View Full Version : World Of Warcraft
Kazdego kogo interesuje tamatyka Warcrafta napewno zainteresowala ta gra jednak nie kazdy moze placic 50 zł/mc za granie wiec powstaly serwery prywatne ponizej linki do dwych stron, Pierwsza z nich to strona ze statusem prywatnych serwerow jak i lista, drugi to link do forum jak sama nazwa wsazuje hackerskiego ktore zajmuje sie developingiem serwerow/emulatorow i innych rzeczy zwiazanych z pryatynymi serwerami WOW.
http://wowstatus.net/serverlist.php
http://blizzhackers.ws/forum/index.php
Ej WOW jest tylko przez net i siec? Nie ma tam single playera? Bo zastanawialem sie nad ta gra ale jak tylko przez net to kicha troche przy moim laczu...
jakie lacze jest odpowiednie do tej gry ?
dsl 256 styknie ?
gra world of warcraft jest tylko na multi !! na singlu nie mozna grac
Heheh granie na crackowanych serwerach nie ma większego sensu. Dopiero na oficjalnych serwerach jest zaje*****
Masz racje...no ale skad ta kase brac...doswiadczenie z prywatnych serverow mam bo kiedys na takim pracowalem...Cave of Destiny...ech, byly sobie czasy...jeszcze nie tak dawno jeden z najlepszych serverow Wow...byly chwile kiedy na serverze siedzialo nawet 500 osob...ale wtedy byly lagi:D...a czasami nawet wytrzymywal:D
Heheh granie na crackowanych serwerach nie ma większego sensu. Dopiero na oficjalnych serwerach jest zaje*****
A to niby czemu. Na prywatnych tez gra sie fajnie. Moze troszke lepiej na tych oficjalnych ale trzeba placic. Wiec ja wole zaoszczedzic
Grałem kiedyś na prywatnych i miałem kilka linków, ale to było tak dawno, że już są linki nieaktualne :]
Ale jakoś nie grałem dużo w WoWa, wtedy jeszcze było ciężko wleźć na jakiś dobry serw do teraz napewno sie to zmieniło
Mam jeszcze jakiegos linka:
http://www.wowstatus.net/
http://szept.net/darkdevil/index.php
Granie na scrackowanych serverwach mija się z celem!!!!!!!!!!
Nie ma sensu grać. Albo płacimy i gramy albo nie płacimy i nie gramy:)
Granie na scrackowanych serverwach mija się z celem!!!!!!!!!!
Nie ma sensu grać. Albo płacimy i gramy albo nie płacimy i nie gramy:)
Ja sie niezgodze z tym niektóre prywatne serwery sa naprawde porządne i nie trzeba placic zeby na nich grac
Napewno nie jest to co official, ale ma to tez swoje zalety:D nie placi sie i jest wiekszy przelicznik exp(zazwyczaj). Swego czasu( gdy te serwery jeszcze kulaly) gralem na Hav0cu, fajna sprawa:) jednak rzucilem wowa i aktualnie pytak w lineage2c4 na l2extreme:)
jescze nie miałem okazji zagrać Wow ale chyba sprubuje
ja mam od znajomego WoWa i zamierzam zagrać, jaki polecacie polski prywatny serwer, podobno ostatnio pojawił się dobry polski serwer ale nie znam nazwy
Ja gralem dluuugo w wowa.... m.in na mrocnych wrotach i abc wow. Wszystkie informacje o serwerach itp uzyskacie na mu.xp.pl ;] powodzenia
Ovalogicpl
10-04-06, 18:20
Czy opłaca sie kupić World of Warcraft Orginała bo słyszałem że sie płaci co miesiąc.Czy sie bardziej opłaca ściągnąć tą gre i grać na pierckich serverach??
Pirackich servow niestety ci u nas niedostatek a placic trzeba rzeczywiscie i to calkiem nie malo bo jakies 16$ za miesiac :(
Pirackich servow niestety ci u nas niedostatek a placic trzeba rzeczywiscie i to calkiem nie malo bo jakies 16$ za miesiac :(
Czy ty wiesz co piszesz ? o_0
Pirackich servów niedostatek ? Wystarczy umięc szukać, a na bank jest tego bardzo dużoooo... Grałem odrazu po premierze w to na pirackich i wtedy było cięzko to uruchomić, ale teraz zapewne to jest proste i servów jest dużo...
ja w WoWa grałem na prywatnych serwerach jak sie trafi jakis konkretny np ABC to gra sie całkiem miło a priv sererów teraz jest pelno mozna wybierac wedle zyczenia (roznia sie czasem zdobywania lvl)
Polecam oryginała grałem na prywatnych serwerkach i total kiszka :/
Nie nie opłaca sie grac na ogyginale choc jest mnie lagów i większa mapa, lecz i tak jest frajda na hakerskim :)
tak dokładnie nie kupuj orginału w sieci znajdziesz dużo prywatnych serwerów (polskie wszystkie są scrackowane) może i trochę na nich przycina ale to nie jakaś strzelanke że musisz mieć idealny ping ;D
Ściągnąłem sobię grę F.E.A.R. ze strony torrent-damage.net i zamontowałem obraz w Alcoholu. Kiedy klikam na napęd i chcę zainstalować grę wyskakuje mi takie coś:
http://img215.imageshack.us/img215/4248/fearfm9.jpg
Obojętnie czy kliknę na tak czy na nie, to efekt jest taki sam tzn. pozostaje ten obrazek i żeby to wyłączyć muszę użyć kombinacji ctrl+alt+del. Czy zdarzyło się komuś kto posiada tą grę takie coś? Co prawda grę mogę zainstalować wchodząc ręcznie w instalator na płycie ale czy ktoś wie jak można włączyć to menu?
Masz cos pokopane z IE, zainsstaluj najnowsza przegladarke internet explorer plus pathe i powinno być GIT.
Właśnie najgorsze jest to, że mam najnowszego IE i wszystkie aktualizacje.
super jest ta gra na fulla mam wszystko w ustawieniach full wypas :) :D Na maksa wszystko :D:D
musisz zainstalować nową przeglądarkę ! :rap:
Szukam, szukam i znalesc nie moge, gdzie moge znalesc, alo prosilbym ladnie o poladnie jakiegos linku by sobie sciagnac WoWa przez Torenta.
Tylko i wyłącznie prywatne serwery polecam. Jedyną korzyścią z gry to przy odsprzedaży wysoko rozwiniętej postaci otrzymanie konkretnych pieniędzy, po części gra się zwraca ;P
http://www.wowstatus.net/serverlist.php <- najlepsza strona z rankingiem prywatnych serwerów WOW-a :rap:
a jakie są najlepsze polskie prywatne serwery wow-a ?
Nie znalazłem listy polskich serwerów, trzeba google przeszukać. Są stronki top 100 stron o WOW-ie może na nich będzie jakiś ranking. :dreaming:
ja polecam niemiecki serwer http://www.disaster.homepage.t-online.de/www/stat.html grałem tam i doszedłem do 52 lvl druidem, serwer jest porządnie zarządzany xp jest w sam raz
[center:a6683d910a]World of Warcraft[/center:a6683d910a]
1.Co myślicie o tej grze??
2.Na jakim grasz serverze??
3.Jaki ten server obsługuje patch??
4.Dane servera.
5.Stronka www servera.
[center:a6683d910a]~~~~Moje Odpowiedzi~~~~[/center:a6683d910a]
1.Myśle że jest bardzo fajna.Lubie w nią grać.
2.Ja gram na swoim servie.
3.Mój obsługuje 1.8-1.12 hack
4.Nie podam danych bo server działa jak ja mam ochote :P
5.Jeśli działa to: www.wowmaniocek.no-ip.pl
[center:b275abbda7]World of Warcraft[/center:b275abbda7]
1.Co myślicie o tej grze??
2.Na jakim grasz serverze??
3.Jaki ten server obsługuje patch??
4.Dane servera.
5.Stronka www servera.
[center:b275abbda7]~~~~Moje Odpowiedzi~~~~[/center:b275abbda7]
1.Myśle że jest bardzo fajna.Lubie w nią grać.
2.Ja gram na swoim servie.
3.Mój obsługuje 1.8-1.12 hack
4.Nie podam danych bo server działa jak ja mam ochote :P
5.Jeśli działa to: www.wowmaniocek.no-ip.pl
Granie w WoWa ma sens tylko i wyłącznie na oryginalnych serwerach - jak chcesz grać sam to zainstaluj Gothica.
HAHAHA!!!! Oz., nie każy lubi grać w takie gry :spiderman: :spiderman:
Ja uważam że gothic jest bardzo nudny i głupi......
WOW - oj gralo sie w to :D Sadze ze ta gra naprawde wymaga sporej uwagi, lecz zgodze sie z "OZ." gdyz na prywatnych serwerach jest zbyt duzy ping i dosc czesto wystepuja resety.
A co do Gothica, to jest moja ulubiona gra MORPG :greedy: a zeby nie byla nudna wystarczy sie wczuc w jej atmosfere :rap:
dokladnie jak chcesz pograc w wow to tylko na oryginalnych servach inaczej sie nie oplaca.
albinkolano
11-12-06, 20:04
Ja gram na orginalnym serwerze i od kilku miesiecy niemoge oderwać się od tej gry :P. Wcześniej grałem trochę na pirackich serwerach i do tych który na nich grają: przestańcie bo tylko tracicie przyjemnośc z gry. Gdy zaczniecie grać na orginalnym servie nie bedziecie czuli tej radości z pierwszych zdobywanych lvli a to jest najpiękniejsze :)
uwazam wow za fajna giere graqm na orginale juz od roku i nie nzaekam nie szkoda mi kasy ta gra wciaz zaskakuje teraz wyszedl update nowe kontynety juz dodtaek normanlnie bajer co do gotchica uwarza to za wielka pomylke nie dosc ze wymagania sprzetowe to jeszcze grywalnosc monotonia moze i dali ladna grafike ale fizyka gry itp jest zalosna takie moje zdanie :twisted:
Co wy wiecie o WoW'ie ;P
Ahaha, a co ty wiesz, oszustku mały ? Graj na oficjalnym serwie, wtedy możesz sie odzywać.
Oz., gdybyś chciał wiedzieć to za miesiąc rusza mój server całkowicie spolszczony.
Właśnie wszystkie skrypty są u tłumacza :matrix:
heh ja miałem orginała pograłem se 3 miechy :p niestać mnie było na abonament to sprzedałem ale gierka super :p a prywatne servery są poj.... opłaca się tylko na orginale grać :D
Mi szkoda bylo kasy na origynały... Gralem na prywatnych i bylo spoko. Szlo sie z kolegami na rozne MOB-y. Mysle ze na oryginale byloby jeszcze lepiej ale niech ktos mi zaplaci... bo ja nie zamierzam :D :D :D Ostatnio przestalem grac bo cos mi sie spieprzylo :D :D :( :(
jak granie w WoW to tylko na oryginalnych serwach.
Lister_Oprawca
14-04-07, 16:42
Opłaca sie grac na prywatnych serwerach tylko trzeba miec taki serwer, dobry
musi miec duzo uzytkowników ( wtracenie - jak to jest w grze lineage 2 )
i musi miec małe opuznienia
pozdrawiam
ale i tak polecam oryginał
;P ;P
naj lepiej sie gra na prywatnych ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P
Na tym serwie gra ponad 1500 osób naraz.No ale niestety serwer jest ruski.
http://www.wow.wnet.ua/
I lista graczy którzy sa aktualnie na serwie :D
http://www.wow.wnet.ua/status.html
Milej gry :)
Aha bym zapomniał to jest serwer z dodatkiem Burning Crusade.
probowalem kiedys grac ale ciezko jest. Znalazlem fainy serwer to questy byly po niemiecku. :pudency:
Orientujecie się jak to jest tak naprawdę z legalnością tych prywatnych serwerów? Czy Blizzard ma coś przeciwko i prowadzi aktywne działania zmierzające do ich likwidacji? Były takie przypadki?
Witam
Jest to najlepszy poslki serwer
Zapraszam do gry
- Serwer dedykowany 24/7
- Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Dual Core
- Pamieć RAM: 2 GB DDR 400 RAM
- Łącze: 100 mbit
- Najnowsza i stale aktualizowana wersja Mangosa, poprawki są wgrywane codziennie.
Również moje poprawki są wgrywane na serwer.
- Backup tworzony co 24h
- Baza 2118 polskich qusetow
- Doświadczony administrator
- Serwer Teamspeak 2
Rejestracja jest otwarta tzn. każdy może zrobić sam sobie konto.
Rejestrujesz się na forum a następnie robisz konto na serwer.
Zapraszamy wszystkich
set realmlist 91.121.23.93
TBCpatch 2.0.12
da sie zrobic singla napisz do mnie a wysle ci server ze bedziesz mogl se bez neta grac ...
http://wow-leg.forall.pl
Witam
Jest to najlepszy poslki serwer
Zapraszam do gry
- Serwer dedykowany 24/7
- Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Dual Core
- Pamieć RAM: 2 GB DDR 400 RAM
- Łącze: 100 mbit
- Najnowsza i stale aktualizowana wersja Mangosa, poprawki są wgrywane codziennie.
Również moje poprawki są wgrywane na serwer.
- Backup tworzony co 24h
- Baza 2118 polskich qusetow
- Doświadczony administrator
- Serwer Teamspeak 2
Rejestracja jest otwarta tzn. każdy może zrobić sam sobie konto.
Rejestrujesz się na forum a następnie robisz konto na serwer.
Zapraszamy wszystkich
set realmlist 91.121.23.93
TBCpatch 2.0.12
abcdefgh92
18-06-07, 19:30
ciezko jest z tym
mmorpg4free.com
najlepszy według mnie :rap:
ja se postawiłem własny server i psuje sam :D
W ubiegłym roku gra "World Of Warcraft" była najlepiej sprzedającym się tytułem na PC w USA.
Obecna na rynku od kilku lat gra MMO pod tytułem "World Of Warcraft" rok 2007 zakończyła ze znakomitymi wynikami. Sprzedaży oczywiście, bowiem program autorstwa studia Blizzard okazał się najchętniej kupowanym tytułem na komputery PC w Stanach Zjednoczonych w czasie całego roku 2007.
Dodatku oraz podstawowej wersji "World Of Warcraft" nie zdołały pokonać nawet kultowe Simsy, które uplasowały się dzięki rozszerzeniu Seasons dopiero na trzeciej pozycji zestawienia.
1. World Of Warcraft: The Burning Crusade (Vivendi) - 2.25 milliona
2. World Of Warcraft (Vivendi) - 914,000
3. The Sims 2: Seasons Expansion Pack (Electronic Arts) - 433,000
4. Call Of Duty 4: Modern Warfare (Activision) - 383,000
5. Command & Conquer 3: Tiberium Wars (Electronic Arts) - 343,000
6. Sim City 4 Deluxe (Electronic Arts) - 284,000
7. The Sims 2 (Electronic Arts) - 281,000
8. The Sims 2: Bon Voyage Expansion Pack (Electronic Arts) - 271,000
9. Age Of Empires III (Microsoft) - 259,000
10. The Sims 2: Pets Expansion Pack (Electronic Arts) – 236,000
Witam.
Dzisiaj dostalem keya do WoW. Chcialbym sie dowiedziec na jakim sevie najlepiej grac, tzn jaki realm i czy PvP, czy nrmal, na ktorym jest duzo Polakow itp. Widzialem tez jakies poradniki na allegro ma ktos do nich dostep? Z gory dzieki !
masazystka2
23-11-08, 15:22
Cześć jestem tu nowa ;D
Własnie sciagam wowa macie moze jakies ciekawe prywatne serwery i czy w ogole oplaca sie grac na prv ???
Co wy wiecie :P Najlepsze są originalne serwery. Grałem kiedyś na piratach i potem przeszedłem na serwery Blizzarda. Różnica ogromna. A te 40zł na miesiąc większość z nas jakoś da radę (jak w moim przypadku 4 paczki papierosów mniej i już mam miesiąc gry.)
PS: Ta gra to straszny zrzeracz czasu. Jak ostatnio odpaliłem statystyki to moją postać na 50 lvl byłem w grze ponad tydzień :)
nom zgadzam sie serwery prywatne to kicha jak zaczołem grac na prywatnych to jakos niepodobał mi sie wow a jak zaczołem na serwach blizzarda to masakra, tak jakby to była całkiem inna gra.
Na pirackich serwerach nie ma co grać. Ja ostatnio grałem na toxicu, doszedłem do 45 lvl'u i blizzard skasował(niestety).
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.