View Full Version : Wlk. Brytania: Gang zaatakował nożem Polaka
29-letni Polak został zaatakowany nożem na James Street w mieście Boston w Lincolnshire we wschodniej Anglii przez siedmioosobowy gang; policję powiadomiono o tym zdarzeniu w piątek po północy - podało BBC.
Polaka odwieziono do miejscowego Pilgrim Hospital, gdzie opatrzono mu rany na rękach i innych częściach ciała, będące następstwem ataku.
W związku z tym incydentem policja aresztowała 32-letniego mężczyznę i zaapelowała do świadków zajścia, by się do niej zgłosili.
Źródło: gazeta.pl
zal ;/
szkoda ze takie incydenty maja miejsce.
gutekck1982
16-03-08, 21:21
Takich incydentów jest dużo więcej, przeważnie kończą się grozbą.
Jestem w UK, nie popieram tego co się stało, ale Polacy nie są święci. Czasem, aż wstyd gdzieś wyjść, bo zachowanie naszych rodaków pozostawia bardzo wiele do życzenia.
Angole nie są lepsi, gdy są w Polsce!
Z pewnego spokojnego miasteczka, a właściwie wioski zaczeli się Anglicy wyprowadzać.
Powód prawie 60% mieszkańców to Polacy, którzy w weekendy ostro imprezują i robią awantury.
Konrad9991
16-03-08, 22:39
Bardzo dobrze że takie sprawy są nagłaśniane na świecie.
pewnie zemsta za ta dziewczyne co Polak zgwalcil...
Takich incydentów jest dużo więcej, przeważnie kończą się grozbą.
Jestem w UK, nie popieram tego co się stało, ale Polacy nie są święci. Czasem, aż wstyd gdzieś wyjść, bo zachowanie naszych rodaków pozostawia bardzo wiele do życzenia.
Angole nie są lepsi, gdy są w Polsce!
Z pewnego spokojnego miasteczka, a właściwie wioski zaczeli się Anglicy wyprowadzać.
Powód prawie 60% mieszkańców to Polacy, którzy w weekendy ostro imprezują i robią awantury.
Byłem w centrum Rzymu wieczorem, patrze ktoś morde drze i biega wraz z 3 kolegami pośrodku placu. Słucham i po jakiemu rozmawiali owi Panowie? Na pewno Polacy święci nie są...
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.