View Full Version : Wakacje?
Macie jakieś ciekawe zajęcia na te wakacje, bo się zaczeły i doszedłem do wniosku, że nie ma tak naprawde co robić ciekawego... Bo ile można stać z kumplami i grać w piłke o_0
mozna jechac za granice zarobic sobie euro :D
Można... JAk się ma 18 i/lub znajomości :]
to zalezy olbo do znajomych jedziesz i pomagasz :D wcale nie trzeba miec 18
No cóż, zależy od wielu czynników, może jakaś praca, wyjazd do rodziny :).
ja tez za granice jade
mam powyzej 18tki i siostre u ktorej bede mieszkal :)
wiec mam gdzie spac
a to podstawa
prace w zeszle wakacje mialem wiec pewnie ta sama :)
Virtual Machine
23-06-06, 22:45
Ja mam za tydzien :D wiec praca albo bedzie albo mnie ominie, ponieważ wyrobienie dowodu to miesiac + nic czyli dwa tygodnie = po wakacjach, no ale planuję jechac nad jeziorko nad domek : ) ,abo do znajomyuch za granice : )
mam wakacje od około 2 miesiecy i polecam każdemu nic nierobienie oraz równie atrakcyjne leżenie koniem do góry :) bardzo przyjemne i relaksujące ,jak narazie jeszcze mi się nie znudziło
PS popić też czasem można ...
Ja tam wolę robić wycieczki motorowe - laski można podrywać i raz dwa sie dotlenimy ;P
maciejas666
24-06-06, 11:25
ja mialem kilka propozycji pracy za granica . budowa domow , zbieranie owocow , kelner w grecji , jechac jako towarzysz w TIR'ze lub tez pracowac tutaj w PL u ojca :) oczywiscie wybralem robote u ojca :) nie bede musial wstawac o 6 a dojade sobie pozniej do roboty :) zmusilo mnie takze prawo jazdy :) w wakacje mam nadzieje wyrobienia prawka ;]
Ja akurat mam urlop przez cale dwa miesiace:).Caly rok sie pracowalo to trzeba teraz odpoczac i gdzies wyjechac na wakacje:)
Jeżeli ktoś ma chęci, głowę na karku to zawsze co dla siebie znajdzie.
electric_boy
29-06-06, 10:38
ja wakacje mam podobnie jak szemhazaj już od ok. 2 miechów, ale od 22 czerwca dopiero takie w 100% (ostatnie egzaminy się skończyły :D) co mam zamiar robić? nudzić się jak w każde wakacje ;P nic szczególnego
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.