PDA

View Full Version : Info z elitarnego działu

niteflow
10-03-08, 09:19
Proponuję, aby co jakiś czas dawać info na temat co znajduje się w dziale grupy ELITE, liczba postów wskazuje że niewiele, nie zachęca to ludzi do składania tych screenów itp.

enigma
10-03-08, 09:26
Wydaje mi sie, ze nikt nie ma najmniejszego zamiaru nikogo zachecac. Taki dzial powstal, chcesz sie tam dostac, to spelnij wymagania. Nie chcesz - to nie.

relik
10-03-08, 10:50
"liczba postów wskazuje że niewiele," - ten tekst jest najlepszy ;-)
Już było mówione, że liczba postów widziana przez użytkownika nie mającego dostępu do grupy ELITE jest inna niż użytkownika będącego tam.
Możesz widzieć, że jest tam np. 100 postów, a w rzeczywistosci 1000. Dlatego nie możesz stwierdzić czy tam coś się dzieje czy nie.

Zachęcać osoby ? Patrz podpis do kogo jest dział kierowany.
"Zaproszenia dla TorrentoManiaków, dział tylko dla użytkowników: uczciwych, starających się i będących aktywnymi na forum, lubiących dzielić się z innymi dobrymi zaproszeniami"

Tam znajdują się osoby, które mają szeroką wiedzę o torrentach. Każdy może tam się dostać spełniajac najpierw warunki, a potem być pozytywnie musi być rozpatrzony w Ankiecie czyli zebrać odpowiednią ilość głosów na tak.
Jeśli natomiast osoba już się starała, a nie przeszła Ankiety, powinna się zastanowić i odpowiedzieć na pytanie dlaczego tamte osoby mnie nie poparły ? Co to spowodowało ? Jeśli wie taka osoba co było przyczyną to już jest połowa sukcesu i przed kolejnym zgłoszeniem, może sama to opisać, a wtedy możliwe, że tamte osoby docenią tą osobę jeśli wiedzą, że ona sama wie co było przyczyną złego wyniku Ankiety.

Wydaje mi sie, ze nikt nie ma najmniejszego zamiaru nikogo zachecac. Taki dzial powstal, chcesz sie tam dostac, to spelnij wymagania. Nie chcesz - to nie.

I o to chodzi. Warunki są optymalnie dobrane, aby był czas na poznanie takiej osoby na forum i na stronach torrentowych jak tam się zachowuje. Miał być taki dział, gdzie nie byłoby przekrętu i jest ;-)

kyrcer
10-03-08, 15:11
Skoro podawać info to po co taki dział ELITE to chyba wszystko mówi. Ten kto chce sie tam dostać wystarczy ze przejrzy do deski regulamin i zostanie pozytywnie rozpatrzony przez członków.

gutekck1982
10-03-08, 21:34
Dobry temat, DOBRY!
Dobry do zamknięcia! HE HE
Kolega niteflow chyba nie obserwował forum (pewnie był zbyt zainteresowany swoimi i nie tyko swoimi kontami), żeby zauważyć dyskusję o "elite" i stąd teraz takie pytanie.
To tylko moje zdanie.
Prosze o zamknięcie tematu, bo jest bezsensowny i bezcelowy.
Pozdrawiam

dan.hunter
10-03-08, 21:43
Dobry temat, DOBRY!
Dobry do zamknięcia! HE HE
Kolega niteflow chyba nie obserwował forum (pewnie był zbyt zainteresowany swoimi i nie tyko swoimi kontami), żeby zauważyć dyskusję o "elite" i stąd teraz takie pytanie.
To tylko moje zdanie.
Prosze o zamknięcie tematu, bo jest bezsensowny i bezcelowy.
Pozdrawiam

oczywiście podpisuje się pod tym swoimi wszystkimi członkami :)

Nanek
10-03-08, 21:48
Reasumując: Żadnych informacji z ELITE nie będzie.