View Full Version : Pierwsza gra jaką przeszliście
U mnie Mafia, zajęło mi to chyba ze 4 tygodnie :P.
hmmmmmmmm moja pierwsza to była super strzelanka SOLIDER OF FORTUN 1
i oczywiscie idac za ciosem przelazałem tez 2
i project i.g.i 1 i 2
w ta gre grałem pare miesiecy zajebiscie trudna gra polecam kazdemu co lubi bardzo trudne gry w project i.g.i 1 niema save w trakcie gry
na PC była to nowość tamtych czasów - Książe i Tchórz ,wcześniej na Pegasusue - Goal 2 i 3 (byłem niekwestionowanym mistrzem tej gry ,każdy trik i drużynę znałem na wylot :P ) a sięgając jeszcze dalej w pamięc do czasów Commodore 64 to hmm jakoś nie kojarze abym coś przechodził na nim do końca :)
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia :)
jeśli dobrze pamiętam Resident Evil 1 na PC :8
Cos z comodra, nie pamietam juz co.
SerferRafcio
04-08-06, 10:53
to chyba było mario i contra na pegazusa :rap: ,a na PieCa to chyba był Quake 2
Ja dokładnie jak SerferRafcio ! Contra i Mario, to były czasy....
Na PC to chyba Robin Hood- Legenda Sherwood :D Ale i tak więcej na PSX grałem..to były czasy.
Ciezko mi jest cos sobie przypomniec jaka byla pierwsza.
Jedyne co mi przychodzi do glowy to jednymi z pierwszych byly: The Settlers I, Mortal Kombat I i Superfrog.
Moja pierwsza to Desperados: Poszukiwany Żywy lub Martwy (mam oryginała):D
nextepisode1
04-08-06, 18:31
pierwsza gra jaka przeszedlem od deski do deski bez uzywania kodow byla Contra na pegazusie:)
Hehe chyba j.w Contra na pegazusie i jeszcze była taka gra Gun Smoke :) też ją przeszedlem a była bardzo trudna :)
Rózowa pantera : na kłopoty pantera :D hehe stare dobre czasy
ja jeszcze za czasów Commodore przeszedłem grę Montezuma - to była niezła platformówka po przejściu całej zwiększał się poziom trudności przeszedłem w ten sposób z 3 razy to samo tylko z większymi utrudnieniami - chociaż pewien nie jestem bo wcześniej mogłem przejść inna grę na C64 która mi nie zapadła w pamięć
hmmmmmmmm moja pierwsza to była super strzelanka SOLIDER OF FORTUN 1
Ja tez tą gre przeszedlem jaką pierwsza :)
Swietna gra (Mialem ja jakos od rauz po premierze) ehh ten silnik Q2 byl tak podrasowany ze... normalnie wymieklem jak zobaczylem te glowy i rece odlatujące
Pierwszy to był chyba PREHISTORYK (na amidze).
Gierka roxowała. Szłeś sobie kolesiem i nawalałeś dinozaury. Później chyba był BOMBERMAN też dobra giera :]
wydaje mi sie że to było Micro Machines lub Contra na Peasusie :rap:
devil my cry najlepsza gra w jaka gralme oczywiscie na ps2
na PC była to gra "Oni" i wsumie ta gra podoba mi sie do dzis i ją polecam , na PSX Crash 1 , PS2 "FF 9 albo 10",xbox jakas przygodówka , xbox360 "PGT 3" :p Pegazus "Mario" , Amiga "Burdel Dash"
Starcraft/Quake2/Diablo2 :) a na pegazusie to contra/mario :D
Nie pamietam co to była, ale raczej jakas strzelaninka..:P
moja pierwsza gierka, hmm... fifa 98
Nox, AOE2, na pegazusie : standardowo contra, i duble dragon
"Rayman uczy Matmy i polaka" -- śmiech na sali :rap: :rap:
potem już były bardziej "rozgarnięte" pozycje...
Wolfenstein (nie wiem czy dobrze napisałem)
herkules albo tarzan :D ... jakies 10lat temu ;)
poerwsza to bylo chyba gta vice city bo kompa mam dopiero od trzech lat :)
Moją pierwszą grą była gra na popularnego "szaraka" czyli PSX'a a gra zwała się Crash Bandicoot 2 :] Przeszedłem całą, a potem był Crash Bandicoot 3, Crash Team Racing, Crash Bandicoot 1 i Crash Bash :] Każdą część przeszedłem w 100% :)
Rainbow Six, potem dodatek do niego.
Ile nocy sie namęczyłem nad robieniem planów to nikt nie zliczy :D
dieselpower
18-08-06, 12:02
Iron Storm- czekam na część drugą, ale chyba się nie doczekam :(
Pierwszą grą, którą w pełni przeszedłem i nawet żałowałem że to już koniec, był FEAR, bo jestem bardzo wybradny w grach i zwykle dochodze tylko do połowy i mi się nudzi, a FEAR naprawde przypadł mi do gustu (tak dla informacji mam kompa od jakiś 9 lat i od tamtego czasu grałem w prawie każdą grę jaka wyszła, więc zebrałem spore doświatczenie)
PS. uTorrent cały czas dostarcza mi najnowsze pozycje :p
Metal Gear Solid ... to była gierca :D
Metal Gear Solid ... to była gierca :D
jedyna japonska gra jaka mi sie spodobała to PES :p
Wzgledne pojecie - znaczy pytanie, ale chyba Prehistorik czy jakos tak ;)
To juz bylo tak dawno ze niezbyt pamietam ale chyba super mario na amidze
Kurde juz nawet nie pamietam albo byl to montezuma na Atari , albo Pitfall ;d
Tak czy uinaczej dawno to bylo :))
Pierwsza gra jaką ukończyłem była amigowska Dune na podstawie książki Franka Herberta, a potem Dune II. :dreaming:
Pierwsza gra to S Mario na Pegazusie którego jeszcze posiadam :D A na PC to był Tomb Raider.
tomaszek15
27-08-06, 17:54
Nie jestem pewny ale chyba Hitman 3 Contracts.
tomektomek
02-09-06, 05:27
Pierwsza gra jaką ukończyłem była to gra na COMODORE 64 larry 1
Pierwsza gra to zapewne cos na Pegazusa, podejrzewam ze niesmiertelny Mario;)
Jesli chodzi o powazniejsze plastformy to pierwsze bylo bodajze Gran Turismo:D
moja pierwsza gierka to było cudo ... siedziałem z dobry miesiac, chciałem calusienka ukończyć, a tytół?
Final Fantasy VII PC -rewelacja, polecam wszystkim wciaga jak diabli :D
Moją pierwszą grą jaką przeszedłem na moim kompie to było Panzer General i Panzer Commander i do dnia dzisiejszego chętnie wracam do tych gier.
dostalem kompa dziesiec lat temu i pamietam ze byla tam gra RAPTOR ( "symulator" f-22) i to byla pierwsza gra w jaka gralem i jaka przeszedlem !!
dostalem kompa dziesiec lat temu i pamietam ze byla tam gra RAPTOR ( "symulator" f-22) i to byla pierwsza gra w jaka gralem i jaka przeszedlem !!
heheee ja dobrze nie pamietam ale jedna z pierwszych to byl
COMMANDER KEEN VOLUME ONE "INVASION OF THE VORTICONS"
prosze sie nie smiac !!
wyzej wymieniona gre przez kolego RAPTOR ( "symulator" f-22) tez sie ogralem...
byle jeszcze tegoo duzoo
ale juz nie pamietam nazw :( tylko obrazki.... wspomnienia ;)
w DOGS'a duzo gralem w Biomen'a.... o cosmo troche zahaczylem
wszystko rzecz jasna dos'owe 8bitowce ;]
moją pierwszą grą którą przeszedłem to było call of duty
Contra na pegazusa :D :D a na Pieca to Quake
Chasm -> ta gra śniła mi się po nocach dopuki jej nie przeszedłem ;P
Moja pierwsza gra jakął przeszedłem to Diablo 2
Robbo Construktor na Atari :oh: a PC to Civilization 1...he he sam dorobiłem do tej giery tłumaczenie :oh:
final fantasy 7 na szaraku.rewelka
atari - robbo
amiga - sensible world of soccer (chyba 20 sezonow kariery :) )
PC - diablo
PS2 - fahrenheit
Moja pierwsza 100% gra ,którą przeszłem była to GTA 3 i uważam, że miała swój klimat i nie zapomnę jej i tych nocy spędzonych.
Tomb Raider - pierwsza ukończona gra :D Nie żałuje tych godzin spędzonych przy grze.
heh moja pierwsza to wacki-kosmiczna rozgrywka,różowa pantera i juz wiekszosc PES5
Pierwsza była FIFA '98 ;) A tak na poważnie to pierwsza część Diablo - poezja
SOLIDER OF FORTUN 1 moja 1 gra :twisted:
Mój pierwszy PC i ppierwszą grą było NFS Underground !!! Całą gre na Hard przeszedlem w jeden dzień ... Gra naprawde dobrze mi się kojaży ;D
czarodziej
27-03-07, 14:53
Moja pierwsza gra była po polski Max Payne
Oprocz pegazusa... Hmm... z tego co pamietam to "Woodruff" Taka smieszna gra troche... teraz bym jej pewnie juz nie wlaczyl go cos 4 razy ja przechodzilem i juz mi sie znudzila troche... kto wie czy wczesniej nie przeszedlem Project I.G.I. :) to drugie o wiele lepiej mi sie kojarzy :)
Hmm... moja pierwsza gra to Hokus Pokus Różowa Pantera :rap:
1gry to byly na pegazusie tak ogolnie :D
---
Na PC 1st gra byl Commandos: Behind Enemy Lines(gre uwielbialem i jest to moja najlepsza gra,to byl ten klimat - zabic szwaba :D )
dan.hunter
29-03-07, 17:03
Pierwsza gra jaką skończyłem to Contra na Pegasusa a druga to Dizzy tez na pegasusa.
Ja nie pamietam , lecz mi sie cos przypomina ze Mario Forever, nie pamietam juz jaka wersja ale stara, bardzo stara.
z tych starszych gier to Prince jesli chodzi o pegasusa ( nie wiem czy to sie tak pisze ale trudno :P ) .... a na kompa to chyba D1 BG2 :) ...
ze starych Lotus III, Prince of Persia
z nowszych: Need For Speed Most Wasted
Hee
pierwsza gra jaka przeszedłam w calosci to był tetris ;P
nie no zart !
ale tak serio to pierwsza gra był Fallout 1 potem Fallout 2
Baldurs gate 1 i dodatek
tak sie zaczeła moja miłosc do rpg ;]
ale paradosalnie fallouta 1 przeszedłam na doba sprawe ponad 5 lat temu (jescze po angielsku ze slownikiem) gram w na do dzisaj i ciagle odkrywam nowe questy nowe miejsca i rzeczy. KOcham te gre!!
Moja pierszwa gierka którą przeszedłem to MARIO na pegasusa to bylo cos :rap: a pózniej to juz silent hill na playa.Pozdrawiam wszystkich
Lister_Oprawca
14-04-07, 14:39
Final Fantasy VII i VIII
pozdro
:twisted: :twisted: :twisted:
antonio350
16-04-07, 15:12
resident evil wszystkie części bo uważam że to jedna gra.
pierwsza moja gierka jaka przeszedłem na własnym PC był Spellforce :rap:
Ja po raz pierwszy przeszlem gre "Claw" :twisted:
Dutch Schultz
03-05-07, 11:32
Nie licząc pegasusa i innych mysli technicznych tamtych lat, to pierwszą grą jaką zaliczyłem był ( i tu pamięć mi zaczyna szwankować) albo Tomb Raider 1 albo resident Evil 2. Grałem w tym samym czasie w obie i nie pamietam, która skończyłem wcześniej
a ja larrego 7 a pozniej jack orleando;P alez to byly czasy:]
ja na ps1 jak sie dopadlem to przeszedlem wszytko co mialem chyba ale zaczelem od crasha bandicoota :)
Hmmm... Pierwsza gra powiadacie... Wolfenstein 3D... i to jeszcze za czasow, gdy zadzil PC 486 :rap: To dopiero byly czasy... :dreaming:
hmm 1 gre to chyba PRince :D ... tak to bylo dawno ze wartosc komputera na jakim wtedy gralem z kumplami nie przekracza 5 zl hahaha <lol2> ...
Wolfenstein 3D na pc :dreaming:
U mnie to było GTA San Andereas :D
Mario Bross na pegasusie :rap:
hmm, pewnie cos na Amidze 1200
mozliwe, ze Prince of Persia
Uuu ciężko sobie przypomnieć ale chyba to była twierdza ale nie jestem pewien.
Pierwsza gra to chyba mario lub contre na pegasusie, a na kopmpie to Colin 2 lub Unreal, teżdokładnie nie pamiętam.
Sięgam pamięcią do czasów Amigi, to chyba przeszdłem jakąś gre Samurais(czy cos)
i jeszcze jakąś gre gdzie chodziło sie jakimś chłopcem-jaskiniowcem z maczugą.
Ja przesłem całe wszystkie wersje Gratnurismo (samochodówka)
To były czasy...
Czasami siedziałem 48 godzin non stop przez ekranem i jeździłem jeden test żeby go zaliczyć na złoto...
To były czasy...
Hmmm..............
Dokładnie nie pamiętam,ale chyba był to "Rayman 2".Później "Rayman 3" i "GTA 3"
Ehh.... ,to były czasy :rap: :rap: :rap:
Chyba Contra na pegaza :D
A ja ;P Mario xD :D a potem hm... Alien Nations!!! To najlepsza gierka jaką znam :P
Na Konsole nie wiem albo bylo to final fantasy VII albo silent hill juz nie pamietam
Na PC bylo to Diablo II
Pierwsza gra to: Max Payne 2
Pierwsza gierka którą przeszedłem: Prehistoric 2 :D:D, a dalej Test Drive 1 i One Must Fall (wypas gierki!!)
Na pegazusie to Mario :D
Na PC - Max Payne
golkieper24
07-07-07, 04:28
Call of Duty na 3 poziomach <wow>
Pegazus: Mortal Combat 1
Amiga: Settlers 1
PSX: Gran Turismo 2
PC: Unreal Tournament 99
ps2: SSX
Bastekgaga
13-07-07, 14:01
HITMAN 2 na PC
Pamiętam tylko gierke z PC tylko nie jestem pewien czy pierwsze przeszedłem Thief The dark project czy Age of Empires 1.
super Mario bross [C64] :D
Bodajże Prince of Persia albo Prince of Persia 2.
hhmm jak dobrze pamietam to pierwsza jaka przeszedłem Diablo I nastepnie II :) SoF 1 a jeszcze MAX PAYNE 1 i 2 a teraz F.E.A.R. :) te gry tylko przeszedłem:p
To chyba było Grand Theft Auto II...
Serious Sam ;] a później chyba Farcry dopiero bo w żadną inna grę nie chciało mi się aż tyle grać. Przewinęły się jeszcze MOHAA i CoD teraz CoD2 :)
kozaczek69
07-08-07, 11:10
Mój pierwszy raz przeżyłem z Quake'iem ;P
Crash 1 na Plejke 1 oOo to byly czasy.....
abcdefgh92
09-08-07, 21:53
GTA Vice City
telemonter
12-08-07, 13:51
Mortyr stare czasy bardzo mnie wciagnal
Pierwsza gre jaka przeszlem był Quake...
przemek2222
19-08-07, 20:56
moją chyba była gra call of duty
kolorek1111
19-08-07, 21:30
Pierwszą grą jaką grałem było chyba RED ALERT 1 i 2. Póżniej przez półtora roku w HEROES 3
To była gra Skate oR Die jakies 17 lat temu - polecam czadzik w pełnym wydaniu :)
mlody199121
28-08-07, 20:19
Mario na PC
emanuel999
31-08-07, 18:49
a ja pierwsze przeszłem colina 2 i jest zajebista gra
a teraz presz prezchodze colina drift jest zajefajny
Pierwsza moja gra o ile pamiętam to Wolfenstein.
byly to czasy kiedy krolowala amiga500, dokladnie ktora to nie pamietam, jedna z moich owczesnych ulubionych: cywilization, syndicate, mortal combat
Pierwsze gry moje które przeszedlem to niezapomniany Heroes 2,3 albo civilization
star wars knights of the old republic 1
Jakas przygodowka na Amige w ktorej na koncu watowalismy jakas ksiezniczke przed smokiem :)
mafia the city of lost heaven
Sir_Misiek
10-09-07, 18:34
Wolfenstein 3D, to była giera ;)
maciejas666
12-09-07, 00:07
Mario Bross na Pegazusie ;]
Dawno ,dawno temu .... był sobie taki komputerek co nazywał sie ZX Spectrum.I była sobie taka gierka Ant Attack .To była chyba pierwsza gierka jaką przeszedłem .Jak ktoś będzie ciekawy jak wyglądała to : http://en.wikipedia.org/wiki/Ant_Attack
Pierwsza gra hmmm Giana Sisters na C64 :P
Lister_Oprawca
22-09-07, 08:57
Jesli sie nie myle project IGI
na PC to thief the dark project a na innych zabawkach to nie pamiętam
To chyba było.....Gothic 1..tak...stare dobre czasy :D
Medal Of Honor AA, przeszedlem ja na kazdym poziomie, teraz gram w multi....Pozniej Call Of Duty itp...
Jeśli chodzi o gry nie tylko na kompa to pierwszą grą było super mario, i moge sie pochwalic że przeszedłem ją na jednym życiu od poczatku do końca, a na kompie to max payne
Pirate WeB
05-10-07, 15:08
Moją pierwszą gierą było Halo i Wolfenstein
paniczkoza
05-10-07, 20:55
Diablo 2 kiedyś to były gry
Pierwsza? Quake I.
Na wszystkich poziomach trudności.
Grassmaste
09-10-07, 11:27
Settlers I
na pegaza contra! mario nie dalem rady chyba ;d crash 3 na psx ;) na PC to nie pamietam ;D
dawca_mroku
21-10-07, 12:22
Pierwszy był pewnie Quake I. albo Dn3d
kultowa gra o nazwie dyna :P
Hmm... Contra na Pegasusie ;)
Maciek1982
26-10-07, 12:54
Dawno to było, ale pamiętam. Była to gra Wacki: Kosmiczna Rozgrywka (http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=2293).
Na PC był to "Return To Castle Wolfenstein"
na commodore 64 to był frankenstein, a na PC to Dune 2
Na C64 to był frankenstein, na PC Dune 2
Szczerze ? Ace Ventura ^^ ,dobra przygodowka :D .
Tak jak wielu poprzedników na "Pegazłomie" Contra, a na kompie pewnie jakaś przygodówka choć nie pamiętam jaka :(. Wiem, że Kampanie Wara 3 przeszedłem, Desperados 1, Książe i tchórz, The Sting, Max Payne 1 itd. trochę tego było ;).
River Road czy jakos tak gra na c64 :) lecialo sie takim stateczkiem :D masakra cala rodzina gralismy jak bylem mlody ;D
Chyba NFS Hot Pursuit 2 :P
roberto1972
28-06-08, 19:34
na PC sof1 i unreal jedna z tych dwóch dokładnie nie pamiętam
gutekck1982
28-06-08, 19:44
Contra na pegasusie.
Arkanoid na grach telewizyjnych.
Na PC nie pamiętam za dużo tego było.
Długo w Quake grałem, ale nie był on pierwszy.
kamil1993crytek
28-06-08, 20:02
Gothic 1
Mario, a później Wolf 3D.
Z tych gier jakie mi teraz przychodzą do głowy to były chyba Contra i chyba Mortal Kombat.
conta na pegasusie i pierwszy unreal
Metal Gear Solid na PSX, to było coś pięknego :)
ReVolution
30-06-08, 21:36
METAL GEAR SOLID(cudo!,PSX) GTA II(PSX)
Phantom_Lord
01-07-08, 08:58
GTA III vice city
Giana Sisters i Bruce Lee na commodore 64. Ale to były czasy.
Loo co to byly za czasy... Ale chyba to byl Rick Dangerous na C-64
Pirat4Ever
01-07-08, 11:58
Heh już nie pamiętam co to było bo dawno to był :P ale wydaje mi sie ze GTA 1 :)
Z tego co pamiętam to był chyba DOOM.
Szczygiellll
02-07-08, 19:08
Mario :)
W Księcia Persji na Amigę
Grało się całymi nocami :)
Mario na pegsusie (nie licze gierek na automatach),a na kompie chyba "Return to Castle Wolfenstein"
castlevania ... chyba na pegasusa , wcześniej grałem w "jajeczka" na jakimś ruskim sprzęcie :P
na kompie to z tego co pamiętam to przeszedłem jako pierwszą Quake 2 a na pegazusie to Contra
Contra na pegazusie to była ta pierwsza gra,pamiętam,że specjalnie się na wagary chodziło,żeby móc w nią pograc na spokojnie:P
uuu bylo to dawno temu i byl to chyba saper
castlevania ... chyba na pegasusa , wcześniej grałem w "jajeczka" na jakimś ruskim sprzęcie :P
No,no też grałem w "zbieranie jajek".Wójek mojej ówczesnej panny przwiózł to od ruskich i jak do niej łaziłem to nieraz w to pykałem.Niezłe "Jaja" He He
GhostBusters na jakieś stare Atari (7800?)...
moja pierwsza gra to byyyloo daaawno daaawno a nazywala sie CLAW smiszna platformowka
Ja przeszedłem tą gierke Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure (http://www.mobygames.com/game/windows/marc-eckos-getting-up-contents-under-pressure/mobyrank) bardzo fajna gra opowiada o chłopaku który chodzi maluje grafitti bierze udział w walkach itp dlamnie gra była bomba a druga grom było 25 TO LIFE 21 partów przeszłęm w 3 H z kodami
Mafia, pierwsza gra którą przeszedłem bez kodów ;)
Jako młody komputerowiec grałem na Atari 800XL, to byly czasy - kilka godzin grania i niekończące sie plansze w River Raid :)
Pamiętam na Amidze Defender Of The Crown, tylko raz mi sie udało przejść, tak samo jak Genghis Khan'a :)
Diablo II nie moglem sie od tej gierki oderwac !
Jedną z pierwszych gier w jaką grałem a jednocześnie ukończyłem jest Quake 3
U mnie pierwszą grą jaką przeszesłem w całości ( bez kodów :P ) to NFS Most Wanted :D
Pierwsza grą jaką przeszedłem od początku do końca jest Max Pane, częsć pierwsza a potem druga...
Prince of Persja (no taki ludzik z szabelką). Mario as well.
Kamilo0099
22-07-08, 22:58
Ja na grze telewizyjnej jak sie strzelalo w te kaczki talerze itp. heh sie gralo:)
Moja Mafia a teraz czekam z jezorem na 2 czesc
radeon6002
25-07-08, 19:13
Stracraft
Jezeli dobrze pamietam to byl to King Quest :unsure:
Jeżeli dobrze pamiętam to Need for Speed underground
Diablo... to były czasy :)
Wacki : kosmiczna rozgrywka :D
na PC - Książe i Tchórz
nie na PC - chyba statki na C64 :-)
Ufff pierwsza gra......
Chyba "Zorro" na Atari 800XL - cos około 1984 roku :)
Comanndos : Behind The Enemy Lines Świetna gierka.
w pierwsze co zagrałem to był unreal tournament 1 i przeszedłem
Kurde - ciężko teraz spamiętać :p Pewnie coś na NES'a (Jungle book??)
Ale powiem że Resident evil 2 na PSX'a bo naprawdę nic wczesniej na 100% nie pamiętam :p
torresik09
27-08-08, 08:34
Harry Potter i Kamień Filozoficzny xD
moją pierwszą grą było na pegazusa contra, mario, kirby i final fantasy 3
co do psx-a to spider man 1 pozniej 2, X-men mutant academy, TEKKEN 3 zajebista gra
ps2 to TEKKEN 5, Medal of Honor Wojna na pacyfiku i Frontline, a i jeszcze był GTA Vice City xD
a na PC to NFS Most Wanted, Call of Duty 2 (KC tą gre) i Chrome 1
o to moje pierwsze gry ktore przeszedlem hehe i tak spogladajac to dziwne ze jeszcze pamietam
pozdrawiam all maniaków gierek :D:D
Moją pierwszą grą byla gra re-volt
MGS na poczciwego Szaraczka(;*).
Jacky_Erbe
05-09-08, 22:08
Doom II, choc ostatnie 2 poziomy z wszystkimi możliwymi kodami. Do dziś nie wiem jak przejśc je bez cheatowania
Prince of Persja 1 na COMMODORE to było gdzieś w ~1990-1991 roku
Krzysiek_wroc
14-09-08, 16:15
Flimbo Quest na c64;)
W pierwsza gre jaka zagralem i przeszedlem to need for speed most wanted
W pierwsza gre jaka zagralem i przeszedlem Doom 3 a potem Quake 4
pierwszą grą jakom przeszlem był Call of Duty
Likeon1983
04-10-08, 16:44
Age of Empires 1 i Tomb Rider 1
DOS+Duken nuken 3D= Frajda xD
TheHeartless
13-10-08, 20:34
Tomb Raider 1
stronski93
13-10-08, 20:46
colin2 to była pierwsza gra którą przeszedłem :)
Ja się przyznam że jeszcze nic nie przeszedłem ponieważ mi się gry nudzą przy końcu ;)
Twierdze:) chyba w tydzien
Harry Potter i Kamień Filozoficzny albo NFS Underground 2 :) Nie pamietam dokładnie :P
Kieeedyś grałem w Kapitana Pazura oraz Gruntz ( miałem z CD Action xD)i były to gry jakie przeszedłem pierwszy raz. Najbardziej za to wciągnął mnie Gothic, ktorego jak tylko dorwałem grałem dzień w dzień;p
Potem GII i GII NK, ale to już inna bajka:]
Pozdrawiam
jacekcyfert
02-11-08, 21:16
far cry
chomik2505
02-11-08, 22:00
Oj dawno to bylo xD Ale kojarze coś z tych : Lomax ,Tzar, Age of Empires II, Emergency
doktor1986
11-11-08, 21:35
hmm duzo tego bylo ale taka 1 wciagajaca gra jaka pamietam to chyba Jugged Alliance 2 (dobrze napisalem?:D) i oczywiscie Baldurs Gate 2
Moimi pierwszymi grami które przeszedłem były contra i mario na pega.
Jakis stary tomb raider juz nawet nie pamietam jak sie nazywal :)
Contra na pegazusa a na kompa na 90% Heros :sneaky:III
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.