View Full Version : Konto + Shell
Frogkiller
13-03-08, 21:15
Chciałbym uzyskać informacje jakie na dany moment servery shell opłaca się wykupić. Chodzi mi o stosunek ceny do wydajności. Dodatkowo potrzebuje informacji na temat trackera z dużą ilością stuffu na X360. O jakie konto mam sie starać?
Z góry dziękuje za pomoc. Mam nadzieje że trafiłem na dobry dział, jeżeli nie proszę moda o przeniesienie.
Pozdrawiam Frogkiller
Witam
Do Xboxa to raczej ten
http://bt.xbox-sky.com/
Najlepsze strony, moim skromnym zdaniem to:
-blackcats-games
-RTT
-TL
a jaki shell cię interesuje??
Frogkiller
14-03-08, 16:24
No właśnie nie jestem zbyt rozeznany. Znajomy coś opowiadał ze wynajął shella i był zadowolony.
mam 50 cali plazme i x360 i chciałem zobaczyć jakie to ma możliwości. moje łącze nie wyciąga zbyt dużo 256 w szczycie poza 2048. może to wina kiczowego trackera. A FTP powinien iść fajnie.
Pozdrawiam
ile GB miesięcznie ściągasz i ile kasy chcesz na to wydać ?
Frogkiller
15-03-08, 11:06
Myślę, że 80 zł to max chyba że była by jakaś kosmos oferta to bym wziął z paroma kumplami na spółkę. Na moim łączu dużych ilości nie pościągam i mam konto tylko na torrenty.org a ta strona ssie.
Myślę, że dysk 50 GB bym zdążył opróżnić zanim by sie zapełnił (mój komp 24/7 może chodzić). Planuje tylko Backupy gier na x (7GB średnio) i filmy dvd, HD. Filmy nie w dużych ilościach.
Dziękuje za cierpliwość i pozdrawiam :)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.