PDA

View Full Version : Mi³o¶æ do sportu

gutekck1982
11-04-08, 03:15
Te dwa filmiki mnie powali³y. To do czego doszli Ci ludzie zas³uguje na najwiêkszy mój szacunek.
Nie zrobi³e¶ kidy¶ czego¶, bo bola³a Ciê g³owa, lub mia³e¶ lenia. Te filmiki s± dla Ciebie.

ooQKUYQ_WgQ&eurl

QeOdi7Y9JoU&eurl

Ten ch³opak to mistrz USA w zapasach, a napewno by³y mistrz.

mrks1
11-04-08, 07:10
ten z kikutami to nawet spoko, ale ten drugi to typowy pryn¿ok
nie wiem po co ludzie sie tak pompuj±
chyba kompleks malego ptaszka
jak pryn¿enie sie przed lustrem to jest sport to chyba czegos nie rozumiem

determination... discipline... pain... passion... body building... pryn¿ing

gutekck1982
13-04-08, 02:26
jak pryn¿enie sie przed lustrem to jest sport to chyba czegos nie rozumiem
¯eby siê tak prê¿yæ jak on trzeba najpierw trenowaæ przez kilka ³adnych lat kulturystykê (taki sport).
Po co ludzie siê pompuj±? i
My¶lê, ¿e jest to sprawa bardzo indywidualna.Jedni lubi± biegaæi, inni lubi± siedzieæ przed kompem. Ja nie biegam, wiêc spamujê TM. Ja jak wje¿d¿am na si³kê i przerobiê 10-15 ton to czujê siê zrelaksowany i wypoczêty (g³ównie psyhicznie odpoczywam)

mrks1 tak wogóle, to masz ciekawe podej¶cie do ludzkiego nieszczê¶cia.

mrks1
13-04-08, 16:31
ja tez lubie czasami pocwiczyc bo po porzadnym treningu czlowiek czuje sie jak nowonarodzony, ale robie to dla relaksu, a nie zeby sie ponapinac przed lustrem, chociaz lapie sie czasami na tym
zeby bylo jasne - ja sie z nich nie smieje

1Gboxer
13-04-08, 17:29
Co do pierwszego filmiku, nie widze w tym nic zlego, ze chlopak trenuje, moze na poczatku wydaje sie to troche nie na miejscu w jego sytuacji,ale po tym co mowi, jak sam to odbiera, jak sie w tym realizuje, przekonuje mnie do siebie. Koles prezacy sie to inna sprawa,ale to w sumie przypadlosc chyba wszystkich kulturystow, wlasciwie wszystkich facetow

bruder11
13-04-08, 17:35
Super wymiata³, wymiata³.....Zgin±³ za co¶ co kocha³.Szkoda m³ody, zdolny i kocha³ parkour.Wielki respect dla ch³opaka za to co robi³.

7uJG4h-kdOA

67UT13hN7wI&feature=related

Konrad9991
13-04-08, 17:39
pierwszy filmik: dziêki jego æwiczeniom poprawia sobie sprawno¶æ fizyczn± po prostu jego ¿ycie staje siê latwiejsze mo¿e robiæ du¿o innych rzeczy, gdyby nie æwiczyl pewnie przywiazany by³by do koñca ¿ycia na wózku organizm. a tak mo¿e nawet biegaæ

wspó³czuje i szacunek za wyniki.

drugi filmik: to jest jego idea mo¿e nie podoba mu siê swoj wygl±d mo¿e chce nadrobiæ czym¶ innym, ma jak±¶ pasje i j± kszta³ci, dobrze ¿e tacy ludzie nie marnuj± swojego ¿ycia na le¿eniu w wózku tylko robia co¶ z sob± staraj± siê zapomnieæ jak naprawdê ciê¿kie jest ich ¿ycie.

1Gboxer
13-04-08, 17:48
Szkoda chlopaka, mowie o Zelku,ale moze da rade. W filme padlo ciekawe pytanie - dlaczego go to spotkalo(retoryczne zapewne). I tu odp. (jesli ktos by chcial jednak znalezc)przekracza ludzka percepcje.

mrks1
13-04-08, 22:27
ponioslo mnie moze troche, fakt - kulturystyka to tez sport jednak troche sceptycznie podchodze do wpompowywania w siebie calych ton odzywek
mialem ostatnio krzywa akcje - wbilem do toalety w klubie a tam jakis wystrzelony jak rakieta burak stoi bez koszulki i sie napina przed lustrem, a ze szeroki byl to nawet miajsca nie mialem zeby rece umyc, przy tym wydaje odglosy jakby za chwile mialo mu po kostkach pocieknac
ja oczywiscie od razu ryczec zaczalem to jeszcze jakies sapy mial do mnie
patologia normalnie

gutekck1982
16-04-08, 13:41
Wa¿ne jest, ¿e nie u¿alaj± siê nad swoim losem. Ka¿dego dnia stawiaj± czo³a przeciwno¶ci± i brn± dalej przed siebie. Ich determinacja jest godna podziwu. Niewiele jest osób na ¶wiecie, które maj± swoje pasje i je tak mocno realizuj±. Ich pasj± jest sport, który jednym daje sens ¿ycia, a innym podcina nogi (niestety).

mrks1
16-04-08, 14:09
Wa¿ne jest, ¿e nie u¿alaj± siê nad swoim losem. Ka¿dego dnia stawiaj± czo³a przeciwno¶ci± i brn± dalej przed siebie. Ich determinacja jest godna podziwu. Niewiele jest osób na ¶wiecie, które maj± swoje pasje i je tak mocno realizuj±. Ich pasj± jest sport, który jednym daje sens ¿ycia, a innym podcina nogi (niestety).
wyjatkowo sie z Toba zgodze
jestem dzieki Bogu w pelni sprawny do tej pory a i tak ciagle sie uzalam nad soba i nie umiem wykorzystac tego daru podobnie jak zagubiona wiekszosc z mojego otoczenia
nie mam pasji, nie mam motywacji, nawet ukochana osobe oszukuje
wygrales, to ja jestem zerem
i zeby nie bylo (bo tu wielu milosnikow tego zabiegu stylistycznego jest na forum) to nie ironia

kietlaz
16-04-08, 14:53
W dobry klimat p³yniecie ... ja uwa¿am ,¿e ich "inno¶æ" nazwijmy to tak ..determinuje ich do uprawiania sportu,kszta³cenia swojej osobowo¶ci itp.. chc± przez to pokazaæ ,¿e mog± byæ równi , a nawet jeszcze lepsi od "nas".. mimo wielu utrudnieñ ,na które s± skazani...I za to trzeba podziwiaæ takich ludzi .. bo nie do¶æ ,¿e skrzywdzi³ ich los .. to potrafi± sie jemu przeciwstawiæ i wygraæ.....

mrks1
16-04-08, 14:57
W dobry klimat p³yniecie ... ja uwa¿am ,¿e ich "inno¶æ" nazwijmy to tak ..determinuje ich do uprawiania sportu,kszta³cenia swojej osobowo¶ci itp.. chc± przez to pokazaæ ,¿e mog± byæ równi , a nawet jeszcze lepsi od "nas".. mimo wielu utrudnieñ ,na które s± skazani...I za to trzeba podziwiaæ takich ludzi .. bo nie do¶æ ,¿e skrzywdzi³ ich los .. to potrafi± sie jemu przeciwstawiæ i wygraæ.....
uwazam Twoje racje, ale zwaz ze 'skrzywdzenie losu' dotyczy nie tylko niepelnosprawnych
'behawioryzm to smierc'

gutekck1982
17-04-08, 23:29
mrks1, ale ja nie do Ciebie pi³em. Tak napisa³em. Sorry jak to odebra³e¶ inaczej. S± troszkê inni ni¿ my, ale czy przez to maj± byæ gorsi od nas... Nauczmy siê ¿yæ obok Nich, z Nimi, szanowaæ ich i nieszczê¶cie jakie ich spotka³o.

Ostatnio edytowane przez mrks1 : Dzisiaj o 19:47. Powód: bo sie nawalilem

Bo piæ to trzeba umiæ! HE HE pozdro mrks1

mrks1
18-04-08, 06:50
mrks1, ale ja nie do Ciebie pi³em. Tak napisa³em. Sorry jak to odebra³e¶ inaczej. S± troszkê inni ni¿ my, ale czy przez to maj± byæ gorsi od nas... Nauczmy siê ¿yæ obok Nich, z Nimi, szanowaæ ich i nieszczê¶cie jakie ich spotka³o.

Bo piæ to trzeba umiæ! HE HE pozdro mrks1
wiem, ze nie do mnie piles bo to ja do monitora pilem
co do tego, ze sa troszke inni to mysle, ze ich innosc jest przeciez czystko fizyczna i w zadnym wypadku nie stanowi bariery w zwyklych kontaktach miedzyludzkich