PDA

View Full Version : Najlepsze TRANCE'owe huby

Only4Djs
09-12-07, 17:41
Być może temat był wałkowany ale jednak czesto sie sytuacja zmienia na hubach tym samym prosiłbym o wyrozumiałość i podanie w miare mozliwości kto ma kto zna huby różnej narodowości byleby z muzyką trance najlepiej jeszcze najświeższe relki...Troche sporo wymagam ale kto podoła to oczywiscie bro ;)

tomek365
10-12-07, 15:57
podczepiam ise do tematu również proszę

Only4Djs
12-12-07, 20:03
tyle co wiem to : microdots.kicks-ass.net:4111 jednym z lepszych i takich mało znanych czekamy na kolejne wasze ulubione

blankoo
26-12-07, 12:48
polecam : polaczyc sie na Huby Zagraniczne HOLANDIA i znajdziesz tam duzo muzyki :) same nowosci :)

Only4Djs
27-12-07, 16:44
to jest jakieś wyjscie ale niektóre huby całkiem innej narodowsci niż NL mają ukryte perełki bo DJ'e nie siedzą na pospolitych zazwyczaj tylko na pobocznych mało znanych dla niewtajemniczonych :D

Hardy
03-01-08, 04:38
no tak ale kazdy hub ma swoje reguly i nie kazdy pozwala na uzywanie takich klientow, dlatego warto trzymac na dysku spakowane rls, bo kto wie moze ktos kiedy zaprosi cie na dobrego prywatnego huba

Vacenty
14-02-08, 12:58
Only4Djs (http://www.torrentmania.info/../u-only4djs-30654.html) - dobrze prawisz.
Jesli byłoby naprawdę warto, to chętnie powróciłbym do DC ze względu na chociażby dobre źródła elektroniki. TT i kilka for to jednak często za mało jeśli szuka się czegoś naprawdę rzadkiego. Liczę na rozwój tematu.

zietas
27-02-08, 19:11
hmm, wydawalo mi sie ze w tym topicu znalazlem ten adres ale teraz go nie widze:
tranceworld.no-ip.org:999

a tu jeszcze jeden, niby hs, ale chlopaki tez maja duzo trance:
hardstyle-hub.ddns.name:1411

Only4Djs tnx za microdots, bardzo dobry hub

Hardy
27-02-08, 22:29
troszke z innej beczki jak ktos kolekcjonuje mdvdr lub mvid`y, i ma na dysku okolo 40 giga tych pliczkow to niech do mnie napisze na pm , bo naprawde warto mozna znalez wp.zdu elektronicznych eventow i teledyskow :)

zietas
28-02-08, 13:14
ja mam na razie dopiero 15GB filmow z tranceowych eventow , wiec odezwe sie za jakis czas :)

Hardy
28-02-08, 13:36
ja mam na razie dopiero 15GB filmow z tranceowych eventow , wiec odezwe sie za jakis czas :)

najlepiej jak by byly to spakowane scenowe rls

zietas
28-02-08, 16:39
niestety nie, aviki i mpg... po co trzymac rary z takimi rzeczami na dysku?

Hardy
28-02-08, 20:13
wiesz co sam nie wiem prawdopodobnie dla latwiejszego i szybszego rozpowszechniania, np 2 osoby posiadaja okreslony plik, jezeli jest spakowany na iles tam rarow to bedziesz zasysal od 2 osob, a nie od 1 w przypadku wypakowanego pliku.

zietas
28-02-08, 22:23
Z tego co mi powiedzial admin na TranceWorld, to w dzisiejszych czasach dozwolone sa klienty umozliwiajace sciaganie jednego pliku od wielu osob. Kiedys bardzo duzo sciagalem przez dc i wiem, ze wtedy takie klienty byly stanowczo zabronione, ale potem przez 3 lata nie mialem internetu (tylko bardzo incydentalny kontakt w kafejkach internetowych jak musialem odebrac maila) i z tego co slyszalem sytuacja sie jednak zmienila. Rozumiem, ze ty sciagasz filmy z eventow w formie kilkudziesieciu malych rarow, rozpakowujesz, ogladasz, a potem wywalasz rozpakowany plik i zostawiasz sobie na dysku tylko rary. Mozna i tak, calkiem rozsadna opcja, chociaz jesli jest prawda, ze multidownload clients sa juz dozwolone to pewnie bedzie tracila na popularnosci.

zietas
01-03-08, 00:33
hardy jak ci sie wczoraj (29.02) udalo napisac posta z data (01.03), ktory dodatkowo wyladowal w polowie tego topica? :D

Hardy
01-03-08, 09:32
heh to jest dobre pytanie :O

zenia10
29-03-08, 13:16
ja rowniez