View Full Version : problem - co z zapisami do grupy Elite?
nie za bardzo wiem gdzie o to zapytac wiec pytam tutaj
niedawno zapisy do grupy Elite zostaly wylaczone- dlaczego i na jak dlugo?
czy mam szanse sie tam dostac jesli nie mam konta na zadnej stronie z lvl 6+?
pzdr!;-)
nie za bardzo wiem gdzie o to zapytac wiec pytam tutaj
niedawno zapisy do grupy Elite zostaly wylaczone- dlaczego i na jak dlugo?
pzdr!;-)
Są dwa sposoby, aby tam się dostać.
Pierwszy to, że ktoś z tamtych użytkowników w Grupie Elite zgłosi Cię (ufa Tobie lub widzi, że starasz się na forum).
Drugi sposób to, że spełniasz warunki, wiadomo jakie. Jak spełniasz to piszesz zgłoszenie.
Zapisy do tej Grupy będą czasami tylko otwarte, nie wiem co ile.
Więcej sposobów nie ma. Osoba, która nie jest "widoczna" lub nie spełnia warunków ma zerowe szanse, aby tam przeszła w Ankiecie.
Regulamin został ustalony i dzięki temu tam nie ma żadnych oszustw itp.
dzieki za odpowiedz, jako ze nie nie znam nikogo z grupy Elite to poczekam az znow otworzycie zapisy na to forum i wtedy sie zglosze, moze sie uda tam dostac.. :)
skoro juz jestesmy w temacie to ja zapytam o cos:D
czy s*t moze byc jako stronka 6lvl+??
zapka na stronke dostalem jak jeszcze byla na 8 lvl, a wiadomo ze dla wielu to jedna z najlepszych stron torrent.
skoro juz jestesmy w temacie to ja zapytam o cos:D
czy s*t moze byc jako stronka 6lvl+??
zapka na stronke dostalem jak jeszcze byla na 8 lvl, a wiadomo ze dla wielu to jedna z najlepszych stron torrent.
Aktualnie S*T jest na 5 lvl'u, więc musisz raczej poczekać aż awansuje :)
no tylko sie moge niedoczekac
to idz przekonywac w topicu z rankingiem ze ScT powinno byc na 6 lvl jak nic ;)
nie masz. wiem za utopsji ;)
antonpolaco
20-02-08, 23:01
chciałeś użyć słowa autopsji czy raczej utopii ;D
troche bez sensu jest to wymaganie konta powyzej 6 lvl. ja nie widze tam konta ktore jest mi niezbedne. taki podzial jest tylko dla levelo-maniakow.
nie musze miec konta na wyzszym levelu bo to co mam w zupelnosci mi wystarczy do sciagniecia interesujacych mnie pozycji z dobrymi predkosciami.
Skoro masz to co ci potrzebne, w takim razie po co ci dostep do tej grupy?
@kosa46
Bywa :P
EEE... ksylian jak to co masz Ci wystarcza to po co chcesz tam być? Aj enigma minimalnie mnie wyprzedziłeś :P
Obecnie też niemam żadnego konta z lvl 6. Ciągle szukam. Mam nadzieję że w końcu znajdę i będę mógł się starać do grupy Elite.
lvl 6+ co my tutaj mamy tak w ogole?
Level 6
Bithumen[8] (http://www.torrentmania.info/../f-trackery-od-rodka-89/t-bithumen-ogolnie-13525.html) - NB[8] (http://www.torrentmania.info/../trackery-od-rodka/t-wwwnorbitsnet-ogolnie-6295.html) - AOM[7] - tych stronek nie znam i w sumnie mnie nie interesuja chociazby z tego powodu ze ich zawartosc nie jest oceniana na 10
Level 7
TT[10] (http://www.torrentmania.info/../trackery-od-rodka/t-wwwtrancetrafficcom-ogolnie-6220.html) - nie lubie trace'u
Level 8
SweDVDR[8] - nie sciagam dvd, nie korzystam z dvdseed ani innych stron z dvd (http://www.torrentmania.info/../trackery-od-rodka/t-wwwswedvdrorg-ogolnie-6274.html)
Level 9
F*C[8] - FTN[9] (http://www.torrentmania.info/../trackery-od-rodka/t-httpfeedthenet-ogolnie-6210.html) (na ftn nie mozna sie teraz dostac bo zapkow nikt nie ma) - F**R[7] - E****[8]
Level 10
U*-*[7] na gym trackerze g**** jest (http://www.torrentmania.info/../trackery-od-rodka/t-wwwuk-torg-ogolnie-6215.html)
w sumie to najfajniejsze trackery sa ponizej lvl 5
mamy tam PT - najlepszy polski tracker, scc - tracker z genialnym pre jesli komus na tym zalezy, TB, TL - swietne paczki, revTT - ogolnie b. dobry i lubiany tacker
na cholere wiec mi trackery z 6+? chyba tylko po to zeby sie dostac do elity a w sumie to troche dziwny powod bo nie do tego powinny sluzyc stronki z torkami
ja do elity chce sie dostac bo zalezy mi na takich stronkach jak TB czy what.cd na ktore chcialbym sie dostac...
ps. jak otworza rejestrcje do elity to sie zglosze, a noz widelec mi sie uda i mnie tam przyjma
antonpolaco
21-02-08, 22:09
o kolega nie korzysta ze stron dvd a dzisiaj próbował dyskutować ze mną na ten temat
powyżej lev.5 nic nie ma ale wie, gzie jest gó*no a gdzie nie
w tym temacie razem z @ksylian dobraliście się dobrze, występujcie zawsze w duecie, będzie śmieszniej;D
nie korzystam z trackerow dvd ale to nie znaczy ze ktos ma mi zabraniac sie na ich temat wypowiadac!! tym bardziej ze mam konta na dvdseed i innych
nie mam za to nic z lvl 6 i wyzszych ale potrafie czytac i korzystam z tego skilla by sie czegos o tym trackerach dowiedziec w zwiazku z tym takze jaies zdanie o nich mam
antonopolaco a ty zamiast spamowac i tylko pisac jacy to inny nie sa smieszni w koncu urodzilbys cos konstruktywnego bo jak narazie to tylko robisz sztuczny tlok
gutekck1982
21-02-08, 22:22
Nie łape! Są wyrazne zasady na jakich się tam można dostać to po kiego grzyba próbować jak się ich nie spełnia. Jak ktoś ma dostać konto/ zaproszenie to dostanie (choćby pisząc w dziale z prośbami). Jedyne co może być ciekawego w elite to cały dział nie doczytyczący z/k.
Myślę, że w odpowiednim czasie "każdy" może się tam dostać, dla każdego przyjdzie ten moment.
Ale skoro Wam się spieszy to czekajcie, aż otworzą zgłoszenia.
Powodzenia Wam życze.
@antonpolaco ale trochę racji mają bo takie **** to jest śmiech na sali ta stronka leci tylko na level bo jej zawartość zostawię bez komentarza.
Skoro masz to co ci potrzebne, w takim razie po co ci dostep do tej grupy?
EEE... ksylian jak to co masz Ci wystarcza to po co chcesz tam być?
powiem wam chlopaki ze macie racje.
tez sie nad tym zastanawialem i nie widze takiej potrezby wiec nie bede sie starac.
w tym temacie razem z @ksylian dobraliście się dobrze, występujcie zawsze w duecie, będzie śmieszniej;D
twoj poziom chlopczyku jest zenujaco niski, kazdy twoj post bardziej mnie w tym utwierdza.
proponuje powrot na forum onetu - zrobisz nam wszystkim przysluge.
ale zgodnie z zasada: "nigdy nie dyskutuj z idiota. najpierw znizy cie do swego poziomu a pozniej pokona doswiadczeniem" wole z toba nie dyskutowac.
btw. ladnie wyszedles na zdjeciu w avatarze :hahaha:
Ksylian Twoj awatar nie lepszy :lol:
nie wiem jakim masterem trzeba być żeby zostac przyjętym do tej elity w każdym bądź mnie powiedzieli dziękuje :P
widac 20 TB wysłane na kilku stronkach i ponad 1000 postów tutaj to za mało
twoj poziom chlopczyku jest zenujaco niski,
btw. ladnie wyszedles na zdjeciu w avatarze :hahaha:
Bez urazy ksylian ale antonpolaco raczej chłopczykiem dla Ciebie nie jest... Zobacz do jego profilu ile ma lat ;D
@ose nie łam sie, mi też się nie udało, może innym razem :P
za mało postów w dziale wymian :D :D
gutekck1982
23-02-08, 19:20
Oj panowie, a Wy znowu o tej całej "elicie".
ose naskrob do moda może Ci przybliży nieco powód?
widac 20 TB wysłane na kilku stronkach i ponad 1000 postów tutaj to za mało z tego co mnie wiadomo to jest więcej wymagań niż napisałeś. Up + posty to nie wszystko.
pozdrawiam
@ose nie łam sie, mi też się nie udało, może innym razem :P
ciekawe czy jest ktos komu sie udalo ?
ciekawe czy jest ktos komu sie udalo ?
Napewno ]:-> Jest tu kilku userów na TM którzy na bank się tam dostali :P
no tak, czyli jeden na pewno :)
Napewno ]:-> Jest tu kilku userów na TM którzy na bank się tam dostali :P
No chyba tak, ktoś musiał zagłosować za lub przeciw.
Ich wola, a ja ich nie komentuję.
Co do @ose i @magic93 jeśli zauważycie "co tamtym" mogło się nie spodobać to myślę, że kolejny raz może wam sie udać. Tyle na ten temat :P
Innych nie komentuję, bo wszystkich spraw nie znam.
Ja już jestem w elicie.To elitarny klub jednoosobowy i ja tam rządzę.
Co do wymogów,to zawsze muszą być wyśrubowane,bo inaczej z elite zrobi się mob.
No coz sa i tacy ludzie, ktorzy sie dowartosciowuja tym, ze maja konta na trackerach z wysokimi levelami. To nic, ze nigdy nie mieli dziewczyny, a sex uprawiali z wlasna reka. Liczy sie, ze beda mogli sie kolegom w gimbusie w drodze do szkoly pochwalic, ze dostali sie do "elity".
BTW najlepszy tracker to i tak TB
Pozdrawiam wszystkich no-lifow, starajcie sie moze was wezma ehhhh.....
o nic, ze nigdy nie mieli dziewczyny, a sex uprawiali z wlasna reka. Liczy sie, ze beda mogli sie kolegom w gimbusie w drodze do szkoly pochwalic, ze dostali sie do "elity".
Jedni lubią złoto, inni błoto ;)
i
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :D
bgszef (http://www.torrentmania.info/../u-bgszef-32617.html)
Swoim tekstem pokazałeś jak zachowuje się dziecko, któremu zabrano cukierka. Nie wiesz co ma na celu grupa ELite to nie pisz głupot.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.