View Full Version : OgAmE
Gra Ktoś Z Was W Ogame. ?
Jeśli tak to na jakiej UnI ;P
Swojego czasu top3 na Uni 27. Potem zrezygnowałem bo trzeba było się za życie zabrać i skończyć ze wstawaniem o 6 rano żeby fleetsave'a zrobić ;)
Ja Aktualnie Gram Na Uni 44 ;P
Ja giercowalem na U33 - lecz zrezygnowalem bo to bylo jak wojsko, czas wyrwany z zyciorysu.
Ja gralem na uni 37 , 39 , 40 ale przestalem . Za duzo czasu na ta gre trzeba bylo poswiecac
A gra ktoś może na uni 44 :)
Ja gram na uni 43. Gierka jest naprawde super :rap:
lukasz3001
24-10-06, 17:54
ja gram na u6
ja aktualnie gram na uni 24 i sprzedaje konto:
allegro.pl/item137441175_konto_ogame_ponad_430k_pkt_24uni_top _450.html
jak ktos chce to miłej licytacji :P
Ja gram na UNI 29 pod nickiem neo...Na osiągi nie narzekam(top550 i 355 tysięcy pkt)...
Ja zaczołm grać od niedawna. na U5. mam coś 200 PKT.
Gra świetna ale gra piekielnie wciąga. Heh w pewnym momencie musiałem zrezygnowałem bo za dużo czasu poświęcałem na tą grę :P
Oj bardzo wciągająca, dzieci się drą, baba się drze, pies wyje a ja dalej nagniatam, palę, gwałcę i rabuję na uni 45 ( wcześniej na 10) Zajebista giera tylko ciekawe ile wytrzymam i czy wytrzymają najbliżsi ? Pożyjemy zobaczymy :)
A tymczasem niech moc będzie z Wami.
Pozdro dla Lukasz3001
Grałem w ogame, ale krótko - na drugi dzień przekonałem się jakie to nudne ;]
Mam jeszcze dodatkową awersję do tej gry - jak były jeszcze 3 uni próbowałem się rejestrować, ale logować się nie szło :)
Kilka dni próbowałem i się nie dało:P
highlander
29-11-06, 23:09
gram juz ponad rok na uni 23 ( 900k - top 200 i top 50 flota ) narazie znajduje czas na ogame ale powoli mysle na skonczenie bo matura sie zbliza .
Ja gram na Uni 5 i jestem w Top 800 :rap: Ta gra niesamowicie wciaga i ogranicza kazdego pod wzgledem czasu ( pilnowanie floty i robienie FS-ow)... Ile to razy trzeba bylo wrocic do domu w czasie imprezy, zeby poczekac na flote, a pozniej ponownie ja wyslac na nastepny dzien ;P
Ja od niedawna gram na Uni 1
Ja powróciłem na uni6 wcześniej grałem i byłem w pierwszej 8-setce, ale niestety szkołz zmusiła mni edo zakończenia przygody z ogame, teraz znowu powróciłem by siac postrach w uniwersum, dopiero mam 1300 punktów i jestem na 3100 miejscu haha ;P
gralem tam kiedys ale gra jest ogolnie slaba
JacktheRipper2
05-03-07, 15:43
Gra jest durnowatym klikerem. Nic tylko czatowanie na otwarcie uni, wstawanie w nocy i czekanie na floty. Niszczy życie, grałem kiedyś ale niepolecam.
Ja w wakacje mialem tam konto, gralem na uni 29. Ale niestety usuneli mi je, bo dlugo sie tam nie logowalem.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.