PDA

View Full Version : Pudzian zdobył Syberię!

szymono
23-02-08, 22:51
Mariusz Pudzianowski wygrał w Irkucku na Syberii zawody organizowane przez Rosjan jako etap eliminacji do tegorocznych Mistrzostw ¦wiata dla bloków wschodnich - poinformowała oficjalna strona "Pudziana".
Drugie miejsce zaj±ł Rosjanin Elbrus Migmatulin, a za nim uplasował się Stojan Todorchew z Bułgarii.
"Pudzian" jest wielokrotnym mistrzem ¶wiata w rywalizacji strongmanów.
interia.pl

Konrad9991
24-02-08, 10:33
Pudzian- Mistrz ¦wiata

Tobiasz22
24-02-08, 19:00
dziwne jest to ze pudzian raz za razem wygrywa tylko ze z zupelnie innymi zawodnikami.. interesuje mnie na ile te zawody strongmanow to poazny sport powaznych ludzi..

mrks1
24-02-08, 19:11
dziwne jest to ze pudzian raz za razem wygrywa tylko ze z zupelnie innymi zawodnikami.. interesuje mnie na ile te zawody strongmanow to poazny sport powaznych ludzi..
bo Pudzian jest nie do zdarcia
a co to wogole znaczy powazny sport, jak ktos to lubi, jako zawodnik lub kibic to traktuje to powaznie
sport jest widowiskowy, przyciaga kibicow i sponsorow, ma swoje federacje krajowe i miedzynarodowe to chyba jest powazny
moim zdaniem na pewno wyglada to powazniej niz np. kulturystyka

szymono
24-02-08, 20:12
No wła¶nie nie wiem co to znaczy "poważny sport dla poważnych ludzi"?

Fachowiec
29-02-08, 16:11
kiedy s± następne zawody w polsce ?

Ferrari551
06-03-08, 21:01
Pudzian- Mistrz ¦wiata http://www.torrentmania.info/../images/misc/schield.gif

scorpio85
21-07-08, 02:33
Mam pytanko czy w zawodach StrongManów istnieje co¶ takiego jak kontrola antydopingowa??
Ostatnio jaki¶ znany StrongMan z USA (nie pamiętam niestety nazwiska) zmarł w młodym wieku z przekoksowania.;|

Kamil164
21-07-08, 13:22
Kolego...daj mi linka do artykulu, gdzie napisane bylo, ze zmarl z przekoksowania? 'heart attack'... taka oficjalna wiadomosc.. przetrenowal się chłopak...

Kamilo0099
21-07-08, 13:51
Ja mu gratuluje jest swietnym silaczem:)

Cartmans
21-07-08, 15:17
Pudzian wymiata i rzadko kiedy przegrywa. Życzę mu dalej powodzenia w kolejnych zawodach.

bgszef
21-07-08, 16:49
Mam pytanko czy w zawodach StrongManów istnieje co¶ takiego jak kontrola antydopingowa??
Ostatnio jaki¶ znany StrongMan z USA (nie pamiętam niestety nazwiska) zmarł w młodym wieku z przekoksowania.;|

Jest, ale co z tego jak wiekszosc scrodkow jest nie do wykrcia juz w pare dni po zakonczonym cyklu. Pudzian tez koks. Wystarczy zobaczyc jego rzezbe, a posture strongmanow ze wschodu lub skandynawii.

czullo
21-07-08, 18:44
Nie ma zadnej kontoli dopingowej

Esox
11-08-08, 19:03
Pudzian ma fenomenalny orgamizm, ze przez tyle sezonow jest w tak wysokiej formie. Cieszmy sie ze w tej dyscyplinie mam prawdziwego mistrza swiata :)

soldek
11-08-08, 19:27
Jesse Marunde, mial tylko 28 lat i zmarl na zawal, pare lat temu zmarl rowniez silacz John Perry w wieku 29 lat rowniez na serce.