View Full Version : TorrentMania - Nowy Styl
Witam
Wprowadziliśmy nowy styl, na którym forum chodzi znacznie lepiej po aktualizacji skryptu.
Jest dostępny wiele nowych opcji, zapraszamy do edytowania swojego profilu -> Panel Użytkownika (http://www.torrentmania.info/usercp.php)
Wprowadziliśmy także dwie nowy grupy na forum
Tracker Staff - przedstawiciele Polskich Trackerów!
P2M Staff - przedstawiciele Polskich For P2M!
Na aktualną chwilę, jesteśmy w stanie tylko przedstawić Wam tą małą nowość na TM. Wszelki informacje, wstęp do grupy, działania itd. Zostaną opublikowania na dniach.
Wprowadziliśmy także subfora "Nabór" więcej w działach: Strony Torrentowe (http://www.torrentmania.info/f-strony-torrentowe-42.html/) oraz Peer2Mail (P2M) (http://www.torrentmania.info/f-peer2mail-p2m-37.html/)
Do dyspozycji grupy Tracker Staff jak na razie istnieje dział Tracker Information (http://www.torrentmania.info/f-tracker-information-175.html/)
Od dnia dzisiejszego nakładamy obowiązek używania prefiksów w dziale Zaproszenia P2M (http://www.torrentmania.info/f-zaproszenia-p2m-101.html/)
Szykują się kolejne nowości! Nowe Informacje.
Administracja TM!
Ps: Piwka zostaną niedługo dodane, cierpliwości! :)
Konrad9991
09-04-08, 21:41
Bardzo ladnie :)
Dla mnie bomba. Zaskoczenie na maksa :)
Bardzo lubię takie niespodzianki. :w00t:
No to jest sznyt. Gratulacje. I jakie wyraźne avatary.
Ciekawe zmiany ;)
To mi sie podoba
przyjemnie, moze troche za jasno, ale przyjemnie
roberto1972
09-04-08, 21:51
bardzo mi się podoba pełne zaskoczenie brawo
Od razu przyjemniej,milej,radośniej,ogólnie zmiana na lepsze.
no bravo, bravo http://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/ole.gif
antonpolaco
09-04-08, 21:57
nie wiem czy moje skołatane serce przetrzyma tą rewolucję
nie mam nawet żadnych screenów ze starego stylu i już tęsknię i płaczę
na razie czuję się jak w jakimś nowym miejscu, jakoś nieswojo ale nicki powyżej nieco osłabiają szok ;-)
że trochę jasnawo to bym się zgodził ale duże uznanie dla sysopa za wysiłki
Ogólnie bardzo fajnie tylko trochę za jasno jak dla mnie, pewnie kwestia przyzwyczajenia ale zawsze wolałem ciemniejsze kolory jednak najważniejsze, że forum się rozwija, a nie stoi w miejscu. W tym miejscu należą się także podziękowania dla administracji za poświęcony czas i włożony trud w ulepszanie forum, które jest dla nas w końcu, a nie dla nich.
Czytelny styl, ładny wygląd a o to chodzi, tylko oczy przywyknąć muszą :)
kostekkosa
09-04-08, 22:06
siuper :) bardzo jasne kolorki... trzeba sie przyzwyczaic. teraz to chyba stad nie wyjde :)
muszę przyznać, że zmiany bardzo mi się podobają. Duże piwko załodze sie należy za to;-)
łoooł ale zaskoczenie ale pozytywne oczywiście trochę za jasno ale można sie przyzwyczaić :)
bardzo mi sie podoba, bardzo przejrzyste
brawo padlem jak wszedlem oklaski dla tych ludzi to co robia dla tm witamy TM V 2.0 jestem mile zaskoczony coz moge wiecej powiedziec nice czy szykujecie jeszce jakies zaskakujace zmiany ?? tak trzymac chlopaki
Witam wszystkich na nowym forum :)
Na wstepie chcialbym zaznaczyc, ze doceniam trud wlozony w modernizacje forum, mysle ze nowy silnik bedzie dzialal sprawniej niz poprzedni i bedzie bardziej 'bajerancki', to cieszy ;-)
Mam jednak drobne uwagi co do wygladu forum, jak dla mnie jest za jasne, troche szkoda mi starego loga, tlo gryzie sie z userbarami, no i kolorki sa identyczne jak na FST. :(
fajne zmiany :) za bardzo nie lubie tak jaskrawych kolorow, ale z czasem sie przyzwyczaje ;) pzdr.
szymonowski
09-04-08, 22:24
mi również tak jak poprzednikom jaskrawe kolory nie podchodzą... ale kwestia przyzwyczajenia będzie:)
i gratulacje dla adminów za zmiany i ciągłą prace na forum:)
A mi sie nie podoba :P wyglada jak papier toaletowy :) Bajerki fajne ale wolalem stary lay :)
Jak to sie mowi "Jak kto sie nauczy to spi i mruczy"
Czy wchodzi w gre powrot starego, wyjatkowego layouta do ktorego wszyscy jestesmy przyzwyczajeni?
Dla mnie 'mala' odmiana sie przyda , super, tylko widze ze piwka juz nie ma na stronie :(
Czy wchodzi w gre powrot starego, wyjatkowego layouta do ktorego wszyscy jestesmy przyzwyczajeni?
Na aktualną chwilę, niestety, nie.
Konrad9991
09-04-08, 22:33
Dla mnie 'mala' odmiana sie przyda , super, tylko widze ze piwka juz nie ma na stronie :(
:)
D3FiX dlaczego niestety?
Tobie bardziej podobal sie poprzedni wyglad forum? :wacko:
Zdecydowanie na plus.
Starego layuot'a strasznie nie lubilem, byl mroczny i przygnebiajacy.
A tu prosze - rozweselajaca niespodzianka ;D
Konrad9991
09-04-08, 22:38
D3FiX dlaczego niestety?
Tobie bardziej podobal sie poprzedni wyglad forum? :wacko:
coś Ty taki niecierpliwy posiedz 2 dni na forum a inaczej będziesz gadał :) do wszystkiego trzeba przywyknąć a Ty nawet nie daleś szansy tylko od razu jedziesz z negatywami
Konrad - prosze przeczytaj co napisalem wyzej a potem kaz mi sie przyzwyczajac do wygladu tego forum
Pięknie! ;-) Widzę że TM cały czas się rozwija, cały czas jakieś zmiany i przez to staje się coraz lepsze :wink:
Podoba mi się nowy styl, jednym słowem, elegancko ;D
muszę przyznać że jest ok dla mnie duuuuużo lepiej postawiłbym piwo ale sie nie da
Super sprawa bardzo mi się podoba:D
Bardzo fajny styl i pomysly tylko troche daje po oczach ;) ale da sie z tym zyc :)
bleeeeeee styl nieladny, przyzwyczajam sie do roznych rzeczy i przyzwyczailem sie do starego ciemnego stylu :( ten posiada takie wewnetrzne blehhhhhhh ;( no i piw nie pokazuje
Bardzo fajny ten nowy styl, narazie trzeba się będzie przyzwyczaić :)
kfachu - piwa beda za niedlugo
hmm, a czy na TM moznaby zainstalowac opcje, ktora jest na innych forach internetowych (gry-online) czy trackerach (PT) a mianowicie 2 layouty, sposrod ktorych uzytkownik moze wybrac sobie jeden, ten ktory mu bardziej odpowiada?
Dobrze, ze inny styl jest. Stary juz sie znudzil :D
Zmiany są nieuniknione w życiu.
Będzie sie trzeba przyzwyczaić.
moze i ladny ten styl, zapewne szybciej wszystko chodzi (bynajmniej u mnie), tylko jakos dziwnie teraz, bedzie trzeba sie przyzwyczaic, zobaczymy po kilku dniach,
+ dla zalogi za wlozona prace
musze przyznac ze nowy styl nadal duzo swiezosci... mnie sie podoba :)
wyglada super!
Wygląd rewelacyjny. Bardzo dobre posunięcie, bo miałem wrażenie, że poprzedni styl nie dzwiga "zmian" i dodatków. Teraz jest dobrze i jakby tak ... profesjonalnie ;-)
Jeśli miałbym marudzić to bym powiedział, że odrobinkę za jasny i za mały kontrast ale jako, że nie mam tego w zwyczaju powiem, że jest ok :)
Ladnie wyglada, ale oczy mi lzawia.
Wowprzychodze z meczu LM a tu taka niespodzianka oczywiscie pozytywna niespodzianka;D
styl jak najbardziej odpowiedni i przejrzysty jak dla mnie ,czekam na kolejne nowości:)
gutekck1982
10-04-08, 02:30
ŚLEPIA OŚLEPIA! :P
Ładnie to wszystko wygląda, zrobiliście dobrą robotę flaszka Wam się nalleży!
Po 8 godzinach patrzenia na cyferki chyba jasne TM mnie bardzo męczy.
Będzie ciężko się wtopić. :omg:
Tak łatwo sie mnie stąd nie pozbędziecie.
Czekam na browarki, bo trza postawić tu i tam.
Pozdrawiam
Extra :D bardzo fajny :) poprzedni styl był ciemny i taki ponury ...
nie jest zły ale wolałem wcześniejszy
Jack Bauer
10-04-08, 09:24
No i elegancko. Tamten styl był OK jednak ten jest jeszcze bardziej wypasiony.
Zdecydowanie bardziej przejrzysty, zupełnie inaczej się forum przegląda ;-)
Nie wiem czy to trafne stwierdzenie,ale teraz jest bardziej przyjażnie,poprzednio było zbyt ponuro i smutno,a teraz czuje,że forum żyje.Brawo dobra robota.
Jest bardziej elegancki i przejrzysty. Wydaje się lepszy od poprzedniego i jest też kilka nowych przydatnych funkcji.
Ten styl jest cudowny.;-)
kfachu - piwa beda za niedlugo
hmm, a czy na TM moznaby zainstalowac opcje, ktora jest na innych forach internetowych (gry-online) czy trackerach (PT) a mianowicie 2 layouty, sposrod ktorych uzytkownik moze wybrac sobie jeden, ten ktory mu bardziej odpowiada?
Layout ok... bardziej przejrzysty .. ale to co nowe jest przeważnie fajne ,lepsze itp...Dobrze było by wprowadzić taka opcje wyboru o jakiej mówi kolega , ale nie wszystko naraz ....
Mam nadzieje ,że załoga nie pije naszych browarów ...;D
stary styl byl najlepszy
za duza zmiana jak dla mnie
Mało zawału nie dostałem jak zobaczyłem to :lol:
Pozytywne wrażenie.
zdecydowanie wole styl ciemniejszy, szkoda ze nie mozna przelaczyc na stary styl wg. upodoban uzytkownika
Bardzo podoba mi sie styl , good work
a wy tylko narzekacie moze i jest za jasny
świetnie zrobione, wszystko bardziej czytelne, wielki plus
Dosyć fajnie wygląda.. Jak by były inne kolory byłoby cudo ;D;D., Menu stało się bardziej przejrzyste.
Jest bardziej przejrzyście tylko kolor tła ciut żywszy mógłby być.
Przyznam ,ze mi sie podoba ... Tylko jeszcze favicon zmienic bo nie pasuje teraz do tego lay'a ;D
master1111
10-04-08, 14:58
bardzo duże zaskoczenie :) jestem mile zaskoczony :D
poprzednio było lepiej, a podpis pod logiem strony odbity to wygląda jakby było po rusku napisane
No to i ja muszę powiedzieć, że mi się podoba ale... zrobił bym coś z logiem (jakieś takie puste). :)
Widzę, że wiosna przyszła na forum...Moim zdaniem jest lepiej...O wiele mniej depresyjnie...
nie wiem ,albo zakręcony jestem albo nie mogę znaleźć zmiany stylu na inny?
fajny styl ale po oczach w nocy daje :)
Kamilo0099
10-04-08, 18:52
Hmm a ja powiem tak::) mi szczerze podobalo sie tamten ustroj strony:) Malo stron ma wlasnie tlo na czarno a duzo na bialo:) Ten takze mi sie podoba ale mniej:(
Ja też wolałem tamten styl, ale to może kwestia przyzwyczajenia? Mam nadzieję, że do tego również się przyzwyczaje, ale jak Kamilo00:
Hmm a ja powiem tak::) mi szczerze podobalo sie tamten ustroj strony:) Malo stron ma wlasnie tlo na czarno a duzo na bialo:) Ten takze mi sie podoba ale mniejhttp://www.torrentmania.info/../../images/emotki/sad.gif
Moge dodać jeszcze że do tego stylu bardziej pasują nowe belki rang tm
Trochę jasno daje po oczach ale może być
telemonter
10-04-08, 21:13
Trochę jasno daje po oczach ale może byćdokładnie ;-) trzeba będzie się przyzwyczaić, ale generalnie jest OK
ja mam jeszcze pytanie a piwka to będą czy nie ?
ja mam jeszcze pytanie a piwka to będą czy nie ?
...................
Odpowiedź już padła.
antonpolaco
10-04-08, 22:42
dzień drugi: po przepłakanej nocy zaczynam powoli trybić na jasno
kostekkosa
10-04-08, 23:04
przydalyby sie nowe userbary :-) ja dzieki temu stylowi nie musze juz palic lampki w pokoju ;D
przydalyby sie nowe userbary :-) ja dzieki temu stylowi nie musze juz palic lampki w pokoju ;D
Już są nowe Userbary:
http://www.torrentmania.info/p-userbary-stron-torrent-post204331/postcount70.html
Dodatkowa oszczędność prądu dzięki za częste korzystanie z forum TM gratis :P
co to jest to Thanks w rogu kazdego postu? po najechaniu strzalka wyswietla sie tekst "piwa postawione", to jest to samo co stare "postaw piwo"?
// post 700
Tak to są "stare" przez was lubiane piwka.
PS
Teraz już lepiej :)
Ja bym wolał coś mocniejszego ale chłodne wystarczy. :lol:
"PIWA" - ponownie dostępne, można śmiało podawać punkt w wymaganiach w dziale Zaproszenia torrent (http://www.torrentmania.info/../../f-zaproszenia-torrent-21.html/).
nom, faktycznie wyglada lepiej :)
ale dalej wyswietla sie "piwa postawione" a nie "postaw piwko"
btw. lista postawionych piwek danego uzytkownika znow bedzie dostepna?
jakie jeszcze zmiany czekaja nas na forum? wchodzi w gre zaladowanie 2 layoutow i danie wyboru miedzy jednym a drugim? :>
gutekck1982
10-04-08, 23:32
Już są nowe Userbary:
http://www.torrentmania.info/p-userbary-stron-torrent-post204331/postcount70.html
Dodatkowa oszczędność prądu dzięki za częste korzystanie z forum TM gratis :P
relik toś reklamę przywalił! HE HE
Na TM częściej zaglądajcie i na prądzie oszczędzajcie! :P
nom, faktycznie wyglada lepiej :)
ale dalej wyswietla sie "piwa postawione" a nie "postaw piwko"
btw. lista postawionych piwek danego uzytkownika znow bedzie dostepna?
jakie jeszcze zmiany czekaja nas na forum? wchodzi w gre zaladowanie 2 layoutow i danie wyboru miedzy jednym a drugim? :>
[edit...]
Wszelkie statystyki z piwami, znajdują się w publicznym profilu, zakładka Statystyki, tabela Piwa Postawione.
Styl forum pozostaje jeden, nie mamy w aktualnych planach udostępnienia kilku dla wyboru własnego.
Dzieki za konkretna odpowiedz. No to pozostaje mi skonczyc z psioczeniem na ten styl i zaczac go lubic. :)
A jakie zmiany bedza wprowadzone na forum w najblizszej przyszlosci, chyba juz zadne duze, prawda?
antonpolaco
10-04-08, 23:52
będą radykalne zmiany ale tylko dla tych co dostaną banana ;D
Nic specjalnego:
- wykrymacze kłamstw w kazdym profilu,
- specjalne czytniki do logowania się na TM,
- wygląd forum coś w stylu 3D.
;D
Tak na poważnie to przyszłosć jest niewiadoma. Dla każdego użytkownika jedna zmiana jest duża, a dla drugiego mała. Forum będzie się zmieniało tak jak użytkownicy forum ;-)
gutekck1982
10-04-08, 23:57
anton a nie powinno być dla tych co nie dostaną bana?
Ja już mam rozwiązanie na nowy styl TM. Czytam na ostro przyciemnionej matrycy, PLUS oczy mniej bolą, MINUS musze mieć podłączoną lampkę.
Relik no zmiana taka jest, ze teraz zamiast jednego FST mamy dwa :wink:
antonpolaco
11-04-08, 00:05
a ja nie wiem o co wam z tymi lampkami chodzi
ja nigdy nie włączałem i miałem ok
edit: tobiasz
fst by chciało być takie jak tm ale nigdy nie będzie :cool:
Styl jest jak najbardziej ładny aczkolwiek ja wolę ciemne kolory ;) Co do zmian to też na plus ... i w dodatku szansa na "rozmowę" z przedstawicielami polskich trackerów. Widzę że piwka wróciły ... to bardzo dobrze bo jednak przydany bajer pod wieloma względami. To tyle z mojej strony ... pozostaje nam tylko czekać na kolejny update w przyszłości.
ogólnie wygląd przyjazny dla oka
Świetnie! Forum teraz wygląda dużo lepiej niż wcześniej. Dawno tu nie byłem, ale chyba będę bardziej aktywniejszy :)
Kamil11124
11-04-08, 18:03
Ogólnie bardzo fajnie tylko trochę za jasno jak dla mnie, pewnie kwestia przyzwyczajenia ale zawsze wolałem ciemniejsze kolory....
A mi się bardziej teraz podoba wolę jak są jasne kolory na stronach, teraz jest ładnie ;D ciekawe nowe opcje ;-) pogratulować. :surrender:
Bardziej przejrzysty wygląd :) Mi się podoba :P
Tylko niech ktoś zmieni :P na http://i29.tinypic.com/ot2nuw.gif
Fajny styl, szczególnie ładnie wygląda panel użytkownika.
jak dla mnie to wczesniej bylo lepiej, teraz wyglada jak kazde inne forum a wczesniej tak nie wygladalo:P
jak dla mnie styl to totalna porazka, wchodze na tm , zaczynam czytac jakis post i nie moge odnalezc miejsca gdzie zaczyna sie text :P bo wyglada to jak sygnatura ^_-
jak dla mnie to wczesniej bylo lepiej, teraz wyglada jak kazde inne forum a wczesniej tak nie wygladalo:P
Tu koledze przyznam trochę racji, no ale skoro na tym stylu chodzi szybciej to już trudno.
Na początku mi się nie podobało wcale teraz już przywykłem ważne co jest na forum a jak wygląda to już inna mniej ważna sprawa.
:P
gutekck1982
17-04-08, 03:11
HE HE mag2k3 jasne, że jasno.
Ja bym prosiło większą czcionkę w szybka odpowiedź bo jak zaczyna się duzo pisać to sie tekst zlewa i trzeba być kilka centymetrów od monitora :P
podoba mi sie ale poprzedni styl bardziej mi sie podobal bo nie przepadam za taka jasnoscia zwlaszcza po 2 w nocy:P
Obecny wygląd nie jest zły jednak przyzwyczaiłem się i wolałbym stary, ciemniejszy. Najlepiej jakby były style do wyboru wtedy każdy by miał taki jaki mu odpowiada.
na FST jest taki fajny styl "Black - Beta" może dałoby się taki dołożyć do wyboru i wtedy każdemu by pasowało, kto wolałby jasny zostałby przy tym, a dla miłośników czerni byłby tamten :wink:
playback88
19-04-08, 20:49
a mnie tam podobaja sie jasniejsze kolory .. choc rzeczywiscie osobom przesiadujacym na forum w nocy te barwy moga przeszkadzac ..
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.