View Full Version : Jak wygląda zaproszenie?
Strona z Torrentami "złożyła" mi ofertę "rozesłania znajomym linku". Link ten kończy się moim Nickiem. Czy ktoś cierpliwy i wyrozumiały wytłumaczy mi o co tu chodzi bo ja jestem trochę noga w tych sprawach. Boję się umieścić tę wiadomość w zaproszeniach, bo nie mam pewności czy to jest właśnie to, szczególnie, że strona ta jest płatna (do rejestracji potrzebny jest sms wartości 3 zł).
Podaj adres tej strony, a potem się zobaczy. Nie rozumiem tego masz zaproszenia, ale i tak trzeba wysłać sms, aby konto aktywować ?
Pewnie chodzi o to, że Ty będziesz po prostu jako polecający, a oni żeby się zarejestrować i tak będą musieli wysłać sms'a, ja tak to widzę.
Magdens ma racje, ta strona wyslala Szalabalie cos w stylu lancuszka, ktory powinien rozeslac do swoich znajomych zeby i oni po wplaceniu 3zl mogli sie na niej zarejestrowac. Relik - na tej stronce pewnie w ogole nie ma zaproszen, co najwyzej mozna zostac polecajacym i moze miec z tego tytulu jakies profity.
Dziękuję, za nakierowanie.
W takim razie umieszczę tego linka w dziale dla zaproszeń na torrenty.
W takim razie umieszczę tego linka w dziale dla zaproszeń na torrenty.
To chyba nie najlepszy pomysł.
Szalabala ,takich zaproszeń więcej NIE wysyłaj.
Strona z Torrentami "złożyła" mi ofertę "rozesłania znajomym linku". Link ten kończy się moim Nickiem. Czy ktoś cierpliwy i wyrozumiały wytłumaczy mi o co tu chodzi bo ja jestem trochę noga w tych sprawach. Boję się umieścić tę wiadomość w zaproszeniach, bo nie mam pewności czy to jest właśnie to, szczególnie, że strona ta jest płatna (do rejestracji potrzebny jest sms wartości 3 zł).
Ja bym dał sobie spokój z jakimś rozsyłaniem po znajomych linków...;-)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.