View Full Version : USEBAR
jak w temacie propozycje usebaru dla torrentmania
moja taka
http://img197.imageshack.us/img197/6176/tmfk9.jpg
A czy jak będę go używał to nie dostanę gdzieś bana? ;P
A czy jak będę go używał to nie dostanę gdzieś bana? ;P
Bardzo dobre pytanie!
Wydaje mi się, że poza TM nikt nie będzie używał takich userbarów.
Można używać np na innych stronach ;]
Tylko, że lepiej by było jakby napisać "torrentmania.info"
Ciekawe kto się pierwszy odważy? ;P
Nanek napisał/a:
W sumie nie chodzi mi o torrent, ale ok :P Jakieś inne fora z komórkami, gołymi babkami, komputerami itd itp :P
Żyłeś w schronie termojądrowym ostatnie kilka lat ? :) Takie userbary ( a nie usebary ) są pierońsko popularne ostatnimi czasy.
Żyłeś w schronie termojądrowym ostatnie kilka lat ? :) Takie userbary ( a nie usebary ) są pierońsko popularne ostatnimi czasy.
No a Ty takiego używasz na polskiej stronce z torrentami jak jesteś taki kozak?
[ Dodano: 25 Sierpień 06, 09:19 ]
W sumie nie chodzi mi o torrent, ale ok :P Jakieś inne fora z komórkami, gołymi babkami, komputerami itd itp :P
A jak tak to pewnie można. :rap:
Oz., tak userbary są popularne.
Jednak tutaj chodzi o userbara z TM. Widziałem takiego tylko raz na searchengines i szybko zniknął wraz z userem :hahaha:
SE to tylko forum i to w dużej mierze niezależne, to ciekawe co by się stało jak by ktoś dodał sobie takiego userbara i zaczął ostro pisać posty na forum PT.
Przecież oni tam nawet czasami robili ankiety "dla idiotów" w stylu: "Czy cheatowałeś kiedykolwiek na PT?"
I jak jakiś "kozak" (a według mnie idiota) zaznaczał, że cheatował, to oni to z łatwością sprawdzili i dostawał bana na IP. Niby mało prawdopodobne, że ktoś zagłosuje, ale zawsze znalazło sie kilku "kozaków" LOL
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.