View Full Version : Info Odstraszacz komarów
Darmowy program na komórkę, który musisz mieć jeśli wyjeżdżasz na wakacje i nie chcesz być darmowym bankiem krwi.
Odstraszacz komarów działa na większości telefonów komórkowych. Uruchomiony w aparacie, zaczyna emitować częstotliwości rzędu od 16 do 20 tysięcy Hz. Są to dźwięki, których używa do echolokacji główny wróg komarów - nietoperz. Dzięki temu małemu programowi możemy oszukać insekty i sprawić by nasz telefon stał się na pewien czas koszmarem dla komarów. Narzędzie jest proste w obsłudze i w połączeniu z dobrym głośnikiem aparatu jest bardzo skuteczny (podobno).
klik (http://www.sendspace.com/file/a80mbx)
Na urlop napewno sie przyda.
Komary tak samo tną :] - tylko bateria sie wyczerpuje
Miałem to ale gwarantuję że będziesz miał tyle samo ukąszeń co przed włączeniem tego. Zgadzam się z Cors4ir :ironman:
Wiadomo, ze to nie dziala. Przeciez takiego typu programy sa tworzone dla ludzi delikatnie mowiac, latwych do oszukania. Niby jak za pomoca programu mozna odstraszyc komara? Zreszta na komary nie dziala 99% preparatow, takich jak kremy, mascie, spray'e, spiralki.
Co najwyzej mozna sie komus pochwalic swoja "inteligencja", przyznajac sie, ze ma sie taki program w telefonie :]
Na upartego jest prosty sposób na komary przy uzyciu fona - obserwować komara i jak usiądze na naszej skórze przypi*rdolić mu z całej siły :brick:
Na upartego jest prosty sposób na komary przy uzyciu fona - obserwować komara i jak usiądze na naszej skórze przypi*rdolić mu z całej siły :brick:
soposób Cors4ir jest najlepszy
electric_boy
03-07-06, 09:44
również się zgadzam, nienawidzę tych małych, latających i brzęczących nad uchem świństw! a to jest najlepszy sposób na nie :D
lipa z tym odstraszaczem - testowalem go juz dawno temu i tak mnie pogryzly
maciejas666
03-07-06, 13:58
ahahaha :D no tak :) glosniczek telefonu wydajacy bardzo niska czestotliwosc dzwieku ... jasne :) nie wierze w takie pierdoły :)
ja Wam podam tajną recepturę na komary
0.25l bimbru + 4 piwa (lub wzwyż) i nie poczujecie żadnego komara
:)
...swojej świeżości też nie :D - laski będą wiać, a przecież nie o to chodzi
Zapomniałeś o super tajnym składniku - czosnku - wtedy nawet przed czarami jestesmy zabezpieczeni :hahaha:
buehehhehe
Nie no czego to ludzie nie wymyślą :P
To mnie rozwaliło :] Ale dzięki :P Może sobie sprawdze kiedys hehehe
ja Wam podam tajną recepturę na komary
0.25l bimbru + 4 piwa (lub wzwyż) i nie poczujecie żadnego komara
:)
Sposob dobry. Pare razy go testowalem, tylko troche w innych proporcjach (na niekorzysc piw). Na pewno nie poczujemy nic od razu, ale nastepnego dnia bedzie nam podwojnie nieprzyjemnie :beated:
widze że szemhazaj zaprezentował nam tu metodę tzw. znieczulenia od środka, również polecam z własnego doświadczenia, a i jeszcze jakby ktoś miał kamienie nerkowe to dużo piwa pić, to tak apropo magicznych właściwości alkoholu
xD ale mam nere z tego prgramu xD ... ma ktoś może program że nauka lepiej wchodzi ;> xD PzD
tak telefon na komary nie działa ale .OF.może :rap:
wchodząc tu sie dziwiłem jak to możliwe :D ale widac ze nie dziala .... a szkoda
Jak moze to działać to muszą być ultradzwięki niesłyszalne dla ucha ludzkiego.
KillBill455
23-06-07, 23:17
lipa, teraz tną szybciej
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.