PDA

View Full Version : Torrentleech brak połączenia -Pomocy !!!

czech16
30-07-06, 21:50
Problem jest następujący - mianowicie dzisiaj zmienili mi neo z 2 Mbit na 6 Mbit i wszystko działa pięknie poza jednym - nie mogę wejść za cholerę ani z mojego kompa (z 2 różnych systemów) ani z innego kompa w moim domowym LAN-ie na torrentleech.org. Jak wchodzę z IE to mi pisze że nie może znaleźć strony o podanym URL a jak z Opery to że połączenie ze zdalnym serwerem nie powidło się. Co więcej jestem pewien że nie mam zbanowanego konta bo nie ma żadnych komunikatów ani błędu 403 a tak poza tym to ja nawet na stronę główną TL nie mogę wejść. Problem jest o tyle ciekawy i myślę że tu tkwi wskazówka że na Myspleen.net wchodzę bez problemu. Myślę że te 2 strony mają różny rodzaj logowania i tu gdzieś jest ta wskazówka dla Was, bo mi ona nic nie daje :(. Format tu też nic nie da bo jak z innego kompa wchodziłem też nie mogłem. W Operze jak pierwszy raz nie mogłem wejść to wyczyściłem ciasteczka i całą resztę, zrestartowałem router i wszedłem a teraz za cholerę. Pomóżcie proszę. Aha i przez anonymouse.org też wchodziłem i jest komunikat 'timeout'. Może po prostu poczekam aż mi się IP zmieni w neo ale tymczasem proszę Was o pomoc może ktoś też ma neo i nie może wejść??

22:05 zrestartowałem jeszcze raz router więc zmieniło mi się IP i dalej to samo :(

HERKULES
30-07-06, 22:21
czech16, a nie pomyslales, ze moga miec klopoty ze strona :P
Mi tez nie dziala, wiec to przejsciowe.

Zamykam.