Szamotulski, Kowalewski, Boruc, Fabiański.
Szkoda, że polskie kluby nie potrafią zatrzymać dobrych zawodników. Jeżeli jakiś zaczyna grać dobrze, to zaraz wyjeżdza za granicę. W ten sposób nasza piłka klubowa nigdy do niczego nie dojdzie.
Legia i Wisła są dobre na polską lige, ale jak przychodzi się zmierzyć z kimś zza granicy to już nie jest tak pięknie...
Ja tam i tak wierze, że w rewanżu będzie 2-0 i awans Legi :D
czuje sie oszukany, takich rzeczy to nawet w polsce nie drukują.
zadnemu polskiemu klubowi od kilku lqat nie udala sie ta sztuka i legi tez sie nie uda w rewazu bedzie 0;0
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.