View Full Version : Playstation 2 (PS2) - Pytania, Problemy, Porady ...
Hej, gdzie mogę w tym obrębie przerobić konsole(chodzi o dokladny adres):
- Sosnowiec
- Katowice
- Będzin
- Dąbrowa Górnicza
Jaki chip czy jaka metoda jest najlepsza i jakie są tego ceny...?
Ovalogicpl
25-07-07, 20:33
Powiem ci tak...
Mam Ps2 na gwarancji jeszcze ;PAle zeby odpalic gry pirackie na PS2 nie trzeba zadnych chipow juz wmontowywac.Na allegro jest program i pare bajerow ktore nazywaja sie Swamp magic 3.8.Bardzo prosto odpalic przy urzyciu tego piracka gre na Ps2.Wkładasz płyte albo dvd albo cd swampa magic 3.8 do ps2)Pojawia ci sie okienko Load Game i na dole cos tam jeszcze.Wyjmujesz płyte(w zestawie zawsze sa takie rozne rzeczy to wyjmownia plyt lub nie zamykania sie klapki zalezy to od radzaju ps2 ( duza czy mała)Wkładasz Gre piracka i hulasz ile chcesz.A przy tym nie tracisz gwarancji na PS2
O to link to jednych z tych aukcji: http://www.allegro.pl/item217422178_swap_magic_3_6_szybka_wyslka_odbior_ w_wa.html
Ale najlepjej kupic wersje 3.8 poniewaz czyta wszystkie wersje gier na PS2
Cena takiego programu kosztuje od 50 zł do 90 zł.Zależy to od sprzedawcy
Pozdrawiam
Jesli pomoglem prosze o piwko
ok dzięki piwko dostaniesz bo o tym nie wiedziałem i pomogłeś :) a prosze jeszcze o metody z chipami bo to juz jest bardzo rozszerzone. Posiadam konsole PS2 two (SCPH-77004 CB)...
Po co ci info z chipami, jesli nadal chcesz info to zapraszam na konsola.pl
Kupuj swap magic do swojej konsolki i smigaj.
Ovalogicpl
26-07-07, 21:10
Chipy nie sa opłacalne.Niszcza lasery do ps2.A Swamp do cudo ;P.Ostatnio znalazlem na torrentach Swampa 3.8 ;P
Swapa sciagnietego i wypalonego to mozna na smietnik wywalic podobno.. to musi byc oryginal wytloczony bo inaczej nie zadziala.
a tak poza tym ponoc trzeba tez odpowiednio wypalic takiego pirata, odpowiednia predkoscia i na dobrej plytce zeby sie nim dluzej cieszyc.
Na przykladzie mojego siostrzenca powiem tyle ze kupil na allegro org. swap magic 3.8, a ja mu organizowalem gierki, wypalalem na dobrych plytach (TDK) i.. po kilku miesiacach swietnej zabawy konsola zaczela miec problemy z czytaniem juz tych plyt nie wiem czemu.. chyba sie laser w niej "zmęczył"
Tomek wez idz do piaskownicy i nie pisz bzdur.
Swap musi byc oryginalny, wkladasz jego a pozniej kopie zapasowa.Nastepnie "fajny jestes" haha tutaj pisze o swap jakie to cudenko a w x360 ze tylko org co za ...
H3:
Najlepiej to kupuj verbatimy gdyz sa to najlepsze plytki i wypalaj jak najmniejsza predkoscia czyt.x4.
to tak ostatecznie najlepszym wyjściem jest swapmagic? czy przerobienie??
Kup sobie na allegro.pl Swap Magic 3.8 w zestawie dostaniesz małe pudełeczko z blaszką. przysłonką i z małym chipem z plasticku który się wkłada tam gdzie świeci się zielone światełko żeby można było wyjąć płyte.
Wypalasz gry na TDK VAKOS lub inne znane firmy ja na te wypalam przez Alcochol 120%
naciskam przyciska normal i zależy na jakiej jest platformie PAL lub NTSC
Opłacaw się Swap kosztuje około 79 zł +wysyłka 12 zł. Pozdro
Emuq, jedni mowia ze swap drudzy ze chip, nie da sie powiedziec co lepsze gdyz wazny jest stan laseru konsoli, latka uzywania etc.
Swap jest najwygodniejszy gdyz sam sobie w domu robisz i nie tracisz gwary.
Na swampie chyba nie każda gra chodzi, w szczególności jest problem z tymi nowymi. Nie jestem jednak pewny kiedyś korzystałem z takiego czegoś nie pamietam nazwy (niebieska płyta) połowa gier na tym nie chodziła, od kiedy mam przeróbkę od 3 lat 0 problemów.
Na najnowszym Swapie wszystko chodzi :P i laser się nie zpali. Chip skraca żywotność o 50% a swap magic nie skraca
Co do przeróbek to jak wolisz.. osobiscie wolę chipa (to, że niszczą laser to bzdury, takie "właściwości" miały peirwsze chipy). Zaś co do płyt to polecam Verbatim lub SONY (z naciskiem na te pierwsze). A wypalać najlepiej x8 a nie x4 (chyba, że ma się starą nagrywarkę i płyty jakieś max x8 to wtedy nagrywać raczej x4).
wiekszość ludzi bardziej mnie przkonuje na swap magic a mój kolega też to właśnie ma i jest to chyba najlepsze rozwiazanie gdyż nie traci sie gwary a na dodatek nie psuje sie tak laser ;) thx all
Verbatim To najlepsza płyta do konsoli
dzieki wszystkim :) przerobiłem już konsolke na chip modbo :) i jak narazie śmiga :p
hi,plisssss!!!prosze o pomoc!jestem mama;-) i chcialabym mojemu synkowi przerobic playstation2,dlatego prosze o adres jakiegos dobrego shopu gdzie cos takiego robia;-)najlepiej w okolicach Katowic lub Chorzowa...Aaaa,i jeszcze jedno,jaki chip jest aktualnie najlepszy?bo slyszalam,ze niezawodny jest Matrix Infinity.....Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam przemile....:-P
Ovalogicpl
30-07-07, 22:53
hi,plisssss!!!prosze o pomoc!jestem mama;-) i chcialabym mojemu synkowi przerobic playstation2,dlatego prosze o adres jakiegos dobrego shopu gdzie cos takiego robia;-)najlepiej w okolicach Katowic lub Chorzowa...Aaaa,i jeszcze jedno,jaki chip jest aktualnie najlepszy?bo slyszalam,ze niezawodny jest Matrix Infinity.....Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam przemile....:-P
No jak na moj gost to nie jest zadna mama ;P.Tylko dzieciak robiacy se jaja.Ten caly post jest wlasnie o przerabianiu konsoli PS2.Najbardziej opłacalnym jest SwapMagic.
O to link na allegro to jednej z aukcji : http://allegro.pl/item217235425__swap_magic_3_8_coder_do_wszystkich_ ps2.html
KUPYWAC TYLKO WERSJE SWAP MAGIC 3.8
czesc
sluchajcie jestem nowy na forum i wlasnie dzis kupilem sobie playstation 2 wersja amerykanska czyli ntsc wiec gry pal nie beda dzialac ?
wiecie moze czy mozna np sciagac sobie gry w formacie ntsc na kompa i np nagrywac je na plyte dvd i grac normalnie na psie ?
jesli tak prosze podajcie strone z ktorej mozna sciagac takie gierki bede bardzo wdzieczny ;)
no i powiedzcie czy jesli juz tak sie da no i sciagne taka gierke to wystarczy ze zgram ja na plyte i juz ?
Konsola jest przerobiona? Jeśli nie, to jedynym wyjściem jest chyba kupno Swapa, lub Action Replay'a (z nim można chyba odpalać gry z innego regionu), ale tez musiałbyś postarać się o wersje NTSC. Natomiast jesli PS2 jest przerobiona to nie ma z tym żadnego problemu (zarówno oryginały jak i kopie z dowolnego regionu będą działały bez problemu)
Najlepsza stronka z grami na ps2 to blackcats jest ich tam ponad 1k.Najlepiej przerób konsole bo nie będziesz musiał sie bawić w podmienianie płyt a wiem też żę na swap magicu nie które gry nie działały nie wiem jak na nowszych wersjach.
Nie wiem czy dobry działa czy nawet dobre forum, ale mam kilka pytań odnośnie konsoli PS2 i PS3. Otóż chce zakupić którąś z nich i mam kilka pytań. Jeśli chodzi o ps2 to czy tam wgrywać jakiś windows czy co? Czy będą mi śmigały na tym gry ściągnięte z neta bez problemu? jęsli nie to co mam zrobić? I to samo głównie tyczy sie PS3 i jeśli chodzi jeszcze o trójke to na jakie płyty nagrywa się gry na tę konsole. Naprawde nigdy bnie interesowałem się konsolami i chciałbym widzieć kilka rzeczy na ten temat.
Na konsolę są specjalne gry nie będą ci chodzić te z PC i nie wgrywa sie windowsa ;P. Na PS3 nagrywa się płyty tak zwane Blu-ray i jeszcze do tego musisz mieć specjalną nagrywarkę co nagra takie płyty np: http://www.allegro.pl/item264124077_nagrywarka_plextor_blu_ray_2xbd_8xdu al_4xdl_gw_fv.html Jak chcesz się jeszcze coś dowiedzieć to pisz :)
PS 2,nie wygrywa sie zadnego windowsa :] kupujesz konsole przerobioną i sciągasz gry z neta i grasz :],z konsolą PS 3 na twoim miejscu bym poczekal, gry maja po 15 gb lub wiecej,muszisz kupić nagrywarke Blu-ray koszt od 800 do 2600 zl i jeszcze koszt plyki cenna od 50 zl :]
A jeżeli kupie nie przerobioną konsolę PS2 to jak to samemu przerobić?? :/ byłbym wdzieczny za jakąs pomoc
Na allegro sprzedają przerobione :] to pujdziesz do sklepu w którym sie tym zajmują i przerobią konsole :]
Do PS2 możesz użyć Swap Magic http://www.allegro.pl/6019_chipy_i_swap_magic.html?order=t&view=gtext Można też zmienić CHIP ale jak kupujesz PS2 Slim to nie radze zmieniać CHIPA bo laser siada w każdym serwisie ci to powiedzą.
co za bzdury mu opowiadacie ? PS3 nie da sie narazie przerobic narazie wiec piraty odpadaja, a poza tym cena jaka wydasz za nagrywarke do kompa to jakies 40 orginalnych gier wiec jesli bedziesz pykal bardziej na multi niz na singlu to piraty sie nie opylaja
po 2 plyty BL do najtanszych nie naleza
ps2 jest stara konsola i mimo ze wychodza nowe gry, to np. fifa 08 niczym sie nie rozni niz fifa 06
osobiscie proponuje Xboxa 360 - przerobke zrobisz sam (jesli nie chcesz ryzykowac to wydasz 100zl za przerobke), gry maja po 6gb ( przy laczu 2mb sciagam jedna w ciagu 7h), plyty kupisz np na allegro po 7zl albo np. w electro world paczka 10 plyt kosztuje 123zl czy cos kolo tego
Witam
wiem ze ten temat nie powinien sietu znalesc lecz nie wiedzialem gdzie go wgrac. prosze admina o przeniesienie go tam gdzie trzeba.
Idąc do pytania, nie mam pojęcia jak wgrac na plyte gre na ps2, prosze o pomoc z gory dzieki,
Pozdrawiam ldrozd
O w morde przypadkowo dostales piwo, ale to co masz szczescie. A co do twojego pytania, jesli chcesz wypalic gierke na PS2 to za pomoca Alcohola120% wypalaj nie szybciej niz 8x, aha chyba nie musze dodawac ze musisz miec obraz gierki :)
1. Obraz .iso nagrywasz programem DVD Decrypter z prędkością 4X
2. Do odpalenia pirata musisz mieć płyte SwapMagic 3.6 lub 3.8 lub modchipa... ;]
Sciągasz gre,rozpakowujesz i masz obraz iso,otwierasz ustawiasz predkosc 4 x nagrywasz i grasz:)
Poradników masz duzo na google,temat zamykam
CZIP jest nalpeszy do swap magicka trzeba sie bawić w zaślepki i to jest wkurzające jak ci sie coś wysunie... Nie Baw sie w swapa Czip najlepiej Ja miałem ps2 z ripperem 3.0 i było super ok 1 miałem konsole i zadnych problemów Potem sprzedałem Jeżeli pomogłem daj piwo
Mam problem od pewnego czasu ściągam gry na plejacza z torrentów i po wypakowaniu pliku rar. nie ma czegoś takiego jak pliki iso. kiedyś nie miałem tego problemu, a mianowice po wypakowaniu znajdują się pliki takie jak "SLES_504.72", "SYSTEM", "DATA","MODULES" a w tym jeszcze takie jak "IOPMAIN.IRX" Nie mam pojęcia jak zrobić żeby nagrać tą gre na PS2!Z góry dzięki za informacje:D
Stevie Stiff
24-03-08, 11:19
A jakim programikiem to nagrywasz? Kiedyś sie bawiłem w gierki na ps2 i pamietam że bdb. programem był PowerIso praktyczie bez obłógowym moze tan...
Te pliki to juz rozpakowane ISO!! Wiec normalnie ladujesz je na plytke i powinno dzialac ;D Przynajmniej u mnie dziala ;P
Jak masz już pliki to nagrywasz je na DVD np. przez Nero z prędkością 2-4x i śmiga :P
wejdz w Winrara
domyślnie C:\Program Files\WinRAR
wciśnij CTRL+S , wejdź w zakładkę Integracja i odznacz .ISO . Masz te pliki bo prawdopodobnie wypakowujesz jeszcze iso ktore sie nagrywa ,a DVD .
no właśnie tak jak w temacie jak wypalić gre na ps2?? nie mam pojęcia?? jakis doświadczony gracz moglby mi pomoc?? aaa konsola przerobiona chipem modbo760:P
jesli masz obraz plytki to najlepiej wypalac przez clone cd, ale przez nero tez smiga. w nero(burning rom) robisz tak: nagrywarka, nagraj obraz dysku, wybierasz plik(.iso, .nrg czy co tam innego masz:), predkosc ustawiasz jak najmniejsza - 2x lub 4x i spawasz, powinno smigac. Nagrywalem tak kuzynowi i dziala, dodam tylko, ze plytka Verbatim. a w clone CD uzywasz drugiej opcji z prawej i ladujesz plik i ustawiasz predkosc tak jak w nero. nic trudnego;)
wielkie dzieki smiga piwko dla ciebie
sluze pomoca;) i przypominam tylko, ze nagrywanie nielegalnych kopi zapasowych sciagnietych z internetu to przestepstwo:sneaky:... ale kogo to obchodzi:D
:Phehe!! zgadzam sie hehe!!:P
witam a ja mam pytanko w Clone CD pokazuje sie piec ikonek na która mam wejść aby mi wypaliło i śmigało bo klepłem na gry i niestety nawet verbatim nie pomogło
http://img357.imageshack.us/img357/5225/beztytuuju8.jpg
wybierasz ta i dalej: plik z obrazem, predkosc nagrywania 2x-4x. opisane jest wyzej. pozdrawiam
Ja mam Swap Magic 3.6 i sporo gier dziala jednak zdarzaja sie i takie ze niedzialaja .. ale to przez TOC-a a nie przez to ze jest problem z nagraniem czy jakims innym problemem.
A ja przykladowo nagrywam tak ( oczywiscie na plyte dvd-r )
Sciagam jakas gre, najlepiej jakby bylo to proste ISO, pozniej nagrywam ta dvd-r za pomoca DVD Decryptera z predkoscia 4x i myka :w00t: jednak bylo pare wyjatkow gdzie niestety plyty pozniej sie na nic nie nadaly bo TOC gry byl za duzy i nawet swap magic nie dawal sobie z tym rady ... gdzies w internecie jest taka lista w 100 % dzialajacych gier i niedzialajacych.
Aha i najlepiej jak sie ma gry PAL chociaz to chyba wiadome dlatego ze gdy sie nie ma telewizory chyba minimum 60 hz czy jakos tak to gra bedzie czarno biala ...
Pozdrawiam
MODBO 760 ( do slima), fajna przerobka, łyka wszystkie gierki bez znaczenia czy pal czy ntsc i zapewnia obraz kolorowy bez dodatkowego kabla rgb ;)
najlepiej jest kupic swap magica, odczytuje PAL i NTSC wiec problemow byc nie powinno tylko, ja mam tylko taki problem ze mam stary telewizor 50 hz czy jakos tak i mam gry NTSC czarno biale ;]
Ale ze swapem jest zabawa w podmianki ;/
Na chipa ModBo po prostu wypalam obraz w imgburn x2,4 i smiga pieknie ;)
Jesli zalezy Ci na tym aby laser pracowal dlugo i fajnie to tylko plytki Verbatim !!
Jesli zalezy Ci na tym aby laser pracowal dlugo i fajnie to tylko plytki Verbatim !!
:omg:Nie odkopuj tematów z tamtego roku! Za takie coś powinny lecieć warny :P
O tyle ze swap nie jest drogi a z wlasnego doswiadczenia wiem ze bawienie sie w otwieranie kieszonki zajmuje 10 sekund + okolo 30 sekund ogolnego ladowania sie, jednak nie ma 100 % ze gra by dzialala na chipie jak i na swapie.
Czy ja wiem czy warto sie bawic w swapa, jestem jednak zwolennikiem przerobek, zwlaszcza ze przerobki to takze bonus dla zywotnosci psa (jesli przerobiona fachowo i odpowiednim czipem) A to dlatego ze z najnowszymi przerobkami sa zakladane od razu zabezpieczenia na laser. Osobiscie mam ps2 na Ripperze, smigam juz od 2 lat i nie moge powiedziec zeby plej stal bezczynnie (czasami smiga po 12 h na dobe) nie spotkalem sie jeszcze z gierka ktorej by nie czytal, albo zeby mi sie wysypywal czy zawieszal. Zwlaszcza ze przerobki teraz juz nie sa takie drogie, a firmy najczesciej oferuja nawet na przerobke jakis okres gwarancyjny, a wahlowanie klapka niedosc ze moze ja uszkodzic (wiem fatalista jestem) to jednak moze byc meczace dla ludzi z mniej stoickim charakterem :P
Hym, ja mam konsolke na ripperze, powiem tak, wiele sie naczytalem i nasluchalem, i oczywiscie musze zdementowac pogloski ze czipy skracaja zywotnosc lasera... Otoz "g" prawda, tak szczerze mowiac to wlasnie czipy go wydluzaja z tego wzgledu iz zcrackowane gry (pirackie) eksploatuja laser pleja o wiele mocniej niz orginalne, co za tym idzie swap moze i jest tanszy ale dziala na 110% przy odpaleniu gry zlamanej (pirackiej), z czipem natomiast przy montowaniu jest montowana najczesciej rowniez ochrona na laser, ktora zmniejsza jego zuzycie i wydluza zywotnosc. Pozatym mam przyklad z zycia, kumpel kupil pleja dzien pozniej niz ja, nowka ze sklepu, na gwarancji. A ja kupilem na necie z wmontowanym najnowszym ripperkiem. Zaczal dzialac na swapie i tak biednego pleja wymeczyl ze laser padl mu miesiac pozniej. Wiem ze to sa skrajne przypadki ale jednak. Moj ripper sprawuje sie juz 2 rok bez najmniejszych problemow czy zaciec a jak w innym temacie pisalem smiga czasami po 12h dziennie na roznych nosnikach.
BTW nosnikow, nie polecalbym tak zapalczywie verbatkow, oczywiscie to dobra firma, ale i jej sie zdazaja wpadki, wypuscili nie jedna serie plytek ktore nadawalyby sie conajwyzej na wytapetowanie sobie pokoju co by bylo ladnie. Kazda firma ma zle i dobre okresy, najmniej wpadek wg mojego doswiadczenia miala TDK, niestety najczesciej warto poprostu potestowac albo co jakis czas sprawdzac fora na temat opinii nosnikow, najczesciej sa odnawiane gdy jakas firma zrobi lewa serie plytek wtedy mozna sie ustrzec za wczasu przed lewymi nosnikami. Pozatym niestety nasz rynek teraz jest pelny podrobek ktore ciezko odroznic od orginalnych Verbkow czy TDekow.
Osobiscie ostatnio jade na niebieskich Extreme i jeszcze sie nie zawiodlem, mimo ze plytka do drogich nie nalezy, ani nie jest specjalnie znana to jednak sprawuje sie calkiem milo.
@Vorian
CZYTA SIE CALY WATEK, A NIE SAM TEMAT !
bgszef
sorry przeczytalem caly watek i wypowiedzialem sie na pare kluczowych zagadnien w nim poruszonych, nie rozumiem Twojego posta, wiec jesli sam nie zamierzasz sie wypowiedziec na temat to lepiej tego nie rob w ogole.
Pzdr.
Zdecydowanie Swap Magic lepszy. Ja posiadam jeszcze wersje 3.6 i wcale nie wypalam na verbatimach ;p Sony za 1zl i prawei wszystko smiga(niektore gry trzeba patchowac). Uzywam tego juz z 2-3 lata. ps. Dlaczego niektorzy pisza "Swamp?" ^^
ReVolution
21-05-08, 17:50
bo to bagniany wynalazek xD jak dla mnie swap lepszy bo gwarancja zostaje:P w ogole ps2 do pieca psp rlz:)
mlody20002
04-08-08, 20:39
ja rowniez polecam przerobke,na swapie nie wszystkie gierki chodza , poza tym to zabawa w podmianki plytek :P
mlody20002
04-08-08, 20:51
na swap magic czesc gier nagrywanych nie dziala , i raczej nic z tym nie zrobisz , chyba ze wypusci ktos patche , wtedy poprostu patchujesz obraz i gra smiga , lepiej samontuj sobie jakiegos chipa kolego ; )
mlody20002
04-08-08, 20:55
Mam problem od pewnego czasu ściągam gry na plejacza z torrentów i po wypakowaniu pliku rar. nie ma czegoś takiego jak pliki iso. kiedyś nie miałem tego problemu, a mianowice po wypakowaniu znajdują się pliki takie jak "SLES_504.72", "SYSTEM", "DATA","MODULES" a w tym jeszcze takie jak "IOPMAIN.IRX" Nie mam pojęcia jak zrobić żeby nagrać tą gre na PS2!Z góry dzięki za informacje:D
rozpakowaujesz iso nie potrzebnie , wypakuj sam plik iso ( o ile jest spakowany i otworz go w programie do nagrywania np NERO)
mlody20002
05-08-08, 00:32
ja bym polecal zerknac na allegro , a plytka najlepsza dla ps2 to oczywiscie verbatim
ale lepiej jest chyba przerobic ps2 bo ta plyta botujaca bo tak sie tez na nia mowi moze sie porysowac a co 1 miesiac nie oplaca sie kupowac plyty za 30 zl ...wiec mysle ze lepiej przerobic ps2 a to nie jest dorgie jesli pomoglem prosze o piwko
jak kupisz nie przerobiona konsole to nie dasz rady jej sam przerobic musisz jechac do jakiegos sklepu z konsolami i oni ci ja przerobia od 70 do 100 zl a jak nie przerobisz to bedziess musial kupowac orginalne gry...ale zawsze mozesz kupic plyte botujaca wkladasz ja do ps2 na chwile wciskasz load game i wkladasz pirata i vuala i pyta dziala ja mam ps2 wiec polecam mozna spedzic przy nim duzo czasu jak pomoglem to prosze o piwko z gory thx
nie sluchaj ze na ps2 slim siada laser po przerubce ja juz mam ps2 z 2 lata i odrazu przerobionego i nic nie mam do tej pory z lasem dziala jak nowy nic sie nie dzieje
Ja też mam slima i przeróbkę SwapMagic, wszystko działa doskonale. Ale poleciłbym Ci kupno PS2 z Ripperem (zero problemów z Divx i Mp3). A tak poza tym jak masz więcej kasy to kup PS3 (kompatybilna wstecz), a i gry zaczynają tanieć. No i jest parę tytułów, w które będziesz grał (w jedną pozycję) parę ładnych miesięcy. Ja napiszę tak:
Nieprzerobiona PS3 + odpowiedni odbiornik (ew. właściwy monitor).
PS2:
Kupisz przerobioną konsolę, ściągasz obraz gry na PS2 i nagrywasz przez nro już wcześniej bylo napisane jak sie nagrywa więc nie będzię przypominał.
PS3:
Jeśli chodzi o PS3 to nie da się przerobić, więc nie da sie grać w gry z neta a nawet jeśli się bedzie dało przerobic to koszt nagrywarki Blu ray około 2000zł no i płyty tez drogie.
Ja polecam kupić Xboxa 360 ponieważ PS2 już stare a PS3 nie przerobione.:)
grzebcio33
30-11-08, 10:11
a ja mam pytanko co do gry Guitar Hero 4 czy perkusja od najnowszego rock band pasuje do guitar hero 4 ?????????? prosze o odp
grzebcio33
30-11-08, 10:12
za dobra odpowiedz piwko :P:P
grzebcio33
01-12-08, 22:22
albo czy mozna kupic sama perkusje jak tak to dajcie link
grzebcio33
01-12-08, 22:23
orginalna od guitar hero oczywiście
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.