View Full Version : Rekord Guinnessa dla "Dominatora"
Mariusz Pudzianowski pobił w środę rekord Guinnessa w przeciągnięciu tramwaju z pasażerami w środku. Próba odbyła się we Wrocławiu w ramach imprezy przyznania czterokrotnemu mistrzowi świata strong man "złotego siedzenia" w specjalnym "Tramwaju Gwiazd".
30-letni Pudzianowski przeciągnął ważący 34 tony tramwaj, w którym znajdowało się dodatkowo 15 osób, na odległość 20 m. "Pod sam koniec miałem już mroczki przed oczami, ale przy dużym wysiłku czasem mi się to zdarza więc nie miałem zamiaru odpuszczać" - powiedział Pudzianowski.
info:interia
Nie ma wątpliwości ,że jest to najsilniejszy człowiek świata :) .
najwieksze stężenie sterydów na kg mięśnia
ale fakt że ma tez talent i naturalne predyspozycje
najwieksze stężenie sterydów na kg mięśnia
ale fakt że ma tez talent i naturalne predyspozycje
Pomyliłeś go chyba z jakimś kolarzem:-]
Ma chlop Powera. GRATULACJE MARIUSZ!!!
30 ton tranwaj i go poruszył....normalnie Mi szczyna opadła
brawo ..Pudzian ...wielki sportowiec ...niektórym sie nie podoba (sterydy,wiezienie) dla mnie naprawdę wiele razu udowodnił ze jest mistrzem
Mam nadzieje ze po pudzianie wyrosnie nam ktos równie silny co pudzian :D
kiedys zawzięcie ogladalem wszystkie zawody strongmanów, nawet dwa razy na takich bylem (jako widz dla jasnosci), udalo mi sie zdobyc plakat z podpisem i zdjecie zrobilem sobie z Pudzianem, jest tylko 2,5 raza szerszy ode mnie:lo:
teraz we wroclawiu potwierdzil to że jest najsilniejszym czlowiekiem na swiecie
Może nie jest bystry ale robi to co umie najlepiej i chwała mu za to...niech nam świat go zazdrości;-)
Może nie jest bystry ale robi to co umie najlepiej i chwała mu za to...niech nam świat go zazdrości;-)
Ma więcej tołku niż większość sportowców
Ma więcej tołku niż większość sportowców Co do robienia kasy to tak ale jeśli chodzi o naukę to raczej nie jest bystry.
Kamilo0099
09-09-08, 15:13
Lol 30ton, jest niezly:)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.