View Full Version : Jaki program typowo do ciągniecia mp3?
W wzkiązku z tym ze zablokowali kaze,a z niej zawsze mozna było sciagnac dany kawałek(brzmiacy lepiej juz wcale ;) ) to chciałbym sie dowiedziec jakiego progsa mi polecicie do sciegniecia pojedynczych kawałków muzycznych?
ja osobiscie polecam bearshare naprawde bardzo szybciutko sciaga ;] i duzo pliczkow jest dostepnych :)
a ja polecam BearShare Pro i emula
Mi najlepiej mp3 ściaga LimeWire, kochana limonka jest sybciutka ale dla niektórych wadą może byc to że jest stworzona na Javie i obicąża kompa.
Do mp3 wysmienite jest BearShare
BearShare jest moim zdaniem najlepszy, emule za wolny a najlepsze rozwiązanie to www.filemp3.org (oczywiście konto)+dobry program BT np Azureus i ściągasz, ja tak robie i jestem zadowolony, tylko, że nie ma wyszukiwarki takiej jak w Kazzie, że wpisujesz tytuł piosenki i ściaga! Ale ogólnie polecam!
A Ja ściągam Aresem,i jest git. :)
funsharing
17-01-06, 13:08
imesh, albo emule :)
jAmiałem przez kilka dni imesha i jak dla mnie to nie za dobry on jest ale kto woli ja wole emule jak się dobrze bujnie to kilka sekund i mam pliczek :)
powodzenia
Klijent BT + www.filemp3.org :D
jAmiałem przez kilka dni imesha i jak dla mnie to nie za dobry on jest ale kto woli
dokladnie, jak kto woli, u mnie imeshem sie mp3 sciagaja zawsze maxem :D
poza tym wygodny jest dla mnie bo ma TYLKO mp3 ( i klipy)
Ja generalnie polecam eMule i BearShare
Soulseek. Mały, szybki, nie ma problemów z zasobami muzyki.
Zdecydowanie polecam BearShare Pro.Sciąga pełnym łączem i do tego są wrzystkie nowości.
Moim zdaniem dla mp3 caly czas kroluje kazaa (oczywiscie jesli ktos teraz umie ja skonfigurowac i sie polaczyc)... sciaga bardzo szybko,mozesz znalesc praktycznie kazda mp3 ktora potrzebujesz.
LimeWire najlepsze do pojedynczych mp3. Speed najszybszy znajduje to co trzeba i jest praktycznie wszystko :)
ja używam DC++ są i filmy i tapetki i wszystko to co jest :)
Do mp3 tylko BearShare czyli popularny misio bez wersji szpiegowskich ;)
Kiedyś używałem do mp3 eDonkeya ale znacznie lepsze są BearShare i Morpheus. Zwłaszcza Morpheus jest dobry. :]
lukasz3001
20-01-06, 12:05
ja polecam ci emule do mp3 ja nim wlasnie sciagam mp3 :)
Słyszałem, ze w BearShare dużo syfu jest znaczy sie szpiegów??
moze jest duzo syfu ale mp3 zazwyczaj sa dobre i do sciagania wlasnie nich jest najlepszy misiek :D
Kazaa i tak juz dawno czas jej swietnosci minal.Faki,spywary i ten syf.Alternatywa konta na dobrych witrynach torrentowych ,ew.sprawdzone zrodla emula
ja cały czas jade z torrenta, czasem DC. Dla mnie tylko torrent się liczy....
pojedynczych mp3 to ja często nie ściągam raczej używam torrenta do ściągania większych paczek
Kiedys sciagalem mp3 emulem, jednak teraz najlepiej sie sprawdza bittorrent. :D
Mp3 najlepiej z Filemp3.org! Cala masa i do tego bardzo szybko sie sciaga. A klient Bitlord.
MP3 najlepiej mozna sciagac z Vipmusic.org
dc++ do pojedynczych mp3 ;)
zgadzam sie dc++ jest do tego najlepszy
Zdecydowanie eMule, jeżeli ma się zew ip --> wyszukiwarka i ... już słuchasz Smile
ratiomaster
22-01-06, 17:35
czemu to ciagle powtarzasz - emu i zew ip...
ja ostatnio do sciagaja pojedynczych mp3 uzywam iMESHa
rozbuchaczkluch
25-01-06, 12:51
Do sciagania pojedynczych plikow mp3 znakomicie nadaje sie Shaeraza.
Do mp3 dobry jest eMule i klienty torrentowe np. Rufus, gdy sie sciaga z Filemp3.org
Pojedyńcze emule ze względu na wyszukiwarke.Całe albumy sieć torrent.
konradmalachowski
26-01-06, 15:20
ja mysle ze bearshare :D to moim zdaniem najlepszy program szybko idzie i sporo ludzi udostepnia
ja uzywam do muzy emule-pojedyncze kawalki oraz dc++ do tego samego oraz torrenta filemp3.org i trancetraffic.com do nowosci i clay plytek...
Do pojedynczych mp3 doskonaly jest soulseek bo ma naprawde spore zasoby nawet starszych rzeczy jedna nieraz trzeba poczekac w kolejce, dc++ tez jest dobry ale wiele zalez od tego na jakim hubie przebywasz, i w dc latwiej na pewno znalesc osobe z wolnym slotem lecz nie zawsze szybkim laczem.Zachwalane tak emule u mnie na ostatnim miejscu przez swoje nieraz kolosalne kolejki.Ale kwestia gustu.
iniemamocny
27-01-06, 21:17
może was wszystkich zdziwię ale ja robie to całkiem
inaczej w ogóle nie używam programów p2p w tym celu
łykam z ruskich serwerów jak to robie.
Normalnie się płaci za ściąganie muzyki, ale są serwery
na których na każde założone konto możesz ściągać
3 utwory dziennie zakładasz sobie z 50 kont
I dziennie zasysasz już 150 utworów chyba już kumacie
A jedynym ograniczenie jest prędkość posiadanego
Łącza internetowego no i to jest legalne 8)
nextepisode1
29-01-06, 15:08
BearShare moim zdaniem jest najlepszy
kazaa kojarzy mi sie z wirusami-BLEH.BearShare the best!
Bearshare jest dobry ale wirusy tez sie zdazaja.
ja zciagam dapem ze stron....fakt nie zawsze nowosci ale za to szybko!:)
uzywam bearshare w wersji pro i niczego innego mi nie potrzeba, polecam!
Ovalogicpl
03-02-06, 23:38
Ja sciagam programem Shareaza Jest najlepsza.Polega na wymianie plikami w formie p2p.Wszystkie tam typy sa filmów mp3.Naprawde polecam!
Jak dla mnie jeśli masz trochę cierpliwości to DC++, bo tam jeśli ściągasz np. cały album to wystarszy znaleźć jakiegoś Szweda :) z szybkim łączem i już idzie na top speed. Dlaczego akurat od Szweda? Ano bo oni mają łącza symetryczne po 10Mbit i generalnie rządzą na DC wg mnie , jest ich tam bardzo dużo.
Emule, Imesh, BearShare to chyba najlepsze programy z duzymi zbiorami.
kazza Lite chodz ostanio byly problemy ale traz jest ok, jeszce moze byc emule i Dc++
LimeWire. Dawniej kazaa ale zeszła na psy :confused: .
Warto obadac, program o nazwie soulsek tez jest dobry transfery są ok i jest duzo muzy
Hubabuba222
08-02-06, 13:39
Oczywiście nic innego jak DC++, pare dobrych hubów i można wszystko znaleźc.
funsharing
08-02-06, 23:12
DC++ jest okej jeśli masz odpowiedni share bo jak nie to ostaje emule ktorego sam tez uzywam do mp3 i jest spoko fakt ze czasem trzeba poczekac troche na plik ale za to nowosci sa na zawolanie
Hubabuba222
09-02-06, 11:43
Z tym share to fakt, w dc++ można ubolewac gdy ma sie np. dysk 80 GB wypchany po brzegi share ale dobre huby wymagają np. 100 GB :D
BearShare Pro tylko to używam, bardzo szybkie transwery
BearShare, dla mnie najlepszy :>
Moim zdaniem zdecydowanie DC++ :)
Warto obadac, program o nazwie soulsek tez jest dobry transfery są ok i jest duzo muzy
W pełni sie z Toba zgadzam mimo że rzadko go używam to jeśli chodzi muze to sprawdza sie doskonale :D A najwieksza zaleta jest praktycznie ( brak fake'ów (jak dotąd jeszcze mi sie nie zdarzyło zassac zadnego smiecia) :D
niemanicka
20-02-06, 16:52
jeszcze nigdy nie zawiodł mnie BearShare, szybko szuka i sciaga nie najwolniej... dla nie wymagających w sam raz
Zdecydowanie polecam Morpheusa. Jak dla mnie lepszy od Bearshare'a i DC++ jeżeli chodzi o ściąganie mp3.
kamil_net_
20-02-06, 18:59
Ja Polecam Ares-a lub Bear share :)
ja uzywam roznie..
ostatnio dosyc czesto kazy, ale rowniez bearshare'a i dc++
Do muzy jak dla mnie to DC++ - koniecznie musi byc Active i znajduje sie wszystko czego uszy zapragną....
Wszystko czego potrzebuje z muzy znajduje na emule lub soulseek
eDonkey, DC ++ i jakies fajne huby.
znajomy mówi że DC++ ma dużo mp3 i duży wybór pojedynczych utworów, nowości w postaci albumów to moim zdaniem torrent
Ja osobiscie ciagne mp3-ojki (pojedyncze ) a nie albumy z DC++ i jest wszytsko.Jelsi masz wejscie na huby powyzej 30 GB share to znajdziesz prawie wszytsko :D
Najlepszy według mnie jest bear share, szybkie transfery i duza baza plików
mysle ze najlepszy jest DC++, bardzo duzo osob na nim udostepnia no i sa wyskoie transfery
Do ściągania muzyki polecam LimeWire Pro. Kiedyś był taki program fajny, ale mi coś nie działa, nie wiem czemu: 2FINDMP3. Moment muzyczna była. Polecam go.
Ja uzywam BearShare jest najlepszy. Wszystko idziesz super, raz dwa i mam mp3 :bye:
ArielWojcik
10-03-06, 20:49
bearshare do mp3 jest kozaczny
limewire - wysokie transfery i prawie wszystko co dusza zapragnie
bearshare
plusy:
-szybki transfer
-bardzo duzo plikow
minusy:
-brak :D
polecam LimeWire ,duzo zrodeł i max speed
Ja polecam od siebie ******** .Na hubach których siedzę prakjtycznie zawsze mam max łacza. Ponadto trzeba sobie znaleźc gości od których jest dobry transfer.
[glow=blue:4efc247a9f]EDIT // Szemhazaj // Regulamin pkt 25[/glow:4efc247a9f]
Ja do mp3 uzywam emule jest bardzo dobry :D
LimeWire, szczerze polecam
Konrad9991
18-03-06, 20:30
Najlepszy jest Bear Share
ja tam mp3 szarpie z ftp'ow :P
mp3ki z emule'a - przyzwyczajenie i publiczne IP.
do mp3 to tylko soulsek najlepszy program jaki do tego jest, i jest jescze taka fjana stronka www.audionfind.ru wszystko tam jest
radeksnara
01-04-06, 11:47
emule oraz dc++ / na lana jest odjazd !!! :D
Zdecydowanie polecam BearShare Pro.Sciąga pełnym łączem i do tego są wrzystkie nowości.
Zgadzam sie w pelni, to zdecydowanie najlepszy program do mp3
LimeWire - szybko sprawnie przyjmnie :P
mp3 i inne mniejsze pliki ściągam z z gnutelli przez klienta limewire pro
względnie podobny to frosteire i jestem zadowolony gdyz można ściągać z dość wysokimi prędkościami (praktycznie max).
:D a ja eDonkeym ściągam szybko się rospędza a potem max łończe do końca :Dregulamin czytalem siemasz Herkules
Ovalogicpl
04-04-06, 19:23
Do mp3 jest najlepsza jest shareaza :)
Jak mp3 to bearshare i moze Limwire,ale bardziej beare bo prawie samo a ladniejsze
:D .Nie polecam jednak beara do innych rzeczy
ratiomaster
14-05-06, 08:49
bearshare
limeware
imesh
zdecydowanie bearshare - znajduje tam wiekszosc utworow co szukam choc i tak zwykle zgrywam cale albumy.
lazaozimek
17-05-06, 20:03
BearShare
Virtual Machine
23-05-06, 10:28
Najlepszy Programi ze stron czyli wspomagatorek, do ściagania mp3 to bezwątpienia FlashGet
Najlepszy Programik w sieci P2P do ściagania mp3, jeest bezwątpienia BearShare ! :), ktory niestety likwidująjak to jest napisane w innym poście. Pozdrawiam :bad:
Dla mnie najpeszy program do sciagania mp3 jest emule. (masa utworow w jednym miejscu)
Bez wątpienia jest to BearShare :)
electric_boy
28-05-06, 12:13
emule jest zajeb*** do mp3 tylko strasznie wolno ściąga, ale nigdzie nie znajdziecie takiej ilości mp3 jak na emule :)
Electric_boy emule po dobrej konfiguracji i duzej liczbie kredytow to nie jest taki wolny :)
W zupełności zgadzam się z poprzednikami. eMule zdecydowanie przoduje w kwestii ściągania mp3 (te popularne można szybko ściągnąc, zaś te rzadkie można tam znaleśc, co jest wielkim plusem ed2k).
bearshare dosc szybko scionga ale cos slyszalem ze maja program usunonc
electric_boy
30-05-06, 20:56
Jarek_PL konfig to ja mam dobry ;] trochę już w tym siedzę... problemem jest raczej szybkość moje łącza oraz blokada portów no i jak już pisałeś ilość kredytów... mało czasu siedzę na ed2k, to dlatego ;]
talib ten program już chyba jest zamknięty, ale co z tego? limewire korzysta z tej samej sieci gnutella tak więc nie ma żadnych strat ;]
lazalukasz
05-06-06, 18:47
BearShare tylko i wyalcznie
no ja uzywam BearShare i to jest rewelacja , zalame sie jak go zamkna ;/
według mnie dobrym programem jest soulseek.
tylko soulseek nic innego
Bearshare jest najlepszy, szybkie transfery i duzo plikow :]
edonkey2000/emule - bardzo duża liczba utworów i źrodeł. Transfery na popularnych plikach są bardzo wysokie.
BitComet + www.filemp3.org ;P
bearshare emule i inne kazzy przy nim wysiadają
Bearshare nawet szybko idzie i odrazu sie laczy
Bearshare albo BitComet + www.filemp3.org
Najlepszy do mp3 jest Ares
uTorrent + TranceTraffic, eMule :)
To ja do powyzszego dodam jeszcze Azureus+OiNK ;P
Ja ściągam muze only Bearshar'em .. :)
Lime wire tez dobry do pobierania mp3 :rap:
Mp3 tylko i wyłącznie Bearsharem. :)
mp3 tylko LimeWire
BearShare = shit
ja tylko ze slyszenie wiem ze bearshare jest dobry, ale jak jest w rzeczywistosci nie mam pojecia
dieselpower
07-08-06, 17:26
BitTornado - naprawde super program, zasysa jak dobry odkurzacz Jedynym minusem jest to ze mozna pobierac tylko jeden plik.
bearshare najlepszy do muzy najwiecej danych
LimeWire do muzy jest spoko
Suchypower
12-08-06, 05:28
Ja polecam przedewszystkim Soulseek'a program wymiata jeśli chodzi o muzyke ciężko powszechnie dostępną Dla zwykłej muzy dobry jest KCeasy www.kceasy.com Obsługuje sieć gnutelli i ares'a, zawsze cos znajdzie
Zanim zacząłem korzystać z Bittorrenta ściągałem muze z SoulSeeka, naprawde dobry program dużo polskich mp3 można znaleść. Ale to jedynie dla pojedynczych mp3 jest dobry (moje zdanie) bo z albumami jest ciężko, chyba że masz listę poisenek z danego albumu.
ja uzywalem tylko bearshare do mp3
Zdecydowanie BearShare :rap:
SerferRafcio
15-08-06, 14:07
Ja urzywam LimeWire PRO 4.12.3 i według mnie jest lepszy od emula, bo transfery są większe :rap:
Do calych plyt to tylko torrent chyba ze do malo spotykanych to wtedy emule. Do pojedynczych mp3 zdecydowanie najlepszy jest BearShare.
Ja do piosenek iMeshV :rap:
Ja osobiście preferuje BearShare jescze nigdy mnie nie zawiódł
tomaszek15
27-08-06, 14:14
Zdecydowanie Bearshare.
Bardzo dobre programy do ściągania plików mp3 to soulseek oraz DC++, najwięcej muzyki można jednak znaleźć na tym drugim.
tomektomek
27-08-06, 16:41
Najepszy program do mp3 ściągania to dc+
[ Dodano: 27 Sierpień 06, 16:42 ]
Bardzo dobry też może być emule ale tylko wolno ściąga pliki
Ares jest git. Mam kompa za natem i hula jak szalony. Nowości no problem. Nie wiem jak ze starociami.
Do ściągania plików .mp3 używam głównie BearShare no i oczywiście Mozilla Firefox :P
BearShare bez dwóch zdań !
Pozdro :twisted:
independes
04-11-06, 20:01
BearShare
bearshare :) ... tylko jego używam i jestem zadowolony :P
diabolique66
05-12-06, 07:59
ściągania muzy
[ Dodano: 5 Grudzień 06, 09:00 ]
diabolique66
bearshare :) ... tylko jego używam i jestem zadowolony :P
bearshare dobry jest tez do polskich XXX np podrywaczy albo podrywaczek.pl... :dreaming:
Jak dla mnie jeszcze nie znalazłem mżadnego programu w którym znalazł bym muze dla siebie... wszędie jakis shi*.. :P
dobry jest BearShare :rap:
Ja ściągam mp3 eMule mam wysokie transfery
jak używam to dc+ ale najlepszy emule z XTREME MOD. :rap:
wg mnie do samych pojedynczych mp3, emule, no bo chyba nie torrent ^^
h4xMnieCisnie
15-02-07, 22:58
a słuszał ktos cos o LimeShare ?
ja tam nie wiem dlaczego, ale BearShare'a nie lubie
zawsze używałem eDonkeya i max łącza wyciągał. nie to co eMule że trzeba tydzień czekać na wysokie miejsce w kolejce
Do muzy polecam SoulSeek sa pokoje tematyczne i w ogole wszystko skatalogowane
fajny program
mialem kilka dni ale nie korzystam z niego :twisted:
ja polecam bear share pro (można z netu z wiśnia ściągnąć)
dan.hunter
16-03-07, 22:30
Jeżeli poszczególne kawałki z albumów to e-mule wolne ale wszystko można znaleźć.
Jeżeli całe albumy to tylko uTorrent lub rTorrent.
emule jak pojedyńcze kawałki a jak albumy pełne to utorrent
BearShare, sam używam, naprawdę polecam.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.