View Full Version : Na Wspólnej
Ulica Wspolna jest zapewne znana kazdemu Warszawiakowi..kto by pomyslal ze z takiego "czegos" inspirowany bedzie przyszly swiatowy serial (nie tylko na scenie polskiej)...
Kiedys jak jechalem autobusem to spotkalem Jabłczynską;] prawie dala mi autograf lecz zahwianie mojej odwagi doprowadziło to stresu i niestety h*j
lecz zahwianie mojej odwagi doprowadziło to stresu i niestety h*j
To co Ty jej zrobiłeś? Rzuciłeś się na nią czy co?? ;]
Nie...stalem niesmialy przez chwile a potem ona wyszła naghle...zmarnowalem okazje...dzialo sie to za szybko..:P ale tam
Nie...stalem niesmialy przez chwile a potem ona wyszła naghle...zmarnowalem okazje...dzialo sie to za szybko..:P ale tam
No ja bym sie chyba pochlastal, taka szansa, taki autograf, taka panna,taki szpan, o k.....a jak mogles to spalic, ale za to posciki na bzdurne temaciki jada dalej:)
@babusia1 ehehehe :D
Na wspolniej najlepszy jest Roman :d Codziennie nastukany :D a co do jablczynskiej to nienawidze jej bardziej od Paschalskiej. Jej zarozumialosc mnie najbardziej wkur..a :)
Roman swoj chlop daje w palnik az milo.
Roman dalej wali? A ja myslalem ze go zacerowali! Paschalska chyba jednak wieksza zdzira, no ale wszystko rzecz gustu:)
Dobra - a kto to jest Jabłczyńska?! Czy to marka wina owocowego? No bo skoro Roman to pije.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/23/Jablczynska_Joanna.jpg/437px-Jablczynska_Joanna.jpg
kul nie? :P
No kul prawdziwy bayer ful
a szpaku zlapal cykora, a niech to ch....., a mialby teraz taki autograf, taka okazja,taka szansa, taka dupa, taka ryfa, lina jedynie lina ci zostala szpaku, a niech tam, wyrecze cie i sam sie targne
lol temat faktycznie bzdurny ;]
autograf jablczynskiej... faktycznie bezcenny...
Temat bzdurny?!
Powiedz to wszystkim fanom Polskich seriali!
Na tym forum raczej nie ma wielu zacietych fanow polskich 'seriali'. To forum torrentowe, a co z tym idzie mozliwosc pobierania seriali zagranicznych i wiekszosc z nas wlasnie takie seriale oglada. Oczywiscie moge sie mylic.
Dobra... Koniec robienia sobie jaj
Jesli ktos na serio lubi te seriale to niech kontynuuje watek, jak nie...to temat do zamkniecia..
Powiedz to wszystkim fanom Polskich seriali!
Polskie seriale to "Klos", "Pancerni", "Janosik", "Alternatywy 4", "Zmiennicy".
bardzo fajny serial polecam
Kamilo0099
22-08-08, 22:52
Lol ja nie chce sie chwalic ale mieszkam na ulicy wspolnej tyle ze w ligocie kolo Bielska-Bialej;p a serial nawet nawet ale sa lepsze
chickengda
03-09-08, 01:33
Nie wyroznia sie niczym z pośród innych telenowel
Moj ulubiony serial :) Wlasnie zaczyna sie serial wiec ja spadam ogladac.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.