View Full Version : Pierwsza Mi³o¶æ
Zapewne nie tylko ja zachwycam sie fenomenalnym serialem na Polsacie jakim mozna nazwac Pierwsz± Mi³osc...
Nieliniowa fabu³a, wysmienici aktorzy sprawiaj± ze ogladaj±c ten serial oraz chrupi±c czipsy czuje sie jak w reklamie ptasiego mleczka ;]
PS: Majka z seriali jest sexi..fajnie bedzie j± zobaczyc w "Jak oni spiewaj±"
Tak jak mówisz, nie inaczej :]
Zapewne nie tylko ja zachwycam sie fenomenalnym serialem na Polsacie jakim mozna nazwac Pierwsz± Mi³osc...
Nieliniowa fabu³a, wysmienici aktorzy sprawiaj± ze ogladaj±c ten serial oraz chrupi±c czipsy czuje sie jak w reklamie ptasiego mleczka ;]
PS: Majka z seriali jest sexi..fajnie bedzie j± zobaczyc w "Jak oni spiewaj±"
hehehe dobre, mam nadzieje ze to sarkazm,hehe
dobry koment magdens:)
Ja tam zachwycam sie jeszcze innymi wsanialosciami-m jak m, klan, sran itd, wszedzie wspaniali aktorzy,zreszta ci sami, super nieliniowa fab i ciagle wpie..... chrupy i mleczko,hehe
szymonowski
06-03-08, 15:10
szczerze to nawet lepsze od PB czy Lost jest:wink: i do tego tak jak babusia napisa³a chrupeczki i mleczko:lol: albo orzeszki i browarek;D
Pierwsza Mi³o¶æ,
Druga Wojna ¦wiatowa,
Trzecia Rzesza,
Czwarta Rzeczpospolita,
Pi±ta Republika
Kamilo0099
15-03-08, 07:37
Eh ten serial jest juz nie do ogladania:(Kiedys nawet ale teraz:(
hehe z 2 lata temu bylem zmuszony czasem ogladac ten serial bo laska go nalogowo oglada, i jakos mie wciagnol choc nie przepadam za takimi serialami jednak ten cos w sobie ma/
Ja uwa¿am, ¿e ten serial jest spoko. A ju¿ na pewno jest superowy w porównaniu z "MNS", na któr± mam nieprzyjemno¶æ spogl±daæ, gdy przyje¿d¿am do babci w weekendy.
Kiedys regularnie ogladalem, nie powiem ale podobal mi sie. Ostatnio zobaczylem kilka odcinkow i widze ze juz sie zrobil nudy.
Ale Majka nie powiem fajna sztuka (;
Moja mama to ciagle oglada wiec i ja sie zarazilem, ale mi sie ogolnie podoba problemy ludzi mlodych tak ogolnie to cos o nas : D
Czekamy na Z³ote Globy:omg:
Robi sie z niego druga Moda na sukces ;]
Dobry serial dla mojej 85-cio letniej babci, chociaz z tego co mi mowila zaczyna sie juz robic nudny.
pierwsza milosc rzadzi ! przynajmniej kiedys jak byla akcja ze ten gosc blond dupeczki ja niby po pijaku zdradzil hehe ale sie wciagnalem wtedy
Fajny serial czego wy chcecie = D
Choc teraz rzadko go ogladam.
Po prostu nudzi mi sie on juz
MODA NA SUKCES RULEZZ!! xD
Zaczyna robic sie juz chala taka na sile przedluzana
No a co maja podciac kurze zlote jaja? Kase dzieki temu zarabiaja to wymyslaja kolejne watki
No a nie lepiej zakonczyc jakos fajnie i dac 2 czesc czy cos kiedys jak sie to ogladalo to sie czekalo na nastepny odcinek a dzisiaj to takie pfffff zwykly pochlaniacz czasu zeby oczy nacieszyc i tyle... a moze mnie ot przestalo juz interesowac...
Hmm kiedys od czasu do czasu to ogladalem, jak jest za Pawla gral inny aktor niz obecnie. Ale teraz juz darowalem sobie totalnie.
kiedy¶ by³ lepszy teraz taki monotonny siê zrobi³
ale nadal fajnie sie go oglada:)
Ogladal troche na polsacie 2 i powiem, ze p[odoba mi sie.
fajny film lepszy np niz m jak milosc ogladalem ponad 500odc
serena1989
28-11-08, 18:00
Ostatnio jakie¶ dziwne motywy tam wstawiaj±.. rodem z sf te ca³e sny, ale ok :P ogl±dam czêsto :]
genialny serial zawsze staram sobie znale¶c choæ odrobine czasu aby sobie go obejrzeæ
naprawdê ponosi Was u³añska fantazja! dla zabicia czasu mo¿na obejrzeæ
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.