View Full Version : Zamknięta rejestracja lub...
Witam
Co raz częściej spotykamy się z wybrykami tzw. Dzieci Neo... Chciałbym zaproponować zamkniętą rejestrację, lub zaproszenia które posiadaliby userzy od rangi Ultra User... Ułatwiłoby to pracę załodze TM oraz umiliłoby nam przebywanie tu na forum, po przez wprowadzenie zamkniętej rejestracji lub wstępu przez zaproszenia, nie byłoby tu takich dzieciaków którzy zakładają po 50 kont i takich którzy odkopują tematy z przed roku, albo chociaż byłoby ich znacznie mniej niż w chwili obecnej... Jakoś trzeba z tym walczyć ! :P
Powiedzcie co o tym myślicie :smile:
Już była taka propozycja bodajże przy okazji tematu: "Łamanie regulaminu i handel (http://www.torrentmania.info/../f-strony-torrentowe-42/t-amanie-regulaminu-i-handel-13023.html)" i niestety odpadła w przedbiegach, ja osobiście też byłbym za takim rozwiązaniem, czyli zaproszenia dla najbardziej aktywnych użytkowników forum, bo rzeczywiście jest coraz gorzej z różnego rodzaju, oszustami, trollami czy innemu wypaczeniu internetowemu :/
Forum ma bardzo wielu użytkowników i myślę, że nie ograniczyło by to napływu świeżej krwi, bo zaproszeń pewnie byłoby sporo więc nowi by dochodzili i w jakiś sposób pomogłoby to zminimalizować takie sytuacje jak ta, że gość zakłada po 50 kont na TM dzień po dniu bo za każdym razem dostaje bana.
szymonowski
24-02-08, 17:28
Pomysł z zamkniętą rejestracją niestety nie przejdzie...
Ale można było by zrobić tak jak na FST, że dostęp do działu "Zaproszenia torrent" mieli by użytkownicy którzy są już np. tydzień(lub więcej) na forum i maja kilka postów
Utrudniło by to życie takim userom co zakładają po 50 kont.
gutekck1982
24-02-08, 17:31
magik93 już pisali modeży i admin, że jest to forum i każdy ma mieć tu dostęp! Zamknięta rejestracja nie przejdzie.
Co do działu zaproszeń to powinien być dostępny tylko dla osób zalogowanych! Ale to jest tylko moje skromne zdanie.
Pozdrawiam
Pomysł z zamkniętą rejestracją niestety nie przejdzie...
Ale można było by zrobić tak jak na FST, że dostęp do działu "Zaproszenia torrent" mieli by użytkownicy którzy są już np. tydzień(lub więcej) na forum i maja kilka postów
Utrudniło by to życie takim userom co zakładają po 50 kont.
No dobra jak zamknięta rejestracja nie przejdzie, to chociaż wejście przez zaproszenia... Bo tak jak jest na FST to może masz racje, utrudniłoby trochę, ale w sumie żaden problem dla tekiego co się nudzi żeby zrobić w dzień 15kont, na spamować gdzieś np. 30 postów, poczekać ileś tam czasu żeby mieć dostęp do działu zaproszeń, a później heja ! :P
Napewno nie bedzie na forum zamknietej rejestracji. Miedzy innymi dlatego, ze jest to forum dla kazdego, niekonicznie obeznanego w p2p, majacego znajomych bawiacych sie tym. Wtedy nasuwa sie pytanie - w jaki sposob sie dostac na forum? No i sami sobie odpowiedzcie, bo ja nie wiem...
wlasnie to jak maja nie miec takie osoby wstepu skoro zakmnieta rejestracja nie dostep do dzialu zaproszen po jakims tam czasie i postach oczywiscie tez nie to co ??
Póki co ani zamkniętej rejestracji, ani zaproszeń NIE BĘDZIE.
Zamykam.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.